• msafr0­5
    Äldre 1 Jan 20:27
    43757 visningar
    297 svar
    297
    43757

    21 juli 2012, är vi fler??

    Vi är nyfikna på vilka fler som gifter sig den 21 juli. Hur går det med er planering? Vad är klart och vad ska fixas framöver? När skickar ni ut inbjudningarna?

  • Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??
  • chrpe
    Äldre 24 Jan 19:29
    #31

    Rosa tycker jag du ska ta. Gammelrosa!!!

  • lilja
    Äldre 24 Jan 21:34
    #32

    Hej hej, vi gifter oss oxå den 21:a!
    Har ganska mycket klart. Kyrka, lokal, transport, brudklänning/skor, näbbklänning, hår, smink, mat, liveband, inbjudningskort o bröllopshemsida.
    Vigsel- och festprogram påbörjad och nästan klar.
    Dukning o dekoration inköpt.
    Toastmadames utsett!
    Funderar just nu över ring, kan inte bestämma hur jag vill att den ska se ut. Har tänkt låta en guldsmed göra den åt mig.


    * 21 juli 2012 *
  • chrpe
    Äldre 27 Jan 19:45
    #33

    Jag designade mina egna ringar (3 stycken)! Är supernöjd!

  • chrpe
    Äldre 28 Feb 20:02
    #34

    Hej, hur går det för er? Jag undrar vad ni ska ha för blommor i er bukett och corsage?!

  • synanc­eia
    Äldre 28 Feb 21:41
    #35

    Hej hej! Här går det sakta framåt! Sambon kollar på kläder och jag har redan köpt (och fått hem) min klänning. Just nu funderar vi också mycket på blommor. Det lutar åt kallor för vår del.

  • chrpe
    Äldre 29 Feb 21:50
    #36

    Vi ska försöka börja med inbjudningskorten på lördag. Prototypen är klar och nu ska vi bara köpa papper och skriva ut dem. Jag hade tänkt mig pioner, luktärt, ranunkler, ev rosor. Har förstått att det är svårt att få tag på ranunkler på sommaren. Anemoner är också vackert.

  • synanc­eia
    Äldre 29 Feb 22:25
    #37

    Vi har redan skickat ut inbjudningarna eftersom vi har många gäster som bor utomlands som måste planera. Vi hade först tänkt att bara säga till dem och skicka inbjudan senare men sen bestämde vi att vi lika gärna kan skicka inbjudningarna på en gång så då blev det så. Vi har 3 stycken kvar här hemma och det är till folk som är bortresta och kommer hem senare i vår. Vi gjorde också inbjudningarna själva.
    Ranunkler tycker jag också är mycket vackra! Har ni något färgtema som ni följer?

  • Dina
    Äldre 1 Mar 07:21
    #38

    Hej!
    här var det en till med 21 juli! :)
    Vi gifter oss i Laholm. Kyrka bokad, catering och meny spikad, klänning tingad, naglar bokade, mkt av bordsdekorationerna införskaffade.
    I helgen blir det en romantisk weekend på hotell i Helsingborg, då ska vi shoppa pysselgrejer till inbjudningarna och programmen. Ringarna har vi designad själv och beställt från guldsmed.

    Som tema har vi "glam rock" och färgschemat är ivory, svart och bordeaux. Blommorna är inte beställda, men det blir vita rosor och bordeaux färgade kallor, och sånna där doftande blommor som är vanliga i snittbuketter...?? någon som vet vad de heter?? (vanl vita eller mörkcerisa)
    Tärnorna är klara och försedda med tärnsmycken och klänningar. Den sista marsalken tillfrågades, och tackade ja igår. Värdinnan är utsedd och toastmadammen likaså.
    Transporten är klar, in och utmarsch vald (egen musiker). Tält, bord och stolar bokade (begärt in offert på golv och inväntar besked)... Märks det att jag är smått hysterisk och har panik för att allt inte ska bli färdigt i tid...?? *fniss*

    Oj, oj vad mkt det blev... Och roligt att så många valt att låta tillverka ringarna! Ni måste lägga ut bilder! :)

  • Dina
    Äldre 1 Mar 07:25
    #39
    chrpe skrev 2012-01-06 19:39:24 följande:
    Jag köpte min på ateljé mb i Vinslöv! Längtar så till sommaren!!! Ojj, hur ska ni arrangera maten för 100 personer? Buffé?
    Det var där jag med hittade min klänning! De är helt underbara, hjälpsamma och kan verkligen hitta DEN klänningen åt en! Solig
  • syring­a
    Äldre 2 Mar 09:45
    #40

    Hej allihop!
    Jag har haft svårt att hitta en klänning. I huvudet vet jag precis hur jag vill ha den: Smal silhuett, axelband, gärna med spets, inget släp. Jag vill heller inte lägga ner för mycket pengar på den eftersom jag vill ha ett ganska enkelt och somrigt bröllop. Budget för klänning ca 2000-3000 kr.
    Hittade en på Tradera för 900 kr(!) men är orolig för att den ser billig ut. Suck!
    Har inte kollat i någon butik eftersom de verkar vara så dyra där.
    Någon med tips?

    Annars har jag valt ut fyra ringar, tre från Schalins och en från Fleming Uziel, som jag gillar bäst. Lutar åt en Schalin med fem briljanter.

    Ska titta på frisör och sådant nu. Hur har ni gjort med frisör/håruppsättning?

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??