• Tokig

    Oktober 2012

    Tänkte att det kan vara trevligt att samlas och följa varandra fram till den magiska dagen.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-03-25 09:10
    Vi som (hitintills) är med i tråden är:

    Pyttsan, 29/9, Åland
    Tokig, 6/10, Småland
    Caruba, 6/10, Arild
    Daludd, 6/10, Göteborg
    Soahl, 6/10, Stockholm

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-07 15:00
    Camilla837, 6/10, Öckerö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-10 14:43
    Lillama, 20/10, Öland

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-20 08:48
    Meyita, 20/10, Värmdö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-25 08:27
    tinaalpfält, 6/10, Flen

    TR?DSTARTARENS TILL?GGSKOMMENTAR 2012-08-07 17:13
    KochM, 13/10, Örebro

  • Svar på tråden Oktober 2012
  • MrsButterfly
    Tokig skrev 2012-09-18 10:03:22 följande:
    Daludd skrev 2012-09-18 09:39:05 följande:
    Är sjukt trött på bröllop här med, orkar inte handla mer pryttel eller öva på uppsättningar eller fixa naglar mer. Jag bryr mig inte om skönhet, jag vill läsa min kurslitteratur och prata politik för bövelen!! ;)

    Vad skönt det känns att jag inte är ensam.


    Det känns som att alla tror att man bara går omkring på små rosa moln och är över örona förälskad så här innan bröllopet och jag måste säga att just nu är dte lite tvärtom. Är så mycket som ska hinnas med att man inte hinner med varandra.

    Jag har också jättemycket på jobbet just nu + att alla butiker och sånt stänger ju klockan 18 så jag måste gå tidigare från jobb för att hinna med ärenden och sen blir det att jobba igen på kvällen + att pyssla med det som ska pysslas.

    Men vi håller på att göra ett ryck nu, ska verkligen försöka bli klara med allt denna veckan. Sen åker jag upp och hälsar på min tärna i helgen. Ska bli fantastiskt att få en helg med henne och bara vara. Fika, prata skit och bara mysa. Sen helgen innan bröllopet har jag bokat in oss på ett hotell med relax. Har bokat bord på en restaurang också. Det känns som ett genidrag just nu. Då får vi åtminstone helgen innan helt för oss själva och ur stan.

    Sen är det ju dags. Jag har tagit semester torsdag-fredag innan. Vi smygstartar ju redan på fredagen då våra vänner kommer ner. Blir bastu och allmänt mys.

    Efter bröllopet åker vi på en mini-moon på tisdagen, kommer hem på lördagen. Känns också som ett genidrag. Ska bli sååååå skönt att få landa i bröllopet lite innan det är dags för vardagen igen.

    Men först ska vi "överleva" denna veckan.

    Justera klänning, provsminkning och naglar, frisör och provuppsättning, M2B måste hitta sin outfit, bordsplaceringskorten ska skrivas, de sista vindsnurrorna ska göras, behöver köpa två godisburkar till, skulle behöva hitta fejkblomblad (är det någon som vet var man hittar det? - ska ju vara utomhus men om det regnar behöver vi ju fejk till inomhus), gå in skorna, vika servetterna etc etc etc....


    Härligt med mini-moon! Jag funderade iaf på att ta ledigt måndagen fär att kunna slappa lite iaf efteråt.


    Låter ungefär som vi har exakt samma saker kvar att göra, tänkte börja fixa vigselprogrammen idag =)

  • Tokig
    MrsButterfly skrev 2012-09-18 12:43:19 följande:

    Härligt med mini-moon! Jag funderade iaf på att ta ledigt måndagen fär att kunna slappa lite iaf efteråt.


    Låter ungefär som vi har exakt samma saker kvar att göra, tänkte börja fixa vigselprogrammen idag =)


    Vi kommer inte ha några festprogram, har funderat lite på ett väldigt enkelt vigselprogram. Men jag vet inte... måste man ha det = vill gästerna ha det?
  • MrsButterfly
    Tokig skrev 2012-09-18 12:45:46 följande:
    Vi kommer inte ha några festprogram, har funderat lite på ett väldigt enkelt vigselprogram. Men jag vet inte... måste man ha det = vill gästerna ha det?
    Vi kommer inte heller ha festprogram eftersom att vi kör middag på restaurang med de gäster som vill följa med efter fikat =)

    Vigselprogram gör jag för min egen skull,  älskar att pyssla men har budgetbröllop så då blir det inte så mycket dekorationer som jag hade kunnat gå vild på istället =D

    Känns lite högtidligt med ett vigselprogram tycker jag, men absolut inte nödvändigt.  
  • MrsButterfly

    Vi var förresten och provfotograferade med vår fotograf i söndags, mkt roligt!
    Så fina bilder blev det! Ska bli kul att göra om fotograferingen på riktigt i brudkläder =D *längtar*

  • Tokig
    MrsButterfly skrev 2012-09-18 21:47:22 följande:
    Vi var förresten och provfotograferade med vår fotograf i söndags, mkt roligt!
    Så fina bilder blev det! Ska bli kul att göra om fotograferingen på riktigt i brudkläder =D *längtar*

    Vad roligt!

