Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    Oktober 2012

    Camilla837 skrev 2012-09-25 20:55:18 följande:
    Tack! Man mår så mycket bättre när någon lyssnar och säger att det är okej att känna det man gör!
    Det har lagt sig nu, är glad och lycklig över att jag ska få gifta mig med den jag älskar och att de nära och kära som vill närvara kommer vara där. Spelar ingen roll hur många det är utan huvudsaken är ju att de som är med vill närvara när vi äntligen blir gifta. så som jag har längtat!

    Jaaa... tänk att det är dags nästa vecka. Helt galet. Svindlande är ett ord som hela tiden dyker upp hos mig.


    Sitter och kämpar med tidsplaneringen för dagen. Får liksom inte riktigt ihop det.Vill ju så gärna att fotografen ska hinna få med lite av M2Bs förberedelser och lite av mina. Sen måste man ju få i sig någon mat också och just nu känns det som det är maten som är kruxet...


    Jaja, M2B kommer hem om en stund. Jag hoppas han kommer med en klok lösning. Han kanske inte behöver nån mat :)


    Vad mer... jo jag letar gula manschettknappar och någon form av sjal eller så till mig. Börjar misstänka att det kanske inte blir de där 17 grader och solsken som jag hoppats på.


    M2B har ännu inte fixat sina kläder... vad är det med karlar och skjuta upp saker??? och så är jag ju som sagt galet nyfiken på ringen, framförallt nu när jag vet var den är i från. :)

  • Tokig

    Nu känns det som att allting börjar falla på plats.


    M2B budade hem ett par manschettknappar på Tradera igår, kommer bli toppen.


    Jag var inne i brudbutiken idag, klänningen är superfin. De kommer hjälpa mig sy på bältet. Det blir en helt annan klänning med det på. Velade fram och tillbaka men sen tänkte jag att dels är det lite roligt att få en egen klänning, ingen kommer ju ha en likadan och dels så är det väl ändå en dag då man kan unna sig lite lyx.


    Jag var inne hos floristen, hon ville visa mig några blommor och höra vad jag tyckte. Det kommer nog också bli jättebra. Ska lämna in lite band och pynt till henne imorgon. Hon hade inte hittat några bra så jag sa att jag kunde leta lite.


    Vindsnurrorna är klara, vigselprogramen är klara, bordplacering etc är klart....


    Ja, det är väl bara M2Bs kläder kvar....


    Nu börjar jag längta!!!

  • Tokig

    Har jag förresten visat hur våra inbjudningkort såg ut?



    Bara 8 dagar kvar nu... fick tyvärr två sena avhopp. En vän till mig är höggravid och det är uppstått lite komplikatoner tyvärr... önskar hon kunde vara med men det är hälsan framför allt.
  • Tokig
    Pyttsan skrev 2012-01-21 21:44:25 följande:
    Hej!

    Jag åker för att hämta min klänning imorgon! Skrattande Känns jättespännande! Vi har varke slagit fast datum (någon av de första lördagarna i oktober) eller bokat lokal än, men jag råkade snubbla över rätt klänning begagnad, så det var bara att slå till. 

    Vi har varit förlovade 2 år i mars, tänkte gifta oss senaste sommar, men min syster meddelade just innan vi hade tänkt tillkännage vårt bröllp, så vi lät dem gifta sig först i lugn och ro, eftersom jag dessutom blev gravid. Så vi gick och blev föräldrar först och nu känns det jättekul att ha det här roliga kvar!

    Vi vill ha ett ekologiskt bröllop med mycket härliga, heta höstfärger!  Hjärta Jag gick hela hösten och kollade in vilka blommor som kan vara aktuella och vackra platser att fota på. Skäms Älskar att dagdrömma!
    Ditt första inlägg i den här tråden... i januari. Nästan exakt nio månader sedan... och imorgon är det dags. Sitter här med ett fånigt leende och gåshud när jag tänker på det och dig.

    Jag önskar dig en helt fantastisk, magisk, dag. Försök att njuta, försök att insupa all den kärlek som kommer finnas runt dig hela dagen. Titta i din respektives ögon så ofta du kan och våga visa vad du känner.

