Inlägg från: sofi 88 |Visa alla inlägg
  • sofi 88

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Nu har vi beställt tårta från Citygross :)
    För ca 55 bitar får vi betala ca 850 kr.
    Då ingår tårtställning, vit prinsesstårta med limegrönt marsipanband runt och cake topper.
    Tror det blir toppen och betydligt billigare än från något av de andra konditorien här i jkpg. 
    Väldigt trevlig personal med vilket alltid känns bra :D 

  • sofi 88

    Möhippan tror jag hamnar någon gång i juni, har väldigt mycket nu i maj vilket mina vänner vet om, har börjat jobba nu och så har jag lite kvar med exjobbet i skolan så det blir fullt ös medvetslös. Å i slutet av juni flyttar vi dessutom så det finns egentligen bara en ledig helg... 

    Igår föreslog m2b att vi skulle provlaga lite till bröllopet. Hade tänkt en grön ärtsoppa till förrätt och det var en jäkla tur att vi provlagade för det såg betydligt godare ut än vad det var... Så nu är vi lite tillbaka på gazpacho :D Båda satt och sa: Hm, om man bara tar tre skedar var det ju helt ok, hrm... Och ingen ville göra den andra besviken med att inte gilla soppan men den var verkligen inte god kom vi fram till :D 

  • sofi 88


    Nu är min ring färdig och den satt perfekt. Så nu får den ligga kvar hos guldsmeden tills slutet av juni å så ska förlovningsringarna putsas upp å m2b ska få lite gravyr också. Sen kan vi gifta oss :) Bokade även tid för att sy in brudklänningen så det får bli i mitten av juni, ska prova med och utan underkjol, går tydligen hyra sån. Många här på bt verkar ju använda underkjol så det kan ju vara värt att prova. 
  • sofi 88

    Vi har helt slagit om angående maten och bestämt oss för att helt lägga ut det på ett cateringföretag. Känns otroligt skönt. Så nu blir det varmrökt lax med limecreme på surdegsbröd till förrätt, lamrostbiff med citronpotatis och primörer till huvudrätt, blåbärsmousse i chokladskal och med färska bär till efterrätt och sen på det tårtan som också är beställd men den är från citygross :) Känns så skönt att ha det löst och då är också varmhållningen löst. Vi hyr även champagneglas å de kostar 2:50 styck att hyra så det är billigare än plastglas. 

    Känner precis som dig zinzune helt lättad av detta. :) Nu kanske man kan slappna av lite.

    Imorgon ska jag å mamma prova brudfrisyrer och kolla olika smyckeskombinationer som vi äger. Kanske ska ge mig på att prova brudsminkningen med :) 

  • sofi 88

    Provade brudfrisyrer med mamma igår och vi kom fram till en. 

  • sofi 88

    (Så tänker jag trycka på ladda upp men skickar istället inlägget...)




    Vi ska försöka hitta silverblommor eller pluppar som man kan pynta med lite bak som vi gjorde med de pärlor osv vi hade hemma. Sen ska den göras lite mer noggrannt och flätorna kommer vara lite bättre men på ett ungefär såhär blir det och det känns superskönt. Slipper ha massa hår i ansiktet å jag får även ha lite flätor som jag nästan alltid har i håret :) 

    M2b är på svensexa sen igår, hihi. Han hade gett upp hoppet nästan om att få någon och börjat höra av sig till sin bror och toastmaster och lite förtvivlat frågat om det överhuvudtaget blir någon (han är rätt upptagen kommande helger fram till bröllopet och ville veta på ett ungefär...) å alla bara "Neeee, det har vi inte hunnit titta på än faktiskt, skulle jag fixa den??" Så då blir det ju ännu roligare när han är helt chockad. Så igår ringde de på, iklädda nylonstrumpor på huvudena å kidnappade honom. M2b hade fått panik å försökt slå ner dem innan han fattade vad som hände å sen tejpade de ihop honom och åkte :D Inväntar spänt att han kommer hem någon gång frampå eftermiddagen så han kan berätta hur han haft det!
  • sofi 88
    lovingyou skrev 2012-05-27 08:20:34 följande:
    Tycker det ser jätte fint ut :) Jag tänkte på den här ifall jag kan få till den.. :) www.google.se/imgres?imgurl=http://farm5.static.flickr.com/4133/5211342391_af1dff6 629.jpg&imgrefurl=saralynnpaige.com/style/s imple-gibson-tuck/&h=333&w=500&sz=158&tbnid=0CVnV7 r8WllW1M:&tbnh=79&tbnw=119&prev=/search%3Fq%3Dgibs on%2Btuck%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=gibson+t uck&usg=__JC_gVi3Na7yLDE0IIs_9zUdFPg0=&docid=I2t-s 9doPQ-2vM&hl=sv&sa=X&ei=c8fBT9amBISi4gSF-NHACQ&ved =0CGYQ9QEwAg&dur=315
    Det gick inte att komma in på länken :(
  • sofi 88

    Ikväll har vi provsmakat menyn från cateringfirman och den var lika god som vi trodde innan! 
    Så nu kör vi bara på helt enkelt. Känns skönt nu när maten är löst.
    Håret är ju med löst, å så får jag halsband och örhängen av mor och far i examenspresent så då är smycken också ok. Allt börjar lite falla på plats nu :)

  • sofi 88

    Har börjat fippla med bordsplacering som var svårare än jag trott... Har ett förslag men det känns inte helt optimalt :S Hemma med influensan så tänkte att då tar jag tag i bordsplaceringen, men nu har jag fått sån huvudverk av att klura på det så nu får det räcka för idag. 

    Jag har ännu inte haft möhippa och nu börjar det bli slut på bra helger, hehe, för vi flyttar ju sista helgen i juni och innan det är det midsommar å då brukar folk ha andra planer. Men nu är det nästan bara kommande helg(då lördagen är upptagen) och helgen efter.... Så vi får väl se hur de tänkt sig det hela. Känner att tiden verkligen börjar rinna iväg. Ska ta in klänningen nästa tisdag, surt att inte kunna träna lite nu det sista för sen gäller det att hålla kvar sig i samma storlek eftersom det är dragkedja. Ska bestämma det sista med floristen, kan inte bestämma mig för vad vi ska ha för blommor på borden och nu har jag nästan glömt hur min bukett skulle se ut.

    Har inte börjat på några festprogam eller vigselprogram. Funderar på hur mycket som behöver skrivas i vigselprogrammen. Behöver man egentligen skriva psalmtexten eller kan inte alla nöja sig med en psalmbok att kika i? Och när syster ska läsa dikt, ska dikttitel/författare/diktläsare vara angivet  i programmet eller räcker "diktläsning - Syster"? 

  • sofi 88

    Nu har jag gjort två förslag på bordsplacering, ingen är helt hundra, sen fick m2b göra ett förslag utan att ha sett mina, men han hade visst ännu svårare än mig, haha. Sen ska en till få göra ett förslag och tillsist tänker vi sitta ihop, i alla fall jag och m2b och göra en slutgiltig. Känner att vi gör detta till en betydligt svårare grej än det är men jag tycker det känns bra med lite olika ögon på det hela...

    Imorgon ska jag få min klänning insydd, så efter det går jag inte förändras en enda millimeter, dragkedja och axelbandslöst medger inte så mycket förändring.

    Mycket annat som händer nu också, möte med banken i veckan och om två veckor får vi nycklarna till vårt radhus! 

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!