    Vi kommer inte träffa vår fotograf förrän på bröllopet, på morgonen. Så vi hoppas bara att det blir bra :)

    Jag var och testade min klänning igen igår. Det kommer bli jättebra tror jag. Framförallt med mina accessoarer. Måste fundera lite kring BH bara. Behöver en som är så genomskinlig som möjligt eftersom tyget är lite tunt. Men det löser sig, känns sjukt skönt att jag kan ha en vanlig BH.

    Idag är det som sagt provsminkning och så ska jag fixa naglarna för nästsista gången innan bröllopet. Gör de på torsdagen innan sen. Misstänker att det kanske blir lite vin och skitsnack också eftersom det är en av mina vänner som fixar :)

    Ska bli skönt med en kvälls paus!


    Ja just det, fick en sen avbokning av gäst igår. En av mina släktingar hade gjort slut med sin tjej. Så vi var tvungna att tänka till en gång extra med bordsplaceringen... men men, det är sånt som händer. Tror vi bara "tar bort" henne helt enkelt. Det får bli två killar bredvid varandra, det är på honören så jag tror inte det märks att det sitter en person mindre på den ena sidan av bordet. Hela den sidan får någon centimeter extra utrymme bara.

  • tinaalpfält

    Roligt att det går framåt med klänning, smink osv! Är det samma person som fixar smink och naglar? Skönt att slippa gå till två ställen för det isf Skrattande

    Vi kommer inte heller träffa vår fotograf förrän på bröllopsdagen så jag hoppas att det går bra ändå. Eftersom att vi bor ca 30+ mil från vår fotograf känns det inte så smidigt att ha en provfotografering. Jag får nog träna lite framför spegeln dock.

     

  • stjärnfrukt

    Roligt att läsa om allas hippor...snart är det nog min tur, har blivit förberedd på att det kommer bli en för de ville veta om jag ville o hur länge jag kan vara ifrån min son m.m..men eftersom vi har hela frysen full med mjölk och min blivande har tinat upp + matat honom flera gånger nu och det gått bra så är det bestämt att jag ska vara borta hela dagen och kvällen och få lite fylla ;) hihi, kommer räcka att dricka 2 glas vin o jag kommer bli på styret!

    Jag fick ryck och beställde en klänning från kina..den ska komma senast den 4, och jag är sååå nervös för om den inte passar m.m...+ att det är 20 personer som fortfarande inte anmält sig (osa imorgon) + att det är några stycken som tar med sig respektive som de inte varit tillsammans med länge, bor ihop med och som vi inte ens har träffat eller hört talas om..känns lite konstigt att ordna plats till helt främmande människor när man fått struka endel vänner för man känt att gästlistan blivit för lång :( så nu är det 3 personer som jag måste ta reda på vad dem heter för att kunna skriva bordsplacering. 

    Känner mig stressad Rynkar på näsan 

  • Tokig
    tinaalpfält skrev 2012-09-19 13:58:39 följande:
    Roligt att det går framåt med klänning, smink osv! Är det samma person som fixar smink och naglar? Skönt att slippa gå till två ställen för det isf Skrattande
     
    Ja du... det är så fiffigt att min väninna (och tillika bröllopsgäst) är make-upartist och utbildad nagelteknolog... (det gäller att välja sina vänner Flört)

    Nä, men det är galet skönt. Hon känner ju mig och vet vad jag gillar, och vet hur jag ser ut till vardags +  att vi typ provsminkat tre/fyra gånger redan. Hon ägde en make-upbutik innan så det var himla smidigt.
  • Tokig

    Pyttsan: Hur går det för dig? Bara 10 dagar kvar ju. Jag ser med  fram emot att få höra hur det gick för dig. När du är färdig och fru så är vi (6/10-gänget) mitt inne i det mest nervösa...

  • KochM

    Vi ska träffa vår fotograf 1/10 och göra en provfotografering. Det ingick i paketet. Ska bli spännande! Då ska vi prata igenom dagen också och bestämma exakt var vi ska fota ute. Killen som skulle filma vigseln och festen meddelade här om dagen att han ska åka till Island och jobba så han kan inte vara med. Måste försöka hitta någon annan nu...

Svar på tråden Oktober 2012