Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    Oktober 2012

    lillama skrev 2012-09-20 12:43:06 följande:
    Snälla hjälp mig!

    Sambon har fyllt år.. 38år.. för 1 månad sen och ja har ingen aning om va ja/barnen ska ge honom!

    Snälla kom me tips!
    Vi ger varandra paket när dom andra i släkten grattar.
    Funderar på manschettknapparna med barnens namn men va kan dom kosta? Han kommer ju bara använda dom en gång (på bröllopet)..

    Någon som kan ge mig tips?
    Klart vi hjälper dig spåna. Vilken prisklass tänker du dig?
  • Tokig

    Jag kan ju tyvärr inte uppdatera trådstarten just nu men här är en sammanställning. Har jag glömt någon?


    Hjärta Pyttsan, 29/9, Åland Hjärta


    Hjärta Tokig, 6/10, Småland Hjärta


    Hjärta Caruba, 6/10, Arild Hjärta


    Hjärta Daludd, 6/10, Göteborg Hjärta


    Hjärta Soahl, 6/10, Stockholm Hjärta


    Hjärta Camilla837, 6/10, Öckerö Hjärta


    Hjärta tinaalpfält, 6/10, Flen Hjärta


    Hjärta csq, 6/10, Stockholm Hjärta


    Hjärta erikojohanna, 6/10, Trollhättan Hjärta


    Hjärta MrsButterfly, 6/10, Hägersten/Stockholm Hjärta


    Hjärta KochM, 13/10, Örebro Hjärta


    Hjärta Kiwi, 13/10 Hjärta


    Hjärta Lillama, 20/10, Öland Hjärta


    Hjärta Meyita, 20/10, Värmdö Hjärta


    Hjärta Stjärnfrukt, 20/10 Hjärta

  • Tokig

    Jag var hos frisören igår och färgade håret och gjorde provuppsättning.

    Har aldrig varit hos den frisören innan men jäklarns vad bra det känns. Det kommer verkligen bli hur bra som helst. Hon var cool och supergullig. Hon har inga andra bokningar på hela den dagen så vi får lov att husera som vi vill i hennes salong. En jättefin lokal med soffgrupp och hur bra som helst.

    Så jag har avbokat det hotellrum där vi hade tänkt byta om, vi kör frisören hela förmiddagen istället. Mycket smidigare att vara på ett ställe.

  • Tokig
    stjärnfrukt skrev 2012-09-21 12:15:55 följande:
    Hej! 

    Igår var det sista osa datumet och det är folk som fortfarande inte har hört av sig..bland annat min bror :(
    Nu undrar jag, ska jag ringa runt och fråga eller planera att jag tror att de kommer, eller planera att de inte ska komma? Och om jag ska ringa runt, ska jag göra det idag så jag kan bli klar med placeringskort i helgen eller ska jag ringa kanske på måndag? eller på torsdag då det gått en vecka? 
     
    Vad tråkigt... men med all sannolikhet är det bara så att t ex din bror tänker att det är "självklart" att han kommer. Hade samma grej med min bror, nu OSAde de till slut inom tiden men han tyckte liksom att det var så självklart att han inte riktigt tänkte på att vi behöver ha det samlat för att ha koll.

    De som inte svarat innan OSA jagade vi lite... jag skickade typ ett sms eller facebookmail eller när jag träffade dom, allt beroende på hur ofta man ses och så. Jag skrev väldigt allmänt. Hörde hur det var med dom och sådär och sedan i slutet påminde om att sista dag för OSA var si och så.
  • Tokig
    Camilla837 skrev 2012-09-21 09:02:14 följande:
     jag har en mall i word, vet dock inte hur man får upp den här.
    Du får maila den till lillama.
  • Tokig
    caruba skrev 2012-09-23 17:08:29 följande:
    Visst e man trött på bröllop, man längtar efter bröllopet och man vill egentliegn bara att det ska vara över. Väldigt dubiösa känslor för alltihoppa. ;0) 13 dagar kvar för min del.....
    Det är precis så. Jag verkligen längtar tills vi sätter oss på flyget till Barcelona efter bröllopet.

    Men samtidigt längtar jag ju efter att få sätta mig i frisörsstolen och bli brud, jag längtar efter första mötet med M2B, jag längtar efter att äntligen få se min ring, jag längtar efter att få se min underbara guddotter som brudnäbb, jag längtar efter att få höra musiken som vi valt sedan länge, jag längtar efter orden - ni är nu man och hustru... finns så sjukt mycket jag längtar efter... men jag är så otroligt trött på detta "inför-bröllop-fixande" och prat.

    Finns ju inte en människa som inte frågar om bröllopet nu. "Är du nervös" *Är du stressad" "Är allting klart" osv... det är ju inte direkt så att man blir mindre nervös eller stressad av det.

    Jag har iallafall börjat snegla på väderleken... vet att jag inte borde men det går liksom inte att låta bli. Jag hoppas så att det blir så pass ok väder så att vi kan vigas utomhus. Håller alla tummar för det.

    Annars har vi faktiskt inte jättemycket kvar att göra. Ska skriva ut lite pappersgrejer, men det är ju bara att trycka på en knapp. Själva grejerna är ju färdiga.

    Till helgen ska jag och M2B åka på en liten cityweekendresa. Ska bli underbart. Strosa på stan, njuta av relaxen, äta god mat och sen sova ut i en hotellsäng, och så klart god frukost. Det blir som den sista uppladdningen inför
  • Tokig
    stjärnfrukt skrev 2012-09-24 08:48:40 följande:
    Min storebror kommer inte Gråter
    Nä, fy bubblan vad tråkigt.
  • Tokig
    tinaalpfält skrev 2012-09-24 10:38:48 följande:
    Pyttsan: Också mycket nyfiken....hur är det såhär 5 dagar innan?? Jag har sjukt svårt att ta in att jag gifter mig nästa vecka. Känns så overkligt.
    Jag satt på tåget imorse när det verkligen slog mig också, jag gifter mig nästa vecka... helt galet.

    Spenderade välbehövliga timmar med min tärna i helgen. Vi gjorde ingenting. Fikade, tittade på "dålig" TV och bara umgicks. Det var såååå härligt. Hon har nyförlovad så vi pratade om hennes bröllop. Kändes jättehärligt att planera hennes dag... känns väldigt avlägset att jag är fru om ett par veckor.
    tinaalpfält skrev 2012-09-24 10:38:48 följande:
    Sen har jag funderat på att hålla ett tal men jag har fortfarande inte bestämt mig :S 
    Vi ska ju ha egna löften. Jag har skrivit mina men jag måste ju lära mig de utantill så att de verkligen sitter, Kommer ju vara toknervös när det är dags. 80 av mina närmsta sitter/står runtomkring och ska höra mig avlägga en kärleksförklaring... inget jag är van vid direkt Tungan ute
Svar på tråden Oktober 2012