Inlägg från: chrpe |Visa alla inlägg
  • chrpe

    21 juli 2012, är vi fler??

    Vad ska ni ha för blommor???

  • chrpe

    Vacker bukett! Jag funderar antingen på en helt i lila eller i vitt. Vad har ni för solosånger i kyrkan? Åh längtar så jag håller på att spricka!

  • chrpe

    Min favorit är: Färskpotatis (odelad) Cocktailtomarer (hela) Sugar snaps Gröna kalamataoliver Paprika skivor Rödbetor Ev harricot verts Fetaost Röd lök Dressing: 1 dl olivolja I msk vitvinsvinäger Ca 3-6 msk senap (beroende på smak) 1-2 dl gräddfil Rör ihop till en god dressing och blanda allt. Får alltid beröm för den!

  • chrpe

    SaraJohanna: välkommen hit :) Wow vilka buketter I'm in love. Jag älskar pioner ett måste + luktärt i min bukett :)

  • chrpe

    Det börjar verkligen närma sig med stormsteg. Jag har insett att jag är fullbokad varje helg fram til bröllop förutom de två helger som är precis innan. Antar att det skulle kunna bli en möhippa en av dessa helger, då återstår en "fri" helg. Så det blir mycket bröllopsfix om vardagskvällarna nu.

    Ska göra provsminkning och håruppsättning den 10 juni. Ska provfotas samma dag.
    Har bokat naglar till torsdagen innan bröllopet.
    Ska prova ringen idag.
    Klänningen ska provas 2 juli, för en sista ändring.
    M2B kläder är klara, ska bara provas en sista gång samtidigt som jag provar klänningen.
    Ska boka in blommorna. Har bara inte bestämt mig helt 100 vad jag ska ha.
    Skor är klart, men nu har jag opererat foten så jag får kanske hitta ett par nya om det inte blir bra när jag tar bort skruvar och stift.
    Örhängen är inköpta. Armband likaså. Halsband har juag struntat i. Tror inte jag ska ha något.
    Näbbklänning och skor inköpta.
    Tärnklänning inköpt.
    Marskalk ska ordna med egna kläder.
    Bil till efter kyrkan håller vi på att ordna med.
    Nu ska vi ordna med festprogram, som nästan är klart. Vigselprogram är klart men ska skriva ut och klippas till. Ska köpa såpbubblor också.
    All mat och det mesta med festen är klart.

    Så jag tror vi börjar komma i ordning med det mesta, så man bara kan njuta sista tiden.

     

  • chrpe

    Vi ska "bara" dansa en vanlig tryckare. Vi är så kassa på att dansa något annat och killen hade desuutom vägrat något annat. Vi ska dansa till Wonderful tonight med Eric Clapton. Min absoluta favorit någonsin.


    Vi ska gå in till Koppången som 4 personer med fiol, basfiol och gitarr ska spela. Sen ska vi ha Adele- To make you feel my love, Kent- utan dina andetag och shania twains from this moment on fast på svenska (den här stunden). Vi ska gå ut till Änglagård på orgel. Psalmerna blir den blomstertid nu kommer och en vänlig grönskas rika dräkt. Vi kommer även ha en dikt i kyrkan, Union fast på svenska.


    Jag hade INTE valt lilja. Vet brudar som tyvärr råkat fått det på klänningen innan de ska in i kyrkan och hur kul är det att gå in med en gul fläck på magen? Kan du inte dekorera kyrkan, festlokalen etc med liljor istället?


    Jag måste ha anemoner, luktärt och pioner i min bukett =)


     

  • chrpe

    Ja vi har träffat både kantorn och prästen. Vi ville ha beautiful day- U2 när vi gick ut på cd. De tyckte inte alls att man skulle ha cd. De tyckte man skulle passa på att ha orgel när man väl var i kyrkan. Vi köpte deras resonemang efter att kantorn spelat flera låtar på orgeln. Det kändes sååå härligt och mäktigt. Vi fick gåshud båda två. Vi hade verkligen bestämt oss för U2, men blev helt köpta. Hade vi fortfarande känt att vi verkligen vill ha den så hade det nog gått men vi kände att de hade nog rätt. Kan fortfarande känna att jag vill ha U2 men änglagård blir minst lika bra. Vi tyckte bara att det varit så härligt med den fina texten när man gått ut! Vi får kanske spela låten när vi kommer fram till festlokalen för att inta brudskålen i stället.

  • chrpe

    AnnL: Oftast kann organisten fler låtar än vad man tror. Vi valde änglagård för den passade så bra på orgel. Innan hade jag tänkt att Nej den ska vi inte ha. Men tji fick vi, blir annat när man får lyssna på riktigt. Vill ni ha något som gästerna känner igen? Eller hur har ni tänkt er?

  • chrpe

    Har ni beställt blommor? Jag kan inte välja, får panik. Ge mig tips på ljusa fina buketter med pioner, luktärt och anemoner. Gillar buketten längre upp i tråden, men jag vill ju jämföra olika.

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??