Inlägg från: Pörcy |Visa alla inlägg
  • Pörcy

    September 2012

    Får jag slänga mig in i den här gruppen också?!


    Vi gifter oss (förhoppningsvis) 22 september. Ska bara ringa och boka kyrkan på torsdag (den kan bokas max 9 månader i förväg) sen kan jag spika datumet!


    Min klänning är redan beställd. Den är Ivory med brunt blommönster på (NIXA model 11103), får den i februari och sen kan vi fixa alla andras kläder när vi fått se nyansen på det bruna! Längtar så tills jag får se klänningen på riktigt! I och med den bruna färgen i klänningen kommer temat att gå i brunt och guld. Hittar ni nåt snyggt dukningsmaterial i de färgerna så får ni gärna hojta till!

  • Pörcy
    Sarus skrev 2012-01-07 13:25:12 följande:
    Just nu tittar jag mest runt. Ska titta på klänningar på fredag och kommer känna efter vilken modell jag vill ha. Helst vill jag hålla det hemligt för min m2b. Men han vill va med och bestämma men det får han inte. Men jag blir förälskad i nya klänningar hela tiden.

    Just nu är jag lite inne på att vi ska gå in i kyrkan till Bruno Mars; Marry You.
    " target="_blank">



    Kan bli lite roligare att gå in till nått annorlunda :)
    Den var ju jätterolig men jag är lite tveksam på raden: Looking for something dumb to do.. Låter ju inte helt övertygande.. Men som sagt skön låt!
  • Pörcy
    MalinH84 skrev 2012-01-15 18:55:05 följande:
    Vad roligt med september-tråden =) Jag hoppar på!

    Ska gifta mig den 1a september i Västerås. Vi har varit i giftastankar sedan sommaren, har kollat runt lite på alternativ och så under sommaren/hösten. På nyårsafton fick vi sedan bekräftat att vi kunde vara i den lokalen vi helst ville ha och även att vårt första-val av kyrka var ledig! Så var ett mycket trevligt nyårsfirande =) Det är mycket planering kvar, men känner att de största sakerna är avklarade.

    Lokal
    Kyrka (dock ej tillfrågat präst än)
    Mina tärnor
    Min fästmans bestman
    Fotograf (en kompis till oss som jag varmt kan rekommendera. Hon är toppenduktig fotograf, tog även våra förlovningsbilder för ett par år sedan)
    Toastmasters

    MalinH84: 1/9 Västerås
    Cosy: 1/9 Skövde
    Ungbrud: 1/9 Stockholm
    Sarus: 1/9 Torsås
    EmlizPemliz: 1/9 Karlskrona
    Fjärilen:8/9 Toscana
    Naive: 14/9 Zürich
    Pörcy: 22/9 Västerås
    brud201209: 22/9 Alnö (ö utanför Sundsvall)
    Lodjuret: 22/9 Stockholm
    Pulmonate: 18/8 Lago di Garda, Italien.
    DestinyD: 29/9 Stockholm
    YouandMe: 29/9 Norrköping
    Vilken kyrka och lokal blir det för dig?
  • Pörcy
    MalinH84 skrev 2012-01-18 18:47:31 följande:
    Barkarö kyrka, sedan festen på Brunnby Gård. Ni då?

    Vi kommer vigas i Domkyrkan och sen blir festen i Tegnérmatsalen.


     


    Vi var och träffade han som har lokalen och cateringen igår, känns super! I och med att det är hans lokal och han har köket där så får vi plocka i stort sett vad vi vill till dukningen och allt sånt. Det enda som tillkommer är stolsöverdragen och dukarna. Är det nån som har koll, 35:-/stolsöverdrag, är det en rimlig summa? Annars kommer jag nog att köpa loss lakan på Köp&sälj här på BT...

  • Pörcy

    Fjärilen: Gud va läckert med flygbiljetter!!! Riktigt häftiga kort!


     


    Min klänning kom igår så jag sprang och provade den på lunchen.. Mycket bättre i färg än jag trodde!! Satt superbra men kanske behöver trixas lite. Ska åka dit på onsdag med mamma och prova med lite bättre föutsättningar (andar underkläder, och skor) och mer tid!

  • Pörcy

    Idag ska vi åka och kolla på ringar! Jag har redan provat lite själv men vill ha med mig m2b för åsikt och även kolla vad vi ska göra om hans till.. Vi kommer smälta ner våra förlovningsringar och göra en smalare till mig och en bredare till honom. Den ringen jag siktat in mig på är likadan i formen och bredd som min nuvarande förlovningsring men lägger jag en lika bred utanför tycker jag att det blir för mycket.


     


    Sen ska vi också börja spåna på inbjudningskort men vi tänker inte skicka dom förrän i början av sommaren så det är ingen brådska på så vis men han som ska göra dom väntar barn i maj så vi vill gärna ha de klara innan han blir upptagen med allt som hör nya bebisen till. Vi kommer hämta inspiration från ett kort hos calligraphen.se men gör om det lite efter våra färger och stil.

  • Pörcy
    li79 skrev 2012-03-15 20:49:59 följande:
    Får man hoppa in här?
    Friade till min sambo på scottdagen och vi har nu bokat Raus kyrka utanför Helsingborg den 1/9.
    Igår var vi runt och kikade på lokaler etc. Vi bor inte på plats men har stuga i H-borg och kommer försöka planera allt här hemifrån!
    Klart du får! Välkommen!
  • Pörcy
    YouandMe skrev 2012-04-03 08:54:26 följande:
    Hej folk!
    Länge sedan jag "uppdaterade" mig här. I fredags hade jag och min blivande ett rejält bröllopsplaneringssnack. Egentligen det första riktiga officiella. Så nu har vi fått ordning på lite grejer.

    Vi valde att ha ett "fika-bröllop". Och sen blir det familjemiddag på kvällen. Det kändes bäst för oss. Pojkvännen är inte alls van vid bröllop och vill inte stå i centrum alltför mycket, och jag älskar fika Glad Nä, inte riktigt därför men många olika faktorer gjorde att detta kändes som det bästa!

    Vi tänkte skicka ut inbjudningskorten i början på juni. Så gästerna får inbjudan innan semesterperioderna sätter igång, annars finns det kanske risk att de kommer bort bland all annan post när de kommer tillbaka från landet eller så Glad Och så kommer vi beställa dem från internet, men vi har pysslat på med layouten och bilder däri osv, så det är ändå vi som gjort dem men inte tryckt dem Glad
    Vi tänkte också skick ut inbjudningarna i början av juni eftersom vi vill att folk ska se dom innan semestrarna. Sen tänkte vi ha o.s.a i mitten av augusti, ca 6 v innan bröllopet. Dessvärre är det 3 st som har blivit gravida och är beräknade veckorna före och efter vårt bröllop så nu får vi se om alla kan komma.. Kul för dom men vi vill ju ha dom med!
Svar på tråden September 2012