Inlägg från: sofi 88 |Visa alla inlägg
  • sofi 88

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Vi träffades genom min kompis. Han spelar i ett band och 2004 var vi och kollade när de spelade. Sen brukade bandet komma på hennes fester å jag var såklart också där. Sen 2007 blev vi båda medlemmar på facebook, hans sida var låst för icke vänner så jag blev vän med honom och vi började snacka direkt. En vecka senare kom jag hem till honom å vi kollade på idolfinalen, Marie Picasso vann, å efter det blev det vi typ :D

  • sofi 88

    Vi får radhuset! Vann budgivningen idag och imorgon åker jag å skriver på papper :D Hipp hurra! Och m2b firar på sitt håll borta i Frankrike å jag ska gå ut med några tjejkompisar och fira ikväll <3

  • sofi 88
    lovingyou skrev 2012-01-25 16:33:55 följande:

    Sofi88: Vad roligt, stort grattis till det! Det tycker jag du gör rätt i , att gå ut att fira lite! : ) När ska ni flytta in? :) Lite mer roligt planerande ;)


    Tack :) Sitter typ å studsar i soffan av lycka. Det är just det där med inflyttningen som är såååå optimalt... Nämnligen sista helgen i juni, alltså helgen innan bröllopet, yey. Men det löser sig nog på något superbra sätt :D Vi är rutinerade flyttare. Gud vad skönt det ska bli med lite space, mer än dubbelt så stort som 1,5an vi bor i nu, hihi. Å MASSOR av garderober istället för en ynklig klädkammare. :)
  • sofi 88

    Tack :) Ja våra vänner får nog slita men vi kommer bjuda dem på flyttpizza och förhoppningsvis blir det mycket grillning i trädgården i sommar som de får njuta av :D Kan vara värt besväret. 

    Vad kul att ni budar på trea, vilket område? Vårt radhus ligger utanför jkpg i Habo, vi är båda uppväxta där och huspriserna är lite mer i vår budget än inne i stan. Håller tummarna för att ni får lägenheten :) Är ni härifrån sen innan btw? 

  • sofi 88
    Berlan skrev 2012-01-26 18:17:33 följande:
    Kålgården! Vi är verkligen sugna på att bo inne i stan eftersom vi aldrig gjort det någonstans tidigare och så kommer jag att kunna gå till jobbet på under 10 minuter. Vi kommer från Luleå båda två men har hamnat här på grund av våra jobb. Jag flyttade hit och började jobba den 9 januari och jag känner inte en själ ännu :)
    Kålgården är ju supermysigt :) Ganska dyra avgifter men det får man ju räkna med i de nybyggda delarna. 
    Älskar Jönköping men det kanske är svårt att riktigt komma in i gemenskapen när man inte känner någon sen innan, lättare för de som börjar plugga här faktiskt. Vilken bransch jobbar ni inom? 
  • sofi 88
    Berlan skrev 2012-02-05 11:48:21 följande:
    Vi har köpt lägenheten nu! Bröllopsplaneringen hamnade lite ik skymundan ett tag av den anledningen men det var det värt. Kan knappt vänta tills vi får flytta in! Jag är jurist och min kille är flygledare. Jag tror det faller på plats tids nog :)

    Min mamma kom just med idén att vi postar inbjudningskorten på måndag så dyker de förhoppningsvis upp i de inbjudna gästernas brevlådor på Alla hjärtans dag. Jag tycker det var en himla fin idé faktiskt, så vi kommer att göra så. 
    Grattis vad roligt! Ja men håller med, bostadsköp kommer före bröllop :D Framförallt när det är ett tag kvar till bröllopet. När flyttar ni in?  

    Smart, men måndag om en vecka menar du då? För de flesta av våra gäster fick dagen efter. Å vi har än så länge fått svar från 20 pers varav alla kommer :) Så nu är det typ 30 kvar.  
  • sofi 88
    Berlan skrev 2012-02-05 17:01:54 följande:
    Vi flyttar in senast 1 juni är det sagt, eventuellt lite tidigare om de får tillträde till sin nya bostad tidigare. När flyttar ni in? Måndag om en vecka ja, då borde de allra flesta få korten på tisdagen :) Vad roligt med så snabba besked!
    Vi flyttar 26/6, så typ en vecka innan bröllopet, haha. Skitbra timing liksom :o det är lite typiskt mig och m2b, vi gör alltid allt på en gång. Skönt att ni kan flytta så "tidigt" ändå :)
  • sofi 88

    Jag har fyllt i "min del" i hinderprövning å namnpapprena nu, så nu är det bara m2b som ska fylla i sitt. Det var faktiskt vår präst som sa det i höstas att vi skulle beställa fyra månader innan å så ska vi boka tid med honom när vi fått besked :) 

    Min klänning måste sys in ganska mycket eftersom den är ca 1-1,5 strl för stor, hehe. Å sys upp massor eftersom jag är en pygmé...  

  • sofi 88
    operfekt skrev 2012-03-07 18:13:35 följande:
    Åh, men vi väntar på att namnbytet ska godkännas, kanske bättre att vänta tills det gått igenom då,
    om man ska fylla i namnpapprena samtidigt menar jag?

    Åh, men det är inga problem att sy in/upp den iaf?

    Jag ska beställa min klänning nästa vecka är det tänkt, nervöst, får hoppas den passar när den kommer!
    Okej, jag ska ta hans namn så det är ju lugnt :) 
    Butiksbiträdet sa att det är lugnt å sy in så jag litar på henne :) Ska lämna in den i juni.  
  • sofi 88
    sweet skrev 2012-03-07 18:17:40 följande:
    Problemet med att vänta allt för länge är ju att man inte kan boka vigseln innan man har papprerna samt att det kan ta längre tid desto närmare sommaren man kommer. Sommarbröllop är ju det vanligaste så de blir väl bombarderade av papper sen Skrattande

    Operfekt: Va roligt att du fått hem inbjudningarna! Är du nöjd med dem?

    Sofie: haha ja inte lätt när man är kort, jag har tur som ska ha en kortare klänning så jag slipper det problemet. Känns väldigt skönt, dock så slapp jag ju inte att sy in den, men man kan väl inte komma undan allt.

    Hur tycker ni denna tårtan låter: Choklad- och passionsfrukttårta på kokosbotten
    Vi har också bokat kyrka och därmed tid för vigsel för över ett år sen... Vi behövde inte helle hinderprövning godkänd för att boka. Är du helt säker på att det är ett krav för det låter ju lite konstigt? Eller ska ni gifta er i rådhuset?
Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!