• JNT

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej!


    Som sagt, finns det fler brudar än jag som gifter sig 7/7 2012? Tänkte det kunde vara kul att veta lite hur långt ni har kommit med era planer, vilka funderingar ni har och så vidare... Kunde vara kul att följas åt fram till den stora dagen! :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 21:12
    Vi som är med i tråden så här långt:

    JNT bor utanför Värnamo, gifter sig i Åminne som också ligger utanför Värnamo
    sofi 88 bor och gifter sig i Jönköping
    operfekt bor och gifter sig i Härryda
    Mrs S 2012 bor i Linköping, gifter sig i Skottland
    kaffeälskaren bor och gifter sig i Göteborg
    AA120602 bor och gifter sig i Kungsängen
    Vingilot bor i Norrköping, gifter sig i Kungshamn

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:04
    linduspindus76 bor i Stockholm, gifter sig på Ljusterö
    Bonzo2012 bor i Göteborg, gifter sig på Skaftö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:28
    Anna88 bor i Helsingfors och gifter sig i Kronoby, Finland
    tout lamour lamour bor i Norrtälje och gifter sig i antingen Upplands Väsby eller på en ö utanför Norrtälje

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-31 17:43
    Berlan gifter sig i Gammelstads kyrkstad utanför Luleå
    lycka2012
    lundabrud

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-12 21:18
    lycka2012 bor i Göteborg, gifter sig i Italien
    Dazzle bor och gifter sig i Bredaryd utanför Värnamo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-19 19:58
    Suzanne
    vilja gifter sig i New York
    zinizune gifter sig på Orust

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-30 23:24
    knyttan gifter sig i Kalmar
    Cissy85 gifter sig i Växjö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-12 00:12
    lazyp gifter sig i Piteå
    Kalumi gifter sig i Linköping
    lovingyou
    sweet gifter sig i Malmö
  • Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!
  • Vingilot

    Kul med möhippa!

    Idag har vi beställt min bukett o tittat på tårtor på ICA o Coop. Beställde en liten för att prova. Kommer i morgon. Hittade pappersduk o servetter också. I morgon ska vi träffa fotografen.

  • operfekt

    Jag har också haft möhippa, i onsdags & sambon hade svensexa i lördags.
    Min var himla mysig, den bestod av hotellfrukost, spa med massage, picnic-lunch, powernap, morgongåvefotografering & sen middag på min favoritrestaurang & utgång.

    Sambons var mer fartfylld med massa aktiviteter, han är helt blåslagen stackarn.
    Jag tycker dock slutet var över gränsen, de gick på strippklubb (vilket jag väl nästan hade räknat med)
    Väl där så fick han gå upp på scenen, blev avklädd till kalsongerna osv.. (vilket fortf inte känns såå farlig)
    Men slutet var inte lika kul, då kedjade hon fast honom vid strippsången med händerna bakom ryggen,
    sen klippte hon av honom kalsongerna :S Men ja..

    I helgen ska vi ha provfotografering, ska bli mysigt! =)

  • Vingilot

    Idag träffade vi fotografen och hans fru, tillika assistent, och de var jättetrevliga och det kändes riktigt bra! Provfotades lite och även om jag var helt slut efteråt av anspänningen (hatar att stå framför kameran...) så känns det som om det kommer att bli superbra detta! De hade hittat en plats som var helt perfekt: bara 100 m från kapellet där vi vigs efter plåtningen, och på platsen fanns både skog, klippor, hav och allt som vi ville ha med.Skrattande
    Kändes så märkligt och stort på nåt vis att stå där och titta varandra djupt i ögonen medan kameran rasslade, och tänka att om en månad är detta på riktigt.....!Glad

    Hade besök av min barndomsvän som ska sjunga för oss på bröllopet och hon gav mig en liten minihippa och bjöd på middag på restaurang bara hon o jag. Supermysigt!Hjärta

  • lovingyou

    Ja nu är det exakt EN månad kvar!!


    HUr känner ni er? JAg känner mig vädigt pirrig hela tiden! Min blivande är mer lugn..


    Vad roligt för er alla som haft sin möhippa :)


    Operfekt: Var ju inte det roligaste din blivande fått vara med om. Skulle inte vara uppskattat här iaf.. :/


    Jag har precis mailat vår präst, vi kommer att träffas dagen innan.. Är nervös inför mötet!


    Annars har jag börjat tänka mycket på hur våra nära kommer att reagera då vi gifter oss i all hemlighet. Hoppas det inte blir sura miner..

  • sofi 88

    Har börjat fippla med bordsplacering som var svårare än jag trott... Har ett förslag men det känns inte helt optimalt :S Hemma med influensan så tänkte att då tar jag tag i bordsplaceringen, men nu har jag fått sån huvudverk av att klura på det så nu får det räcka för idag. 

    Jag har ännu inte haft möhippa och nu börjar det bli slut på bra helger, hehe, för vi flyttar ju sista helgen i juni och innan det är det midsommar å då brukar folk ha andra planer. Men nu är det nästan bara kommande helg(då lördagen är upptagen) och helgen efter.... Så vi får väl se hur de tänkt sig det hela. Känner att tiden verkligen börjar rinna iväg. Ska ta in klänningen nästa tisdag, surt att inte kunna träna lite nu det sista för sen gäller det att hålla kvar sig i samma storlek eftersom det är dragkedja. Ska bestämma det sista med floristen, kan inte bestämma mig för vad vi ska ha för blommor på borden och nu har jag nästan glömt hur min bukett skulle se ut.

