• Erika8­2
    Äldre 7 Aug 20:00
    31205 visningar
    203 svar
    203
    31205

    Skelleftebrudar 2012

    Finns det fler tjejer och killar som tänkt gifta sig under 2012?


    Vi planerar att gifta oss i maj i Skellefteå och skulle gärna ha fler att prata cích dela idéer med!

  • Svar på tråden Skelleftebrudar 2012
  • Johann­alun
    Äldre 8 Feb 11:51
    #21

    Ja jjätte skönt!


     


    Okej. Jag funderar på om någon bekat ska få göra håret. Vet vilken frisyr jag vill ha så de är ju bara att testa flera gånger i förväg så man vet att de bli som man vill.


    Sminket funderar jag också på att göra själv, istället kasnke lägga lite pengar på nå bra produkter.


    De är som svårt de där, har blivit sminkad av en utbildad make up artist förut och då va jag inte alls nöjd..

  • Äldre 12 Feb 20:47
    #22

    Ja, det är ju bra att pröva ett par gånger innan, så man inte står där på bröllopsdagen och så blir allt fel :P Jag tyckte det var skönt att få sminka mig själv och ordna med håret "själv", för att slippa ha massa tider att passa osv. Då kunde man göra sig klar i lugn och ro och inte behöva färdas fram och tillbaka :P


  • Mei Lin
    Äldre 13 Feb 11:05
    #23

    Hej! trevligt att hitta en skellefteågrupp Glad Planerar att gifta mig i sommar nån gång. Vi bestämde oss för typ nån månad sedan så nu är det några intensiva månader som ligger framför oss, men inbjudningarna är nästan klara, klänningen beställd från Canada och kommer förmodligen i veckan (second hand och stl xs så jag håller tummarna för att man kan klämma sig i den, annars åker korsetten fram Tungan ute). Det blir en borgerlig vigsel, men jag har ingen aning om vars man skulle kunna hålla till utomhus, nån som har något förslag?
    Tänkte höra om ni ska ha något speciellt tema på ert bröllop?

  • Äldre 13 Feb 13:15
    #24
    Mei Lin - Kul med Skellefteåbruar här på BT. Jag gifte mig i augusti 2011, men hänger kvar här ändå ;P haha Vi började planera vårt bröllop i slutet av februari förra året och hann gott och väl klart till augusti :) Vad spännande med klänningen :) Har du någon bild på hur den ser ut?

    Vi hade också först tänkt en borgerlig utomhusvigsel, men ändrade oss sedan till en kyrklig vigsel, så blev Stadskyrkan för vår del. Vi hittade ingenstans att vara utomhus som vi tyckte var fint och bra nog. Vi hade dock som krav att det skulle vara i centrala stan, letar mig sig lite utanför blir det nog enklare. Annars finns ju alltid Nordanå och Rovön. Vi visste inte heller hur vi skulle lösa det hela om det nu skulle vara dåligt väder och regna och sådär.
  • Johann­alun
    Äldre 13 Feb 18:38
    #25

    Härligt med utomhus vigsel! Vad sägs om kanske kyrkholmen eller uppe på vitberget med utsikt över hela staaan? Vill ni att bröllopet ska vara centralt eller skulle de fungera även utanför stan?
    Regnar de kan man ju alltid ha ett partytält över själva brudparet och de andra får ta med paraplyn om man nu inte står för de åt dem.

    Vi ska inte ha något speciellt tema, men tema färger vitt, grått och grönt.

  • Äldre 13 Feb 18:56
    #26

    Kyrkholmen är så fin :) Man kan hyra logen som står där också. Där kanske vigseln skulle funka om det är dåligt väder iofs?

    Vitberget är ju dock inget att hylla över. Numera ser man ju inget alls däruppifrån, då de låtit alla träd växa hej vilt. Det är väl iofs om man vill stå i backen kanske. Eller finns det någon annan plats där uppe där utsikten är bättre?

