Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    Oktober 2012

    Caruba: det förstår jag, vad konstigt. Varför behöver han gå?

  • Tokig

    Tack! Är framförallt nöjd med den lilla traktorn :) M2B kommer från en lantbrukarfamilj.

  • Tokig

    Har aldrig känt mig så snygg som nu när jag kämpar med att gå in bröllopsskorna... hehehe

  • Tokig

    Vi har haft helt magiskt väder idag. Tre dagar för tidigt... Har gått omkring och funderat på om det går att spela in vädret och sen spela upp det i repris på lördag. Det vore såååå fantastiskt med vackert väder i helgen.


  • Tokig
    tinaalpfält skrev 2012-10-03 09:33:43 följande:
    Neeej! Men se det såhär...på lördag borde ändå effekten ha slagit till så att öron/hals/xxx mår bättre och du orkar ha kul. Surt dock att behöva synka med mat och sånt. Eller behöver du inte det? 
    Ja, så tänker jag också. Kommer ta det nu fram tills fredag sen får det vara under lördagen. Jag vill dricka champagne och äta mat när jag vill Skrattande I värsta fall biter inte kuren så då får jag väl börja om på en ny efter bröllopet.

    Men det är mest trist att jag inte känner mig helt hundra. Men det tror jag också att adrenalinet kommer att fixa på lördag.

    Fick första krisen nu förresten. Vigselförrättaren ringde. Tydligen behöver han ha in alla papper innan vigseln för att hinna "handlägga" - skapa protokoll etc. Vi hade förstått det som att vi kunde ta med hindersprövningen till vigseln och ge det till honom då. Men icke, så det var bara att bege sig till Skatteverket och fixa nya (arbetar inte i min hemkommun så jag hade inte tillgång till orginalen). Men vilken tur att han ringde... sjukt tråkigt på lördag om vi inte kunnat gifta oss för en sån grej...Solig
  • Tokig

    Nio härliga godisburkar står här hemma nu; "brudens favorit" "Brudgummens favorit" osv...



    Annars har jag haft panik nummer 2 idag... Posten har slarvat bort mina underkäder så jag fick springa ner på stan och panikhandla nya. Hoppas hoppas bara att de funkar under klänningen... har inte vågat prova än.


    Nu ska jag hälla upp ett glas vin och fortsätta pyssla...

  • Tokig
    MrsButterfly skrev 2012-10-03 19:29:25 följande:
    Fiina! Bara 3 dagar kvar! Galet!
    Ja, eller 2 dagar, 17 timmar och 52 minuter.... galet nära nu :)

    Nu är det servettvikning på schemat. 
  • Tokig

    Servetterna är vikta och klara.


    Det är tygservetter i massor av olika tyger. Inte många är lika varandra. Runt servetten är det ett läderband. Själva bordsplaceringskortet är ett litet kuvert.



    Som sagt, bordsplaceringen är ett litet kuvert...


    ... med en personlig hälsning till var och en.



     

  • Tokig

    Erikojohanna: Du kommer antagligen inte gilla mon lösning men jag har bestämt mig för att vänta tills på söndag att börja kuren! Annars rullar det på här. Har varit och polerat mig precis (noppat bryn och fixat naglar). Nu ska jag ner på stan och fixa det sista innan det är lite fix hemma. Måste ju packa bland annat. Imorn kl 11 ska vi vara på plats.

Svar på tråden Oktober 2012