Inlägg från: Tinzi |Visa alla inlägg
  • Tinzi

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Möhippa idag för mig, och svensexa för blivande.... och jag har så ont i foten! Stukade den i tisdags och dne blir bara värre & värre :( jajaj får hoppas det går bra ändå! :)I

  • Tinzi
    Strawberry skrev 2012-04-28 11:05:31 följande:
    Hoppas du får en helt underbar dag Tinzi! :) inga tjejer här än så länge vilket innebär att jag får vara nervös en vecka till.. :P
    hehe de kanske kommer senare  idag?
  • Tinzi
    emelie och Jonas skrev 2012-04-29 08:24:37 följande:
    Igår blev jag bortlurad på möhippa,hade misstänkt det lite men då inget hände på morgoenen hade jag ställt in mig på nästa helg. vi hade tagit en promenad och när vi kom hem igen hoppade de fram i hallen så det blev en lunch hemma overall och stövlar åkte på.så skulle jag sälja lotter med nummer på som de skulle klippa hål på motsvarande nummer ruta som var uppritad på overollen. Slutade med att jag hade hål typ överallt (tur jag hade ett linne under iaf! 'n champange å frukt i hallen innan vi åkte iväg på bowling. då hade jag fått byrta om till vita kläder och en tyllkjol av gardin samt krona. Sen middag och jag var hemma vid halv 12 igen...tanken var även krogen men alla kände sig rätt nöjda!
    Låter superkul!!!!

    Jag hade också möhippa igår! Visste om datumet då det var enda helgen jag sagt att jag kunde.
    Jag blev utklädd till sjuksköterska & fick sälja plåster (ambulans&polisplåster) Sen blev det middag på spansk restaurang (är halvspansk)
    Sen blev det karaokebar(bästa på hela kvällen) sen in till stan men ingen orkade mer sen (så mkt folk/köer)

    En lagom dag/kväll!!!

    ja snart är det då dax!!!! Börjar bli lite overkliget att denna dag som man funderat så mkt kring äntligen närmar sig :)
  • Tinzi
    nrkpgbrud skrev 2012-04-29 20:59:42 följande:
    Har haft provsminknig,hårfixande och sista klänningsprovningen idag och det vart sååå vackert!!! Ville inte ta av mig klänningen men den får tyvärr vara kvar i garderoben tills den 12e... Men då ;) Massa provbilder togs med men de håller jag för mig själv ;)
    nej, vad elakt ;) hahahh!
  • Tinzi
    Guffi skrev 2012-05-04 18:48:10 följande:
    Imorgon smäller det! Känns helt overkligt. Har varit i församlingshemmet hela dagen och gjort i ordning. Mamma och några till är fortfarande kvar och gör det sista. Nu gäller det att försöka koppla av och sova gott i natt så att vi orkar med hela dagen imorgon!

    Börjar hos frisören redan kl. 8:00!

    Ja, får se om jag nånsin kommer fatta vad det är jag är på väg att göra.. Häftigt är det i alla fall!

    Lycka till ni andra som också har er stora dag imorgon - och lycka till ni andra som har de sista föreberedelserna nu. NJUT! :)

    Kram till er alla!
    Lycka till nu! :)Bilder sen tack ;)
  • Tinzi
    Syrinx skrev 2012-05-05 12:28:36 följande:
    Lycka till och njut idag, alla 5 maj-brudpar! Solig Glöm inte bort att visa upp fina bilder här sedan!  

    Strawberry, är du iväg på möhippa nu?

    Nu har vi faktiskt samlat ihop alla linnedukar, karaffer, vaser, champagneglas och ljuslyktor! De ser olika ut, men är i genomskinligt glas allihopa, så det åtminstone blir någon slags röd tråd. Fästmannen stod igår kväll och diskade upp, bockade av och packade ner i flyttkartonger så allt är redo, medan jag satt och filade på vigselprogrammet. Det är ivägmejlat till prästen för att se att vi fått med allting och att inget är felformulerat.
    Hur ser era vigselprogram ut? Någon som vill dela med sig? 