    Vi tyckte det skulle bli lite bökigt med partytält och inte så kul, trots paraplyn, att stå ute i regn :/ Men det är ju en lösning annars, helt klart :)


  • Mei Lin
    Äldre 13 Feb 22:44
    #27

    Ja sambon föreslog Rovön, så det kanske blir där sen får man ha en backup om vädret blir kasst (logen är i såna fall betydligt bättre än att vara i stadshuset enligt mig). Problemet med centrala stan är att det kan vara svårt att få en avskild känsla så ytterområden kring skellefteå är absolut under övervägande Skrattande

    Det är ju hur roligt som helst att planera vilka temafärger man ska ha, jag har det bästa jobbet nu när jag pysslat ihop mina inbjudningar (är på Ådells konst och hobby). Superroligt att prata med alla blivande brudar om teman och så vidare (en skulle ha rocktema...det var en utmaning, men jag tror vi fixade det). Kom gärna in och botanisera Skrattande

    Vi ska ha svart, vitt och så nån färg (tror att det blir turkoise eller grönt) och tema är vintage/stilrent/Audrey Hepburn. Får se om man kan "pull it off". Problemet är nog att få på sambon vintagegrejer.

    Har ännu inte fått hem klänningen, men jag kan visa bilden från ebay.


  • Äldre 13 Feb 23:01
    #28

    Åh, harredudanes vilken otroligt söt klänning! :D Kan tänka mig att du är spänd på att få hem den :) Håller tummarna för att den ska passa, otroligt fin.

    Om man kan tänka sig Bureå, så finns ju där Åbackapaviljongen. Väldigt vacker och dessutom avskilt :) Jag antar att alla redan vet hur där ser ut, men lägger in en länk ändå www.vbm.se/avdelningar/byggnadsvard1/byggnadsminnen/skelleftea-kommun1/abacka-paviljong-burea.html
    Vill man sedan ha middagen i Bureå också, så finns ju logen på campingen, båtklubben och även hembygdsgården (dock ganska liten).

    Haha sedan har tyvärr inte jag så stor koll på byar på platser utanför stan.

    Bjuröklubb iofs, där är det väldigt vackert. Där har de ju också ett kapell, men vet inte hur det är om man får låna det för borgerlig vigsel. www.bjuroklubb.se/


  • Johann­alun
    Äldre 14 Feb 10:36
    #29

    Oh vilket härligt tema! Och super söt klänning!:)


    Jag har varit på bröllop i båtklubben Bureå, super fint! Bjuroklubb är ju också fint ja, hör fyren till kapellet? För den har jag för mig att man kan hyra.


    Så har du ju kanotudden i Ursviken eller http://batvikselsvik.wordpress.com/, har inte varit där själv men ser jätte fint ut! Och billigt att hyra!

  • Äldre 14 Feb 11:52
    #30

    Hehe ja, vi har båten i Bureå, stuga på en liten ö utanför. Vi hade en stund tänk ha bröllopet där ute och gifta oss på udde som går ut vid stugan. Vi hade pappas 50-års fest i stugan där. Jättemysigt var det, men det var på vintern. Åbacka paviljongen är ju väldigt vacker också, om man vill vara lite mer avskilt just för själva vigselceremonin.

    Jag vet inte.. jag tror kapellet och fyren sköts om av samma förening eller vad man nu säger. Jag tror det hör ihop, men om man kan hyra fyren, så funkar ju det lika som bra som kapellet :)

    Kanotudden är ju också fint :) Men visst är det rätt mkt folk där? Tänker på vollyboll planen och grillringen där och i båtarna? Nåja, det är ju så i Bureå och Bjuröklubb också :P Tror det är svårt att undvika människor helt.

    Båtvik-Selsvik såg ju mysigt ut :) Där fanns tydligen en dansbana utomhus också, så skoj :) Vart ligger det? Jag är så dålig på byarna runt här :P

    Det finns ju många fina byagårdar runt här. Nyhamsgården är ju populär :)


Svar på tråden Skelleftebrudar 2012