• msafr05

    21 juli 2012, är vi fler??

    Vi är nyfikna på vilka fler som gifter sig den 21 juli. Hur går det med er planering? Vad är klart och vad ska fixas framöver? När skickar ni ut inbjudningarna?

  • Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??
  • Frili

    21 juli är det dags även för mig och min fästman. Planeringen har hållit på sedan förlovningen i februari. Väntar med spänning nu sista veckan på att fler anmälningar ska komma in. Har ni många kvar som inte har svarat? Vi har ca 15 personer som vi ännu inte har hört något ifrån och 3 juni är sista o.s.a. För tillfället är vi 50-55 st och ska fylla ut ett ridhus. Håller alla tummar för att de resterande (totalt ca 30 personer) bestämmer sig för att komma. 
    Det som är kvar att göra är att bygga bar, scen, dansgolv. Göra häften och bordsplacering. Hitta ett bra recept på en potatissallad med vinägrett (ska ha buffé) så om ni har något bra tips där är det varmt välkommet. Skrattande Baka cupcakes, bröd och pajer. Ev. köpa mer porslin/glas/bestick, beroende på hur många till som kommer. Försöka få tag på två personer som kan hjälpa till med disk, bar och dyl. 
    Har en hel lista på saker som ska göras men kände att det blir för långt att skriva altl här Skrattande
    Mycket är klart inser jag och det är väldigt skönt! Är ju trots allt bara två månader kvar nu för oss!!

     

  • chrpe

    Min favorit är: Färskpotatis (odelad) Cocktailtomarer (hela) Sugar snaps Gröna kalamataoliver Paprika skivor Rödbetor Ev harricot verts Fetaost Röd lök Dressing: 1 dl olivolja I msk vitvinsvinäger Ca 3-6 msk senap (beroende på smak) 1-2 dl gräddfil Rör ihop till en god dressing och blanda allt. Får alltid beröm för den!

  • SaraJohanna


    chrpe: För oss ser det ut att bli pioner, anemoner, lite rosor och annat vi kan samla ihop från trädgården (läs mammas trädgård). I brudbuketten blir det nog pioner, eller kanske något i stil med den på bilden! :)
  • chrpe

    SaraJohanna: välkommen hit :) Wow vilka buketter I'm in love. Jag älskar pioner ett måste + luktärt i min bukett :)

  • AnnL

     


    SaraJohanna skrev 2012-05-23 23:23:41 följande:


    Detta är också en favoritbukett!
    Jättefin!! :)

    Min blir något i stil med denna, flera kallor i medium storlek och ett vitt band runt, inga pärlor.
  • SaraJohanna
    chrpe skrev 2012-05-23 23:30:50 följande:
    SaraJohanna: välkommen hit :) Wow vilka buketter I'm in love. Jag älskar pioner ett måste + luktärt i min bukett :)
    Tack, ja visst är pioner helt fantastiska. Ska nog satsa på dem i trädgården i år också. Så får man hoppas att de blommar i juli, så man kan skörda till bordsdukningen. Får ta ett snak med personalen i handelsträdgården och välja sort efter det! :)
  • synanceia

    Hej alla bröllopsplanerare!
    Visst är väl vädret härligt? Hoppas vi får såhär fint på vår dag! :)
    Börjar alla känna sig stressade eller är ni lugna såhär mot slutet?


    Vi beställde våra ringar i förra veckan. Det var ett himla velande från min sida, men till slut bestämde vi att gå till en guldsmed och låta smälta ner våra förlovningsringar och göra om dem.

  • syringa

    Hej!
    Vi träffade prästen i helgen för vigselsamtal. Jag blev så rörd när vi stod i kyrkan och "övade". Det kändes mäktigt och som att det faktiskt kommer att hända en dag!

    Det som ska göras denna vecka är bestämma blommor.
    Jag vill ha färgerna vinröd, ljusblå och ljusrosa men det är inte lätt hitta ljusblå blommor mitt i sommaren har jag märkt.

    Ska också till Stlm i helgen och köpa skor, underkläder och hårprydnader. Vad ska ni ha för skor? Jag vill gärna ha ljusblå skor.

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??