Inlägg från: Tinzi |Visa alla inlägg
  • Tinzi

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Hoppar in jag med! Är en f.d Göteborgare som bor utanför Borås och som gifter mig i Maj i Rävlanda :)

    Har 50% klart.
    Dricka, klänning, kostym kvar och lite mer smått.

  • Tinzi

    Hur många av er har skickat ut inbjudningarna? Jag skall skicka till dem utomlands nästa vecka (gifter oss 12 maj) Och sen till dem i Sverige om 2 månader dvs Dec. Tidigt tycker ni?

  • Tinzi
    Maseralda skrev 2011-10-05 10:55:09 följande:
    Igår bokade jag vigselförrättaren, hon sa att det var bra att jag var ute i så god tid då redan hela april var uppbokat och även många datum i maj!
    Jag kommer skicka inbjudningar sen, men har gjort ett "Save the date"-event på Facebook där cirka 35 av gästerna har blivit förvarnade. Kommer be folk om hjälp med grejer så jag hade ändå börjat säga datumet till en del. Eftersom jag inte vet om jag ska ha någon tärna så har jag så länge bett en av mina systrar att vara förste bröllopskoordinatorassistent Flört
    En annan kompis har lovat att fixa mina naglar.Just dom gäster som bor utomlands tycker jag man ska bjuda in så fort som möjligt Glad Sen tror jag att december inte alls är för tidigt. Det kan ju vara så att folk planerar att resa bort på våren och det bokar man ju oftast tidigt.
    Jo hellre för tidigt än för sent kanske, dessutom har vi ca hälften av gästerna från Hälsingland,Sthlm osv så dec blir nog bra :) Eller Början på Jan senast tänker vi :) Tack.!
  • Tinzi
    MalinÄlskarAndreas91 skrev 2011-10-10 07:14:43 följande:
    Våra ringar kostar ca 1300 utan den kampanjen som är just nu på dom.
    Beställer vi dom nu kostar dom inte mer än 900 med allt.
    var någonstans :)?
  • Tinzi

    OJ insåg just att det inte är såååå många månader kvar till bröllopet 12 Maj.

    Idag har jag iaf kollat ut en snygg svart kostym åt blivande på Dressman, vi har nog inte råd med mer, men den va snygg och för 1500:- för ALLT blir det toppen. Den 25:e nu ska min klänning beställas, så vi kommer framåt iaf :)

    Men gud vad MYCKET det är  som ska HINNAS inser jag...

  • Tinzi
    Havsglimt skrev 2011-10-23 13:36:34 följande:
    FruJ83 5 maj, Värmland
    Guffi, 5 maj, Växjö
    Tinzi 12 Maj Rävlanda
    Khiraliii 12 maj
    Egalia, 12 maj, Stockholm
    Watermelon 19 maj
    Drumelz 19 maj, Båstad
    Emilie o Jonas 19 maj
    Havsglimt 19 maj, Österlen
    Mcony 26 maj Göteborg
    Jazzily 26 maj Bromma
  • Tinzi

    ÅH!  Det går så fort!

    Jag gjorde just en budget lista m. allt som skall fixas och köpas varje månad,fick PANIK NU! SÅ mkt kvar & ändå har jag fixat mkt. MYCKET att betala då menar jag!

    Jag har inbjudningarna klara, allt till dukningen, festhäftet i datorn (skriver ut sista 2  veckorna) pynt till lokalen klart, min klänning bet & beställd, barnens kläder (ej skor ) tärnklänningarna, allt som ska bokas är klart.

     Det är bara att det dessa månader som är kvar är så mkt som ska BETALAS (lokalen, maten, sprit, bilen osv) *URK* Vi gifter oss i mitten på Maj, och i April bara har vi utgifter på 7500:- för bröllopet just för att det är så mkt som man inte kan betala i förskott.

    Däremot har vi börjat köpa in presentkort på Blomsterlandet, CityGross mm för att slippa ha så mkt att betala denna sista månaden (blir ändå 7500:- dock till annat)

    Ni andra då? Mkt kvar? 6 månader kvar nu! :)

  • Tinzi
    Guffi skrev 2011-10-26 08:13:37 följande:
    Men ni har ju kommit riktigt långt! :)

    Vad vi har kvar...
    Sambons och marskalkens kläder, grejer till dukningen (fixas denna månaden), mat o dryck, musik till festen (spotify), bestämma musik i kyrkan, bestämma och beställa blommor, boka frisör...

    Just nu känns det som att det mest är de praktiska detaljerna som ska lösas och det ekonomiska kommer lite längre fram. Maten går ju inte att köpa nu;) Så jag känner mig rätt lugn måste jag erkänna..

    Just det ja, gåvor till alla som hjälper till ska också fixas, men det tänkte jag nog göra i mellandagarna - brukar ju alltid vara rea då :)

    Presentkort var ju kalasbra! Gissar att tanken är att ni ska utnyttja dem sen för inhandling av blommor till dekoration..??
    Jo ganska långt, men känns ändå som att det blir riktigt tufft att få ihop det rent ekonomiskt. Hade jag haft pengarna nu hade allt varit klart idag :)

    Jo precis, vi köper in presentkort här & var redan nu (b.la ett till barnvakten för massage osv) citygross där vi skall bet. tårtorna mm. Toppen känner vi, då minskar vi den enorma ekonomiska pressen i April där :)
  • Tinzi
    drumelz skrev 2011-10-26 22:13:48 följande:
    min funkade nu.......

    Började på att göra olika beskrivningar av gästerna....Gud va kul det är...kan knappt slita mej. Måste tyvärr gå å lägga mej för att jag har en tuff dag imorron....
    Visst är det kul! :) tills man kommer till dem man inte känner...dvs blivandes farbrors tjej man aldrig träffat ;) osv...
Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?