• JNT

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej!


    Som sagt, finns det fler brudar än jag som gifter sig 7/7 2012? Tänkte det kunde vara kul att veta lite hur långt ni har kommit med era planer, vilka funderingar ni har och så vidare... Kunde vara kul att följas åt fram till den stora dagen! :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 21:12
    Vi som är med i tråden så här långt:

    JNT bor utanför Värnamo, gifter sig i Åminne som också ligger utanför Värnamo
    sofi 88 bor och gifter sig i Jönköping
    operfekt bor och gifter sig i Härryda
    Mrs S 2012 bor i Linköping, gifter sig i Skottland
    kaffeälskaren bor och gifter sig i Göteborg
    AA120602 bor och gifter sig i Kungsängen
    Vingilot bor i Norrköping, gifter sig i Kungshamn

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:04
    linduspindus76 bor i Stockholm, gifter sig på Ljusterö
    Bonzo2012 bor i Göteborg, gifter sig på Skaftö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:28
    Anna88 bor i Helsingfors och gifter sig i Kronoby, Finland
    tout lamour lamour bor i Norrtälje och gifter sig i antingen Upplands Väsby eller på en ö utanför Norrtälje

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-31 17:43
    Berlan gifter sig i Gammelstads kyrkstad utanför Luleå
    lycka2012
    lundabrud

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-12 21:18
    lycka2012 bor i Göteborg, gifter sig i Italien
    Dazzle bor och gifter sig i Bredaryd utanför Värnamo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-19 19:58
    Suzanne
    vilja gifter sig i New York
    zinizune gifter sig på Orust

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-30 23:24
    knyttan gifter sig i Kalmar
    Cissy85 gifter sig i Växjö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-12 00:12
    lazyp gifter sig i Piteå
    Kalumi gifter sig i Linköping
    lovingyou
    sweet gifter sig i Malmö
  • Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!
  • operfekt

    Här har jag lite att läsa ikapp! =)

    Jag ringde vår kyrka i förrgår, de skulle bestämma sommarschemat ordentligt 14/5,
    så hon sa att de skulle höra av sig i mitten på nästa vecka. Men det lutade åt
    att vi skulle få kyrkoherden i församlingen. Min jobbarkompis känner honom
    & säger att han är jättebra, så det blir nog bra..

    Men viktigast av allt, igår kom äntligen min klänning, den är sååå fin! :D


     



    Inte så bra bilder men man ser någorlunda iaf, den var perfekt både i strl & längd :D
  • Dazzle

    Ser ut som en härlig klänning!!


     


     


    Frågan är vem vi får för nu har man utlyst kh-tjänsten i vår församling som var den präst som vi trodde vi skulle få om vi skulle kunna få någon vilket betyder att någon av de bröllop som e samma dag måste ha vikarie!!


     


     

  • 7juli

    Hejsan, alla härinne!


    Här är en till som skall gifta sig den 7:e juli, hoppas att jag får joina er! Har inte hunnit läsa igenom allt i denna tråd ännu, men ska försöka göra det allt eftersom. Känns som att man får mycket tips och ideer genom denna tråd! För många gånger kan jag drabbas av lite småpanik när jag inser att det så mycket kvar att fixa på så lite tid. Men jag har ialla fall köpt klänning och skor till mig och mina döttrars näbbklänningar är beställda idag, väntar med spänning på dem. Nu är det bara gubbens och sonens kläder att fixas, vi funderar på att hyra dessa!


    Menyn är färdig, dukar och bordsdekorationer inköpta, porslin finns att låna och jag tycker att jag kommit en bit på vägen ialla fall. Men som sagt är det mycket kvar ändå!


    Sedan önskar jag att jag skulle kunna boka ett fint väder till våran dag oxå då vi ska ha vår vigsel utomhus, men det blir nog svårt att åstadkomma! :)

  • Vingilot

    Operfekt: jättevacker klänning!

    7 juli: välkommen in!

    Idag har mina föräldrar varit i församlingshemmet vi ska vara i och kollat mått på borden, fotat osv. Jag o sambon har varit där i somras, men jag var så uppspelt att jag helt glömde bort det där med borden...Tungan ute Nu kan jag äntligen räkna ut hur mkt dekorväv jag ska köpa och hur många ljuslyktor det behövs osv., känns så skönt!

    Pappa sa att han tyckte det var en jättetrevlig och fräsch lokal och att det kändes bra att vara där. Betydde jättemkt för mig upptäckte jag. Jag vet ju redan att lokalen känns bra, men att höra honom säga det..., jag vet inte, det betyder en del att han engagerar sig, jag har inte räknat med att någon i släkten ska göra det. Dumt av mig börjar jag inse nu.

