• Lebendig

    Umebrudar 2011/12

    Millan1984 skrev 2011-09-10 16:43:44 följande:
    Kikar in här igen. Är det någon av er som kan Publisher? Har börjat med festhäftet, och gjort som man ska (antagligen), men när man skriver ut blir det inte alls bra. Testade att skriva ut för att se idag och vissa sidor är korrekta och andra är helt fel. Den näst sista sidan (som egentligen räknas som sida 3) blir tom trots att det på Publisher är text. Blir galen....som tur är så är jag ute i väääldigt god tid, men avskyr när det inte blir som man tänkt sig...
    Jag pysslar med publisher en hel del. Vilket mall har du använt? Vad har du för skrivarinställningar. Hur ser det ut när du förhandsgranskar?
  • Lebendig

    Vad gäller hotell har jag ingen aning om vad som är bra. Aveny vet jag bara att jag varit inne i en gång och det var hemskt. En våning var korridoren som ett rymdskepp med skumma ljussättningar. Och i rummet så var det GLASVÄGG mellan toan och sovrummet, och dessutom inte en vägg från golv till tak. Tack men nej tack till det. Tror dock inte att alla våningar är lika för vissa har jag hört har varit nöjda där.

  • Lebendig

    Men du har bara fyra sidor? Alltså inte lagt till några sidor?

  • Lebendig

    Med andra ord sex papper eftersom det är fyra sidor på varje papper. Det vore kanske lättare för mig att kika på själva filen ifråga. Har dock inte en dator med publisher förrän på måndag. Men jaginboxar dig min mejl så gör du sedan som du vill. Är lite svårt att ta det såhär, jag är mer för att pilla lite! :)

  • Lebendig

    Sedan de började med tidsbokning sägs de ha blivit trevligare...

    Vi hade Annas fest och mat hos oss igår för en genomgång. Ska bli ytterst intressant och se vad de ger oss för offert. Väntar med spänning

  • Lebendig

    Vi funderar på till förrätt lax- och romtårta, till varmrätt fläskfilé med smak av västerbotten. Har ätit den baconlindade kycklingen och den är supergod samt deras räk- och grapecocktail. Skulle även vilja ha deras vaniljpanacotta till efterrätt men jag vet inte...

  • Lebendig
    kelizaah skrev 2011-09-18 10:40:38 följande:
    Hej hej!

    Har varit borta ett tag, bröllopsplanerna finns ju kvar men vi har ingen aning om när det blir nu.. Vi bestämde oss nämligen att försöka på ett syskon till vår 1,5-åring först och p.g.a en Afrika-resa (alla vaccinationer och malariaprofylax) kan vi inte börja försöka förrän december, vilket innebär bebis i bästa fall september och jag vill helst inte vara gravid eller fortfarande amma när vi gifter oss.. kan bli låångt fram i tiden alltså.. Men hänger gärna kvar ändå och snappar upp tips..;)

    Lebendig, var ska ni vara? Jag ser dig inte i listan, men lokalen du nämnt verkar ju super! Vi letar ju efter ett prisvärt alternativ och det verkade det vara..:)

    Insanire: Vad har Tavelsjö lägergård sagt om att ta med egen alkoho och mat? Och måste man gifta sig kyrkligt för att använda kapellet? Såg ingen sådan specifik information på deras hemsida mer än att man kunde hyra kapellet. Kan man hyra det och hålla en borgerlig vigsel skulle det också kunna vara ett alternativ för det var verkligen fint där!
    Vi ska vara i Åmsele, i Folkets hus. Så det är långt ute i ödemarken, men lokalen är superbra! Däremot måste vi bussa våra gäster från Umeå och det är typ tio mil enkel väg.
  • Lebendig

    Det enda jag tycker är synd med tavelsjö är det där bondgården som ligger jättenära. När vi var där och kikade på stället i somras stank det formligen. VInden låg väl åt vårt håll. Och jag må var bonnjänta men jag gillar inte
    kolukt. Därför valde vi bort stället.

    Tycker överlag att kyrkorna inte är så tydlig med sin information på hemsidor så det lättaste tycker jag är att ringa, även om jag inte riktigt gillar det.

  • Lebendig
    SaraJohanna skrev 2011-09-19 09:42:18 följande:

    Vi vill verkligen gifta oss till sommaren av flera olika anledningar - skjuter vi på det längre än så kan det nog dröja ett par år innan det blir av - men hade även lite förhoppningar om hur vi ville ha det. Vi kommer att bjuda ca 90-100 gäster, vi har båda stor släkt som vi har mycket kontakt med. Stora festlokaler kryllar det ju inte av i Umeå, så vi fastnade för Fabriken. Har inte fått svar från dem, men såg att någon här varit i kontakt med dem och fått veta att alla lördagar sommaren 2012 är bokade redan. Så nu står vi valet och kvalet, kan man gifta sig en annan veckodag? T.ex. en fredag? Om vi bokar i semestertider borde ju många vara lediga i alla fall? Eller har någon av er ett bra förslag på lokal där man rymmer många?


    Min bror och hans sambo gifte sig på en veckodag. Allt blev betydligt billigare tydligen. Det man ska tänka på är att gästerna bör då ha semester annars måste de kanske ta ledigt. Färre gäster kan resultatet bli och en mycket kortare fest då folk kanske ska jobba dagen där på.

    Insanire: Vi var och besökte Tavelsjö kapell med lägergård inte kyrkan. De har bara en kyrka vad jag vet och den ligger mitt i samhället.
  • Lebendig

    Vi kommer att köra spotify på festen, låta gästerna bestämma en låt när de anmäler sig.

    Var det någon som skulle vara på Baggböle Herrgård? är lite nyfiken på vad det kostar...

Svar på tråden Umebrudar 2011/12