    Tinzi, jag läste i tråden du startade att det var väldigt kämpigt för er med planeringen. Så tråkigt!!! Hade jag bott i Göteborg hade jag kunnat hjälpa till med något. Men jag håller tummarna för att ni iallafall får strålande sol (väderprognoserna stämmer sällan så långt i förväg, så deppa inte över det!) och för att ni får en fantastisk dag med varandra nästa vecka! Kram!
    Hej! tack, rar du är! Känns dock inte alls bra just nu, mest ledsen över sången, men ska be killen som spelar gitarr att ta en trudelutt lite extra där (han spelar när vi går fram och får då fortsätta spela nån minut tänkte jag)
    Så blir nog bra. Sen är det fler som hoppar av bröllopet, då de kanske inte får ledigt från jobbet osv..man blir bara trött...så trist att ha ett festhäfte man bet. dyra pengar för där bara hälften stämmer :(

    Men ja, jag hoppas och tror att allt blir bra ändå, man önskar bara att allt var lite enklare. tack!
  • Tinzi
    Guffi skrev 2012-05-07 22:03:33 följande:
    Nu har vi äntligen landat efter en helt underbar lördag! Har bara fått två bilder än så länge så jag får lägga upp fler efter hand :)



    åh vad fint! Hoppas dagen var som ni önskade! Kram!
  • Tinzi
    Strawberry skrev 2012-05-08 23:41:00 följande:

    Oj vad med stavfel och liknande det blev. Jag borde kanske ha läst igenom innan jag postade.. men men, hoppas ni orkade läsa i alla fall. =)


    Låter som en toppenhippa! Önskar att min varit sån ;)

    Nu är det inte många dagar kvar för oss, gifter oss på Lördag nu och i morgon skall all mat handlas, det skall tokstädas hemma då vi får långväga gäster som skall bo här, torsdag sminkt och hår test av syrran (hon är utbildad) Det skall läggas en massa pengar i olika kuvert och så skall man nojja sig över att man kanske glömt något/någon ;) (har redan kollat listan på gäster och räknat 2 ggr nu ikväll)

    Sen hämta lastbild på blivandes jobb, den skall fyllas ,med pynt och drickbart och köras till lokalen fredag morgon kl. 07.00, sen lämna barnen, och sen nagelsalongen tills 21 på kvällen, så antar att jag kommer att STUPA i säng kl. 22:00 på fredag ;)

    OM bara min stukade fot blev bättre så skulle allt kännas mkt bättre, inte kul att gå i finskor med ond fot, har inga andra och har jag klackarna så blir klänningen alldeles för lång.. sen hoppas vi på fint väder också då vi gifter oss utomhus :)

    vad har ni andra kvar? nån mer som gifter sig 12:e ?
  • Tinzi
    Guffi skrev 2012-05-08 22:08:04 följande:
    Tack Tinzi, det var den! Kram!

    Ett tips till er alla som har er stora dag framför er - delegera så mycket ni bara kan! Både dagen/dagarna innan och under själva bröllopsdagen. Jag hade flera som hjälpte mig och det var sååå skönt att bara kunna fokusera på mitt!
    Låter kanske lite ego, men hela dagen är en anspänning så det är skönt att kunna koppla av en stund emellanåt.
    skönt att höra!

    Jo så har vi gjort, jag har faktiskt skrivit lappar till mina tärnor mm som skall ha ansvar över ngt så att de inte glömmer :) ca 5-7 saker var, vissa super enkla andr alite jobbigare ;) Hon som skall kuta rut i skogen och dra ner alla tipslapparna är väl kanske inte så glad, får ta m. sig sin kille antar jag :)
  • Tinzi
    nrkpgbrud skrev 2012-05-09 08:49:00 följande:
    Här är en till den 12e.. Själv börjar jag känna på nerverna nu. Ena Marskalken ligger sjuk och vi håller tummarna fr att han ska bli frisk så han kan komma. Han ska nämligen spela piano i kyrkan för oss så vi hoppas hoppas. Men vi har tänkt ut hur vi ska göra annars och dessutom konstruerat en katastrofplan om saker skiter sig ordentligt. Om cateringen inte kommer, lokalen brinner ner o.s.v. Vet ju att det inte kommer bli så men känns skönt att ha det IFALL det skulle hända. 
    Vi har bestman här sen i fredags så vi har ett riktigt bra stöd nu när vi börjar bli som hysteriska hönor (btw stavfelen bjuder jag på) 
    låter bra med reservplan! Själv hoppas jag bara vi slier regnet ;)
  • Tinzi
    emelie och Jonas skrev 2012-05-09 21:02:56 följande:

    Jättegärna :)
    Har säkert glömt massa saker me, just nu är det mkt,
    Flytt, nytt jobb, ny förskola, bröllop, ja ni ser...så allt känns lite rörigt i mitt huvud just nu...kan inte riktigt fatta att bröllopet är redan om 1½ vecka :)


    kan pm:a min mailadress :)


    nu hänger jag inte med...12:e är ju nu på lördag :)
  • Tinzi
    emelie och Jonas skrev 2012-05-10 20:35:11 följande:
    Haha, ja du märker ju, jag har inte ens kolla på datumen..det är såklart den 19 vi gifter oss! :)
    *puh* tänkte väl, annars kanske du fått panik nu eller?
    Maseralda skrev 2012-05-10 09:49:18 följande:
    Ja, då var man gift då Skrattande Har tagit en stund att återhämta sig, först var det så mycket stressande förra veckan och sen blåste det rätt ordentligt i lördags så jag drog på mig världens hosta. Det där med att delegera är verkligen superviktigt! Jag var tvungen att ordna med en sak som jag inte kunde lämpa över på någon annan, nämligen tårtan, och det gjorde att jag trekvart innan vigseln stod helt ofixad (osminkad, håret i en tofs, iklädd mjukisbyxor och linne). Jag skulle ha börjat med tårtan så fort vi kom till lokalen, men jag höll på och lägga ut dukarna på borden och annat massa onödigt Tungan ute Ena sidan på tårtan hade nämligen blivit skadad på vägen, så det var bara att 'laga' på bästa sätt. Till slut blev det så stressigt att jag inte hann sminka mig så som jag hade tänkt, hann inte fixa håret speciellt mycket (vilket visade sig vara bra eftersom det ändå säkert hade blivit knäppt med all blåst), jag hade fortfarande mina vanliga svarta trosor på mig (som inte syntes genom klänningen som tur var) och vigseln började 10 minuter för sent. Hann inte fixa naglarna heller, hade tänkt att bara måla mina egna då dom var i perfekt längd men självklart lyckades jag bryta av ena långfingernageln så långt ner att det började blöda! Min floristkompis fick köpa med sig lösnaglar på vägen men jag hann inte limma på dom. Men själva ceremonin var jättefin och även om det som sagt blåste mycket så stod vi i solen så jag frös inte trots att jag struntade i sjalen som jag hade köpt. När ceremonin var klar så kändes allt mycket bättre när det inte var några stressmoment kvar. Hann inte ta några riktiga bröllopsbilder, vilket ändå inte gjorde något eftersom att jag inte hade fixat till mig som jag ville. Vår fotograf var ju en av gästerna, så vi träffade honom dagen efter istället och tog en massa fina bilder. Det enda missödet under den fotningen var att jag glömde ringen i badrummet på hotellet! Så jag har alltså ingen ring på mig på våra officiella bröllopsfoton Flört Tur att man kan skratta åt alla små missöden, är absolut nöjd med hela helgen! Slänger med några bilder också.

    Från ceremonin


    Gruppbild


     



    Tårtan som orsakade förseningen, men blev väldigt fin till slut 

     


     


     


    En bild från dagen efter

     


     



     


    Oj sicken dag, men det syns inte alls på bilderna! Älskar din klänning! :)

    Vi har stressat hela dagen här, åkte till syrran och gjorde provsminkning och hår, blev nöjd, men ogillar ju smink, men såg inte för mkt ut på bilderna tyckte blivande, så nog bara jag som är ovan :)
    I morgon är det pynt för hela slanten i lokalen som gäller, från 6.30 (upp kl. 5) tills kl. 17.30, sen göra naglar på salomg 18-20:00 sne hem och tvätta håret och stupa i säng, kanske är bra att man är trött så jag lyckas sova i morgon :)
  • Tinzi

    Bilder på prov smink/hår förresten :)



    Ska inte ha det på sidan sen utan alla långa lockar bakåt sen :) och blomman lite längre ner mot örat tror jag :)
  • Tinzi
    nrkpgbrud skrev 2012-05-11 21:26:02 följande:
    Imorrn smäller det ;)
    här med :)
  • Tinzi

    bild från gårdagen :)

    Vi hade bara lite duggande regn i 2 min sen uppehåll :)


  • Tinzi
    Linda L skrev 2012-05-13 15:10:02 följande:
    Vilken härlig bild! du va jättefin. STORT GRATTIS! {#emotions_dlg.flower}
    Tusen tack :)
  • Tinzi
    070831 skrev 2012-05-13 15:51:05 följande:
    15:10 hade jag inte ens fått på mig klänningen så sena blev vi.. stressad till max och nervös var man men inget var som när vi stod vid altaret min syster fällde tårar :D för hon var sååå stolt <3 får inte upp någon bild men testar senare
    åh, gör det *nyfiken*
    nrkpgbrud skrev 2012-05-13 17:08:01 följande:
    Lite bilder tagna av bröllopsfotografen från den stora dagen igår :) Fler kommer senare ;)


    Wow, super fina :)
Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?