    Idag är sjunger de för dig:
    ">



    Jag kommer tänka på dig imorgon....

    Hjärta
  • Tokig
    lillama skrev 2012-09-30 22:11:06 följande:
    20dagar kvar för oss och jag börjar bli nervös..

    Jag har precis fått reda på att jag går och bär på en sjukdom, en cysta i ryggmärgen som inte går att bota. Vet inte så mycke mer än att jag inte får lyfta mer än 5kg, att jag inte får träna osv..
    Men fy vad hemskt... styrkekramar till dig!
  • Tokig

    I helgen började vår uppladdning på allvar.

    Jag hade bokat in oss på hotell i storstan. Det var så himla skönt att åka hemifrån, bara strosa omkring och inte göra nånting egentligen. Vi åt en härlig långlunch och drack vin innan vi checkade in på hotellet på eftermiddagen. Då var vi båda lite trötta så vi la oss på sängen en stund och softade... efter en stund så började M2B plundra minibaren... jättehärligt att krypa upp i hotellsängen med lite gott.

    På kvällen åt vi lite lättare, drack ännu mer vin och drinkar innan vi gick upp till rummet igen. Då hade hotellet bäddat upp sängen, ställt in lite cognac och likör, ställt fram blommor och choklad. Kändes super lyxigt. Vi hade sen utcheckning på söndagen så vi tog en sen långfrukost innan vi tog oss hemåt igen.

    Sååååå skönt att få landa lite. Nu är det bara tre arbetsdagar kvar. På torsdag ska jag fixa naglarna etc och sen är det dags för oss på fredag (har fredagsmys med vännerna då)

    Jag längtar!

  • Tokig
    tinaalpfält skrev 2012-10-01 10:29:50 följande:
    Tokig: Låter sååå hilma mysigt! Känner mig nästan lite avis.
    Det var väääääldigt mysigt! Så skönt att faktiskt få tid för det som är det här spektaklet egentligen handlar om. Det vill säga jag och min M2Bs förhållande. Och tro det eller ej, vi pratade om andra saker än bröllopet Skrattande Får man väl tid att sitta ner så har man ju massor av saker att prata om Glad

    Vi fick ännu ett avhopp igår Gråter Min morbror har skadat foten och behöver opereras. Supertråkigt såklart. Men när det gäller bröllopet så löser vi det så nu att vi bara tar bort avhoppen. Vi råddar inte runt hela bordsplaceringen. Det är för besvärligt.

    Så nu blir vi bara 76 personer. Känns lite märkligt med tanke på att vi trodde och planerade för att vårt bröllop skulle bli cirka 90 personer. Men vi försöker se det positivt = det blir mer pengar kvar till bröllopsresan Flört

    Ja, vad händer annars. Vi har det rätt lugnt faktiskt. Vi ska skriva ut lite pappersgrejer och limma lite. Men det tar ju ingen tid alls. Vi ska stämma av med de personer som vi vill delegera saker till, t ex skjuts till frisör etc. Men som sagt, vi har det rätt bra nu :)

    Måste förresten till ett återbesök hos frisören. Var ju hos en ny frisör förra veckan och färgade håret. Men det har släppt lite väl mycket så jag får göra ett återbesök på fredag... men det kan nästan också bara vara mysigt. Få lite extra pill i håret liksom.

    Tänkte hämta min klänning idag... Ska bli skönt att ha den på plats hemma. Hoppas att underkläderna kommer idag också så att jag kan testa allting ihop. JAg har tänkt satsa på detta: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/underkläder/bh-toppar/spanx-100297/lingerie-slip-201413-122/ och http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/underkläder/bh-toppar/spanx-100297/underwire-bra-llelujah-205970-122/ vanliga sköna trosor och stay-ups så att jag slipper dra upp och ner stumpbyxor.
  • Tokig

    Då var våra "vigselprogram" klara - bara det att jag fått för mig att det ska vara runda kanter så jag ska sätta mig o klippa imorn :) Nu är det typ bara bordplaceringskorten kvar.

  • Tokig

    Våra festprogram - inspirerade av Pulmonates fina program som hon lagt upp här på BT.


Svar på tråden Oktober 2012