    Han var smart o frågade om parkering för gästerna också, en detalj jag helt glömt bort. Det finns 14 platser utanför f-hemmet och dem kommer personalen att spärra av efter bästa förmåga för att hindra sommargästerna att parkera där. De varnade oss för att det inte alltid funkar till 100%, och jag vet ju hur det är med parkeringshysterin i Kungshamn mitt i juliRynkar på näsan, men det är ju himla shysst av dem att försöka iaf.

    Och nu vet jag vem som ska viga oss och vad kantorn heter och att vår vaktmästare heter Fred o är samme person som visade oss kapellet i somras.Glad Fniss... Fred är vår vaktmästare. Jag har aldrig hört någon säga de orden förut, att vi har en vaktmästare.Flört

    Och vi har äntligen bestämt oss för vilken låt vår solist ska sjunga.

  • Lady Lancelot

    Operfekt: Vilken vacker klänning du är tok vacker i den. Min håller de på att sy i Polen så jag får hem den tor/fre innan bröllopet men jag var ju å måtta mig så jag har ju ett hum om hur den kommer att se ut.


     


     

  • Lollie 120707

    Nu börjar det närma sig ordentligt!! Känns overkligt!!
    Vi har inte hört något från kyrkan än men misstänker att dom ringer inom kort. Väntar fortfarande på min klänning som nu ska vara skickad iaf! SPÄNNANDE värre. Är såå nervös att den inte ska passa...

    Vi hade sista anmälningsdag den 7 maj så nu vet vi hur många som kommer så vi kan börja finslipa på bordsplacering osv. Vi ska ha runda bord med ca 6-7 pers på varje bord och vi ska ha det så att ingen sitter med sin respektive. Tror faktiskt det blir bäst så och alla kommer känna någon runt bordet iaf. Dom kommer i vilket fall få lära känna varann runt bordet eftersom vi tänkt ha roliga lagtävlingar

    Ja jag kan tjöta på ett bra tag om detta. PARTY PARTY räknar vi med iaf!!! 

  • Dazzle

    Vår anmälan gick ut igår å det är superspännande.. Enligt rykten gick telefonen varm hos värdparet igår... =). Vi ska träffas på fredag kväll å prata mer... =).

  • Lilla My 76

    Hej alla blivande brudar! Jag hoppar in här oxå:)


    Är det fler än jag som börjar känna av bröllops nerverna?:)


    Jag känner mig lite pirrig och stressad just,det har blivit lite ändringar på vägen men det mesta har löst sig förutom Dj:(


    Hur går det för er andra??

  • Dazzle

    Idag känns det verkligen som att det snart är juni - mao bara en månad kvar... sambon får sin lön den 20e varje månad vilket är denna veckan å då är det ju slutet på månaden och alltså snart juni... lääääskigt..


    Här har det hänt tre saker under veckan:


    Vi har äntligen bestämt efternamn och nu hoppas vi på att jag ska hinna byta efternamn så vi hinner ansöka om äktenskapsprövning snart, samt gemensamt efternamn... Får vänta fem dagar sedan ringa å stressa någon stackare??


     


    Vi har bokat in oss två nätter på Varbergs kurort. Ska bli supermysigt...


     


    Vi har varit på sista affären av herrkläder och de sa vi var ute i så sen tid att de inte kunde leverera typ någon kostym till oss - plus att jag verkligen inte vill köpa något jag inte sett på min sambo om de skulle kunna ta hem någon kostym. Så nu är det skjort och västjakt som gäller, samt att be sambons mormor sy om den skjorta och väst han har som är mkt för stor.


     


    Älskar livet.. =). Har ni bröllopsförsäkring?


     


    L

  • Mrs S 2012

    Vi har ingen bröllopsförsäkring... Det kanske man borde ha haft, men det kändes inte som det.

    Har hunnit med ganska mycket den senaste tiden. Lämnat in klänningen för lite sista fix, bestämt mig för ring (ska beställa den på lördag då jag väntar på lite brillianter från annat håll) kontaktat alla som ska kontaktas (smink, hår, foto m.m.) bokat musik, börjat med festhäfte, fixat med favours, möhippa...

    Hade en alldeles underbar lördag med alla mina nära vänner! Även att de inte känner varandra så kändes det som om de gjorde det. Alla verkade gilla varandra vilket var riktigt kul! Vi åt lunch, lekte lekar, spenderade flera timmar på en spa-avdelning med vin, ost, kex m.m. Sedan åt vi en härlig middag och drack drinkar innan vi gick ut och dansade. På söndagen åt vi en stor frukost innan alla åkte hem till sitt! Eftersom jag har varit sjuk det senaste halvåret och precis börjat må bra igen, så var det alldeles lagom nivå på det. Mina vänner vet vad jag vill ha och behöver!

    Nu känns det extra kul att alla har träffats inför bröllopet!

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!