    Har inte börjat på några festprogam eller vigselprogram. Funderar på hur mycket som behöver skrivas i vigselprogrammen. Behöver man egentligen skriva psalmtexten eller kan inte alla nöja sig med en psalmbok att kika i? Och när syster ska läsa dikt, ska dikttitel/författare/diktläsare vara angivet  i programmet eller räcker "diktläsning - Syster"? 

  • Vingilot
    lovingyou skrev 2012-06-07 08:13:48 följande:

    Ja nu är det exakt EN månad kvar!!


    HUr känner ni er? JAg känner mig vädigt pirrig hela tiden! Min blivande är mer lugn..


    Vad roligt för er alla som haft sin möhippa :)


    Operfekt: Var ju inte det roligaste din blivande fått vara med om. Skulle inte vara uppskattat här iaf.. :/


    Jag har precis mailat vår präst, vi kommer att träffas dagen innan.. Är nervös inför mötet!


    Annars har jag börjat tänka mycket på hur våra nära kommer att reagera då vi gifter oss i all hemlighet. Hoppas det inte blir sura miner..


    Jag känner mig NERVÖS! Och stressad och ibland har jag småkalla fötter men framförallt börjar jag känna förväntan och en växande lättnad för varje sak vi bockar av på listan.Glad Fast jag tror fortfarande att detta ska ske om ett år ungefär, inte mindre än en månad...!Förvånad

    Håller tummarna för att era nära o kära bara blir glada. Om de känner er väl så borde det väl inte vara något problem.Glad
  • lovingyou
    Vingilot skrev 2012-06-07 09:55:47 följande:
    Jag känner mig NERVÖS! Och stressad och ibland har jag småkalla fötter men framförallt börjar jag känna förväntan och en växande lättnad för varje sak vi bockar av på listan.Glad Fast jag tror fortfarande att detta ska ske om ett år ungefär, inte mindre än en månad...!Förvånad

    Håller tummarna för att era nära o kära bara blir glada. Om de känner er väl så borde det väl inte vara något problem.Glad

    Ja jag hoppas det! Att dom blir glada! :)


    VIsst är det skönt att få bort saker från listan. Jag ska hämta min klänning idag, spännande! Min blivande har inte köpt kostym än, måste få det gjort känner jag!!


    Ja tiden kommer nog försvinna! Tiden från att vi bestämmde att vi ska gifta oss till nu har gått otroligt snabbt!

  • zinizune

    Som jag misstänkte så blev min möhippa igår :D Det började med att tärnan i förra veckan bjöd in mig för att äta middag igår och hon poängterade att det var viktigt att jag skulle åka buss till henne (jag brukar alltid köra bil :P). Väl där var hon inte hemma, för hon hade varit och fixat iordning sina naglar. Det va fint väder och jag la mej i gräset utanför hennes lägenhet och väntade. Jag såg när hon kom med sin bil och vi gick in i lägenheten och där inne stod tjejgänget redo att sätta igång. Jag fick ha på mig röda leggings, en grön kort klänning som var för liten och inte gick att knäppa helt i sidan så bh:n syntes, en slöja och ett set med tiara, örhängen och halsband. Till detta även ett par cerisa skor! Skitsnyggt! De började fylla mig med mousserande och vi åkte in mot göteborgs centrum. Inne i stan skullle jag gå runt och be folk om äktenskapsråd och skriva upp dem i en bok jag hade med mig. Sedan fick jag måla keramik på ett ställe och det skulle vara en groda (min m2b), jag fick måla den med förbundna ögon, och jag har ingen aning om hur den ser ut. Sen ut på stan igen och in på någon bar där jag fick en drink.... Efter det åkte vi tillbaka till tärnan där vi fick supergod mat. Sen körde 2 st iväg mig en sväng, jag fattade aldrig vart eller varför. De band för mina ögon igen och ledde mig en bra bit och jag fick sätta mig på en stol och de tog bort ögonbindeln. Jag var tillbaka hemma hos tärnan, men det hade kommit en kvinna som höll sexparty för oss.


     


    Jag hade verkligen en toppendag!


     


    Inte roligt operfekt när det blir så. Jag förstår om både du och din m2b tycker att det är jobbigt. Jag hade aldrig velat att min m2b skulle gå på strippklubb!


     


    Annars är här mycket med bordsplacering här nu och jag fick hämtat min brudklänning, som varit hos sömmerska, i tisdags och den blev så himla bra!


     

  • väktarbrud

    Vad kul att läsa om hur mycket ni andra har kvar och vad ni gör just nu!

    Här håller vi på med festhäftet och gästpresentationerna, det tar tid. Några personer har vi aldrig träffat men man vill ändå skriva något litet om varje så då måste jag kontakta folk för att få reda på något.
    Lite omständigt...

    Vi ska hyra en lokal och typ fixa allting själva. Jag har en idé om dekorationer men inte börjat köpa eller ordna detta ännu...huu...tiden rusar fram! Partytält ska upp, porslin, glas och bestick ska hyras in, dekorationer köpas, sprit och annan dryck inhandlas osv osv osv

    Ska försöka ha det mesta klart sista veckan så jag kan verkligen njuta. Jag har semester hela veckan och åker ner till skåne på tisdagen (bor i stockholm annars). På måndagen ska jag klippa och slinga håret, fixa naglarna och förlänga fransarna, ska bli sååå skönt att bli lite ompysslad.

    Någon mer som gifter sig i skåne? 

  • lovingyou

    zizizune: Det lät som en bra dag du haft, underbart! :)


    Jag hämtade min klänning igår och jag älskar den, den är så jag, och den blev så toppen! Känner mig så lycklig :)


    Väktarbrud: Det där med ompyssling skulle vi alla behöva, låter så skönt, är något avis


    Har du förlängt fransar innan? Jag köpte bara lösögonfransar men det gick ju inte så bra, kommer nog inte ha det alls.

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!