• Imke1977

    EBAY tråden!

    Protexblue skrev 2012-02-24 22:04:17 följande:
    Nu hände de inte mycket i tråden men tänkte ändå ta att berätta att jag kommer köpa 30 mörklila blockljus från ebay, samt glas hållare till dessa. Sen ska jag köpa klänningar och skjortor till mina tärnor och fästmannens marsalker. Även en massa dekorationer som konfetti och ballonger. Kollar även runt efter papper jag kan använda till inbjudningarna, men de är så jävla mycket så orkar fan inte. Kan ju inte söka igenom 5000 sidor efter svart papper med lila eller silvrigt mönster. Den orken finns inte.. =P
    Länk till blockljusen!
  • Imke1977
    Viccan skrev 2012-02-28 08:39:06 följande:
    Jag har en fråga till Er som beställt saker från Ebay utanför Europa.

    Hur lång tid tar det från att man gjort beställningen och betalt för varan som den faktiskt kommer fram till ens brevlåda?

    Jag har nämligen gjort 2 olika beställningar vid två olika tillfällen (en vecka emellan).
    Den första gjorde jag (och betalde) för över 2 veckor sedan. Man väntar ju med spänning efter sina saker som är beställda och betalda.

    Men jag vill gärna veta hur lång tid de egenltigen tar när man beställer från USA, Honkong, Kina och alla dess ställen som ligger längre bort.

    TACK Flört
    Ja det kan ta lite tid. Och ibland går det jättefort. Väldigt olika. Men två veckor får du nog räkna med minst iallafall.
  • Imke1977

    Man kan betala på olika sätt med paypal ju. En del skriver in sitt kontokortsnr och då dras det direkt. Men man kan även föra över pengar till paypal och betala på det sättet. Då tar det 1-2 dagar innan pengarna är inne.
    Så brukar jag med göra

  • Imke1977
    sabz skrev 2012-03-08 14:04:32 följande:
    Asså jag hatar också paypal. Jag skulle köpa min brudlkänning på ebay. Loggar in på mitt gamla paypalkonto som jag inte använt på 5 år. Ser att man måste verifiera sitt konto och vänta på en kod. Detta tar ca 3 dagar. När koden äntligen har kommit verifierar jag mitt konto och jag tänker att nu är det bara att tuta och köra.

    Går igenom alla steg för att köpa klänningen men när sista steget är att trycka 'continue' (efter att jag loggat in på paypal och allt) så får jag ett meddelande om att jag måste verifiera mitt kreditkort på ebay samt skaffa mig ett konto för att få sälja saker på ebay, och det vill jag ju inte.

    Efter mycket försökande tänkte jag att "jaha, det kanske är för att mitt konto på paypal är tomt, även fast jag knutit mitt kreditkort till kontot. Så jag förde över och fick vänta ytterligare ett par dagar för att pengarna skulle föras över. Meeeeeeen det funkade ändå inte. Kontaktar ebays support som säger att det är paypal som är problemet och att många har problem med dom.

    Då jag hittat samma klänning på en annan site så beställde jag den där och det gick igenom smärtfritt tills jag såg att min hemadress på paypal fortfarande var min gamla adress (och då hade jag ändrat ca 3 gånger till min nya).

    Hittade ett ställe där man tydligen skulle ställa in sin hemadress, det räckte alltså inte med att bara skriva in en ny adress. Passade då på att ta bort de gamla adresserna så det inte kunde bli fel. Då får jag ett j-a mail från paypal där det står att "nu har du ett begränsat konto då det har varit aktivitet på ditt konto, du måste ändra lösenord och lösenordsfrågor blaha blaha".

    Jag ändrar lösenord och frågor och ser då att betalningen på min klänning är lagd som en dispyt. Paypal har alltså öppnat ett ärende...
    "PayPal is constantly monitoring site activity and reviewing transactions. This payment has been selected for review and we have opened an investigation."

    Har nu mailat och frågat varför. Jag blir knäpp. Behövde bara skriva av mig lite när jag såg att ni andra också ansåg att paypal är jävulens påfund.
    Har haft väldigt liknande problem med dom och har mailat dom TRE gånger utan något som helst svar :-/
  • Imke1977
    ungbrud skrev 2012-03-10 01:10:41 följande:
    Funderar på dessa som tärnklänningar, vad tyckes?


    Verkligen skitsnygg! Vart har du hittat den och vad kostar den? Fanns den i andra färger?
  • Imke1977
    hjgs skrev 2012-03-18 22:18:23 följande:

    www.ebay.com/itm/260921321176?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649


    klickade hem dessa nyss, varken jag eller sambon gillar att vi ska vara utan ring när vi lämnar in våra för gravering och polering. så vi köpte substitut :-P va utan på min förut och trodde hela tiden att jag tappat den :-P


    Sånna där skulle vi behöva. Dom va superfina!! Vi har lämnat in våra nu och dom kommer vara borta ett par veckor. Dom är inlämnade på annan ort nämligen där jag har låtit göra min vigselring. Vi kan väl säkert hämta dom om 2-3 veckor. Men sen kan man ju inte använda den för då blir den ju kanske sliten igen. Så 2 månader drygt ska vi vara utan nu då :-/
  • Imke1977


    Budade hem den här klänningen igår och vann!!! För 150 kr inkl frakt! Helt sjukt.
    Hoppas min tärna kan ha den nu
  • Imke1977
    Viccan skrev 2012-03-21 10:41:51 följande:
    Jag har fortfarande inte fått hem mina Servettringar, Gåvaskar och Stolsrosetter som jag beställt av LING`S MOMENT från Hong Kong på Ebay.

    Servettringarna beställdes 13/2 (skickades enligt säljaren 14 feb)
    Gåvaskarna beställdes 20/2 (skickades enligt säljaren (21 feb)
    Stolsrosetterna beställdes 28/2 (skickades enligt säljaren 29 feb)

    Nu förstår jag ju att det kan ta upp till 30 dagar innan man får sina saker.
    Säljaren svarade på mitt mail och skrev att det normalt tar 15-30 dagar för leveransen.
    Men mina servettringar har ju fortfarande inte kommit och det har idag gått 36 dagar Gråter

    Är det någon som har beställt från denna säljaren eller från Hong Kong?
    Hur lång tid tog det innan Ni fick era saker?

    Jag har verkligen sett fram emot dessa varor men ändå har de inte dykt upp än.
    Nu har jag mailat säljaren igen och får se vad hon svarar denna gång.
    Jag fick vänta 1½ månad på mina tvålar som jag skickade efter. Men om du tittar på sidan, har du inte fått något trackingnr? Då kan du oftast kolla vart varan finns nu.
  • Imke1977
    20100805 skrev 2012-03-22 10:27:06 följande:
    Kan du skicka länken till klänningen?

    Säljaren heter alisapanuk


    Så kan du kolla in alla hennes produkter.

  • Imke1977
    car1021 skrev 2012-03-27 14:12:30 följande:

    Jag har köpt vita skjortor till min sambos söner. De är 12 och 16 år. Skjortorna var jätte fina och billiga !



    Länk: viewitem.eim.ebay.se/BoysMens-Long-Sleeve-Shi...
    Jag har även beställt silvriga flugor för 10 kr/st ! Men de har jag inte fått ännu.


    Länk:viewitem.eim.ebay.se/Children-Kids-Boys-Toddl...


    Åh tack!! Jag beställde precis en sån skjorta till min son nu Perfekt
Svar på tråden EBAY tråden!