• keliza­ah
    Äldre 14 Aug 21:20
    130049 visningar
    510 svar
    510
    130049

    Umebrudar 2011/12

    Hejsan!

    Det här är tråden för alla i Umeå med omnejd som planerar bröllop nu under hösten 2011 eller under 2012! Följ med och dela tips, idéer och tankar om er stora (eller lilla) dag!

  • Svar på tråden Umebrudar 2011/12
  • marime­kko86
    Äldre 4 Oct 02:18

    I fredags fotade vi oss förresten Det var skitkul och bilderna är hur fins som helst. Fotografen är så himla gullig och duktig och så avslappnad och det kändes hur naturligt som helst att springa omkring i skogen,kramas,pussas och bli fotade av en helt okänd människa :-P

    Hon är rätt billig också och fotar alltid sina kunder en timme några veckor innan bröllopet

  • Äldre 4 Oct 09:42

    Marimekko86, vilken fotograf anlitade ni och vad kostade hon?

  • höstlö­v
    Äldre 4 Oct 18:46

    Tusen tack för grattis!

    Vi hade en helt underbar dag. Det allra mesta klaffade perfekt, det var bara någon smådetalj som glömdes bort (vi glömde tex gästboken som det var tänkt att vigselgästerna skulle fått skriva hälsningar i under middagen). Håret och sminket blev jättebra, jag gjorde bägge delarna på Clip Room. Naglarna gjorde jag dagen innan. Jag var lite smånervös och fick inte i mig särskilt mycket frukost och ingen lunch alls, men det gick bra ändå. Buketten från Berghems blommor var över förväntan trots att jag bara valde att beställa en liten enkel bukett bara några dagar innan vigseln. Fotograferingen gick också superbra, vi höll till på Gammlia och en bekant till mig fotograferade. Vi har fått se ett smakprov på bilderna redan och känner att är resten av bilderna lika fina så är vi världens lyckligaste. Vädret var verkligen på vår sida och vi fick nog höstens hittills finaste dag. Jag är supernöjd! 

    Det enda jag hade önskat varit lite annorlunda var att vi skulle haft en halvtimme extra till fotograferingen, det blev lite stressigt på slutet och vi var tvungna att åka för att hinna i tid till vigseln, hade kunnat fortsätta fota ett tag till annars. 

    Nu väntar jag på att mitt namnbyte ska gå igenom helt och hållet hos Skatteverket så att jag får börja använda det "på riktigt". Tills dess övar jag på nya signaturen.

    Om tre veckor har vi fest för våra vänner. Så nu är fokus ändrat till det sista kring festplaneringen. Vi är nöjda med att vi valt vårt upplägg. Efter vigseln och vigselmiddagen (vi hade bokat privat rum på REX och beställt 3-rätters) så var vi helt slut och hade inte orkat med annat än att promenera hem till hotellet och ha en mysig kväll/natt där. Vi bodde på hotell även natten innan vigseln, hotell Aveny, riktigt lyxigt.

  • höstlö­v
    Äldre 4 Oct 18:46

    ...och det känns jättebra att äntligen vara en gift kvinna. Vi firar 10 år nu i oktober så det var på tiden.

  • ume201­2
    Äldre 4 Oct 22:48

    Jag fick fabriken den 14 juli =)

  • keliza­ah
    Äldre 4 Oct 23:25

    Roligt att läsa om era planer och GRATTIS höstlöv! :)

    Jag är så sugen, men vi vacklar mellan att göra det enkelt eller vänta och göra det ordentligt. Som jag tidigare nämnt så ska vi börja försöka på syskon fr.o.m. december så för oss kan det dröja länge ännu och det må väl bli så då, men man gifter ju sig (förhoppningsvis) bara en gång och då kanske vi ändå vill göra det när åtminstone en av oss är klara med studierna och fått jobb så vi kan göra det precis som vi vill, i stället för att behöva snåla in på allt.

    Jag fortsätter hänga här och sparar tråden tills att jag behöver all värdefull info ni delar med er..! :)

  • SaraJo­hanna
    Äldre 4 Oct 23:30
    ume2012 skrev 2011-10-04 22:48:08 följande:
    Jag fick fabriken den 14 juli =)
    Grattis Ume2012, förstår att du är lika lättat som jag var då vi fick vårt datum! : )
  • marime­kko86
    Äldre 5 Oct 00:34
    Insanire skrev 2011-10-04 09:42:25 följande:
    Marimekko86, vilken fotograf anlitade ni och vad kostade hon?
    Hon heter Andrea. www.fotografandrea.se Där finns all info + bilder
  • marime­kko86
    Äldre 5 Oct 00:38

    Grattis höstlöv,låter som en underbar bröllopsdag. Snart är det min tur Hoppas vi med får fint väder.!

  • julibr­udUmeå
    Äldre 6 Oct 21:02
    ume2012 skrev 2011-10-04 22:48:08 följande:
    Jag fick fabriken den 14 juli =)
    Härligt! Snart har vi från denna tråd bokat upp hela juli på Fabriken

    Marimekko86, det låter ju som att det mesta löser sig när man har bokat Jösta och Fabriken, bara man har lite pengar att lägga ut Vi kommer säkert också ha folk som vill hjälpa till under festen så det ska nog ordna sig. Har kikat på hemsidan till fotografen som ni valt, ser ju jättebra ut!

    höstlöv, låter underbart med eran dag! Är nyfiken på bilderna, och ser fram emot festen Det känns ju bra att vi kommer ha gott om tid på oss till fotografering då vi har sen vigsel, nåt positivt med allt!

    Är det nån som vet om det finns något lokalt företag som kan sköta trycksaker som inbjudningskort och festhäften?
    Umeå 28/7 2012
Svar på tråden Umebrudar 2011/12