Inlägg från: Tinzi |Visa alla inlägg
  • Tinzi

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Claes och Adeline skrev 2011-10-28 12:28:37 följande:
    I veckan har vi gjort "Save the date" kort som vi ska skicka ut till de personer som vi är hundra på/de som bor långt utomlands. Vi blev supernöjda med hur de blev! Såå roligt! Någon annan som gör "Save the date" kort?
    Och när skickar ni ut era inbjudningar? Vi/Jag har en massa personer som vi inte bestämt oss för hur vi ska göra med ännu så vi väntar med den formella inbjudan tills jag känt klart, haha.. någon annan som har problem med "kanske-personer"?
    Vi! Får se lite hur ofta vi ses/hörs och hur de betér sig nu det närmaste :)

    Idag har vi varit på Ullared...blev lite besviken:(

    De säljer ingen markväv nu och kommer inte tillbaka förens i April (lite sent för oss) vi skulle ha den hängandes i taket ju...

    ALLA engångsglad till välkomstdrink var slut :(
    Typ därför vi åkte dit kändes det som.
    Har dock bockat av pappersdukar i svart  till buffébordet iaf :)
    Ikväll har jag piffat min kortbur och skall måla vägskyltarna vita.

    Hur går det får er?
  • Tinzi
    Claes och Adeline skrev 2011-10-30 21:10:12 följande:
    Hur länge väntar ni med att skicka inbjudningarna?
    (27 veckor och 6 dagar kvar nu.iiiiih!)
    ojo koll du har :)

    Vi vill helst skicka IDAG, MEN vi väntar tills 1 Jan :) Ni då?
  • Tinzi
    Guffi skrev 2011-11-02 18:44:06 följande:
    Igår postade jag inbjudningarna!! :) Helt plötsligt känns allt så verkligt.. ;)

    Min blivande och hans bror har provat ut sina kläder - de blir sååå fina! Längtar till jag får gå sida vid sida med min pudding! ;)

    Vi har OSA-datum den 1 mars.

    Hur går det för er andra med planeringen? Hur mycket har ni kvar att göra?
    Åh vad spännande!

    Vi gifter oss 12 Maj, men tänkte inte skicka förens 1 Jan, fast jag VILL skicka dem nu så jag slipper vara så jäkla hemlig längre!

     Men är lite rädd att folk tycker det är allllllldeles för tidigt och kanske glömmer av det eller ngt :) Har ni många långväga gäster? (vi har skickat ut till australien/spanien = 3 inbjudningar) Men är SÅÅÅ sugen på att posta resten nu ganska snart :)
  • Tinzi
    Guffi skrev 2011-11-04 17:20:50 följande:
    Vi gifter oss i Växjö och de flesta gästerna åker från Stockholm så vi kände att vi ville skicka inbjudnignar tidigt så alla har tid att planera, och spara lite pengar för resa och boende. En del har det lite knapert ekonomiskt så för deras skull valde vi att göra så:)

    Förhoppningsvis svarar de flesta ganska snart så vi kan spekulera på bordsplacering och annat :) Min största rädsla är dock att iom att OSA-datumet är så långt fram så tänker folket att "det kan jag göra sen" och sedan glöms det bort.. Men i så fall får jag väl sätta mig och ringa runt :)

    Vad är det som hindrar att du skickar dem nu??
    hehe eg inget, eller jo 15 av de 65 är inte klara, men de kan jag ju iof skicka ut till dem som bor närmast då, jag är mest rädd för att de 15 som får SIST kanske råkar höra av andra att de blivit bjudna,och då tror att vi bjuder dem i resev fast att det inte är så...hmm. eller att folk ska tänka JISSES va lång dit...(varför jag en bryr mig)
  • Tinzi
    Guffi skrev 2011-11-04 22:34:27 följande:
    Aha - jag hade nog väntat tills jag hade kunnat skicka alla samtidigt... Å andra sidan började jag dela ut inbjudningarna så fort de var klara - alla var då klara samtidigt, men de har delats ut/skickats i olika omgångar.. För de flesta kommer dock inte bröllopet som nån överraskning då många av dem är delaktiga på något vis eller står nära oss så de vet om planerna ändå ;)
    8 kvar nu bara :) och bara kuverten som fattas, de postar jag om 1-2 veckor, så jag vågar nog posta alla de andra på måndag för de där 8 är avlägsna släktingar och folk som inte kommer höra det av andra hoppas vi :)
  • Tinzi
    drumelz skrev 2011-11-14 21:11:34 följande:
    Sitter och gör lite på mitt festhäfte och försöker få till snygga inbjudningskort. Men vad frustrerande och irriterande det är...blir ju inte som jag vill och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det heller...och sen så är min kära sambo inte så samarbetsvillig och vill inte hjälpa mej.... och fast det är 6 månader kvar så börjar jag så smått känna av bröllopstressen. Jobbigt värre =)

    Hur går det för er? Ska ni ha festhäfte och har ni påbörjat dom än??
    Också stressad! Mina häften är färdiga i datorn, kan inte skriva ut dem förens vi fått svar från alla i MARS :( Detta då gästpres och bordscplaceringen skall red. in i det sista. SKall antingen skriva ut hemma kommer ta flera veckor (måste vända varje blad manuellet) eller på tryckeri. Känner mig stressad över häftena...jobbigt mkt att göra till alla 90 gäster.
  • Tinzi
    Fästmön skrev 2011-11-16 21:14:18 följande:
    OMG! Nu fick jag panik. Jag ska gifta mej 26 maj och har bara bokat lokal än så länge. Och vi ska ha ca 170 gäster... Jag ska sätta igång nästa helg o planera allt tror jag.

    Jag tror att det är jättebra att ni har mkt klart så tidigt, då har ni ju tidsmarginal ifall något skulle gå fel liksom. 
    *gah* du ger MIG panik! Sätt fart nu ;) (säger jag som planerat i snart 3 ÅR)
  • Tinzi
    Fästmön skrev 2011-11-23 19:56:20 följande:
    Jag har börjat nu. Provade TVÅ klänningar igår =P
    *andas ut lite* ;)
  • Tinzi
    Dolly P skrev 2011-11-25 10:02:27 följande:
    åhh nu har det kört ihop sig här. Vi bokade en kyrka först. Den är verkligen jätte fin. Men sen kände vi att vi inte har några band alls till denna kyrkan. Så vi funderar på att gifta oss i kyrkan som jag är döpt, konfirmerad i och även dottern är döpt där. Men ska vi gifta oss där vill vi ha en speciell präst. Han är verkligen kanon bra. Jag mailade till honom och frågade lite om detta. Han visste inte om den 19:e Maj var hans helg, det skulle han inte få veta förens i Januari. Förhoppningsvis. Så nu vet i tusan hur vi ska göra. Ska vi boka kyrkan den 19:e Maj och hoppas på att han jobbar då eller hur tusan ska vi göraObestämd
    ha kvar bokningen på den gamla kanske, samt boka den nya och hoppas! :)
  • Tinzi
    Dolly P skrev 2011-11-26 19:06:40 följande:
    Frågan är om man kan göra det när det är i samma kommun?
    prova;)
Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?