• lilja

    Öviksbrudar 2012

    Millan1984 skrev 2012-03-27 10:02:03 följande:

    hjgs: Vad fint


     


    Idag har vi bokat hotellrum, ska alldeles strax gå och posta inbjudningskorten och åka och fixa med önskelistan på Cervera. Tur att man är ledig idag :p


     


    Vilket hotell har ni bokat?
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Har velat en hel del fram o tillbaka ang. hur ringen ska se ut. Vi gör så att bara jag får en ny ring, blivande vill inte ha en till. Vi har lite "gammalt" guld som vi tänkt använda till ny ring, och ett tag var jag inne på att köpa diamant från England och så göra en här i stan på Greens. Efter att hört mig för (både en och två gånger, och fått olika svar) så kom det fram att de använder inte det guld man lämnar in, utan de försöker hitta en ring som matchar från någon av kedjorna. Sen är det inte säkert att de vill använda den diamant som man har. Så jag la ner att beställa en diamant från utlandet.
    Hittade några ringar på Greens som jag tyckte kunde passa och väntade på prisförslag efter att de dragit bort för det guld vi kunde lämna in. Hon skulle höra av sig dagen efter. Hörde inget från dem utan fick gå in och på minna, sen fick jag ett sms på prisförslag på två av de tre ringarna... Blev faktiskt lite besviken när de först tar tid och sen får man bara på två av tre. Summan av kardemumman; Jag tycker de är för dyra om man jämnför med andra kedjor (ok, nu kan säkert kedjorna hålla ner priserna). Och så väntan på svar och att jag bara fick priser på två ringar när jag bett om tre ringar.
    Så jag på Guldfynd och kikade där. Hittade en ring som jag fastnade för direkt. Och är man Guldfyndmedlem så får man 25% nu fram till den 10/4 + att de löste in vårt guld och så får man 20% till på det.
    Så vi fick en jättefin ring till ett mycket bra pris!



    Hur går det för er andra med allt bestyr?

    Har beställt på underkläder, hoppas de kommer snart så jag kan korrigera klänningen lite. Löshår kommer nog med posten imorrn :))

    Ska någon av er ha godis i någon form på bröllopet?
    Hittade en sida som säljer godis till hyfsade priser gotterian.se/webshop/
    Tänkte ha små genomskinliga askar som favors, och fylla dem med röda gelehjärtan och hallonbåtar.
    På dem knyter jag ett svart tunt band och fäster fast en platta som jag stansat gästernas namn på!
    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-04-01 17:42:34 följande:


    Jättefina!
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Finns nog bara Festprissen och JS Brud & Fest här i Övik. Jeanette som har JS är jättebra att ha o göra med! Dock har jag inte köpt min klänning där, utan beställde min från Kina.


    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Berättade tidigare att jag beställt på ring. Var in på guldsfynd för att pröva den, och då är den för stor + att det är ripor på den. Tjejen i  utiken var jättegullig och försökte hjälpa mig så gott hon kunde. Nu finns inte den ringen i mindre omkrets, min ring är 15,75 och den beställda är 16 och jag skulle behöva en 15,5.....
    Åkte hem, besviken såklart, letade vidare på guldfynds hemsida. Hittade en annan ring, men då måste jag flytta min förlovningsring till andra handen för det blir för brett.
    Igår när jag var in igen så hade hon skickat iväg första ringen som jag beställt för att göra den mindre, NMär den kommer tillbaka så får jag prova men jag är inte tvungen att köpa den. Schyst!
    Men nu har jag blivit lite kär i den andra ringen.
    Vad tycker ni??

    Första ringen som jag isf bär tillsammans med min förlovningsring som är slät.



    Eller den här som jag hittade, som jag isf bär ensam:


    Ettan eller tvåan??
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    hjgs - Har inte bestämt mig än, har inte fått något svar om ring nr.2 finns i min storlek. Men eftersom de inte ringt antar jag att den finns och att de väntar på den. Tänkte gå in på måndag och kolla läget.

    Tack snälla du, men jag har 25%-kupong! :)


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-04-17 19:21:20 följande:

    När jag var hemma på besök i dagarna som var har jag:


    bokat florist och bokat tid för manikyr och ögonbrynsfärgning + plock, sen skrev jag ut papprena så i början på maj skickar vi in dem


    Har velat fram och tillbaka...hur ska jag göra med efternamnet. Ta bort mitt helt och hållet eller behålla det som mellannamn? Det finns bara 3 st i sverige med mitt namn, men 15 med det namn jag får med sambons efternamn. Så det lutar åt att jag har kvar mitt som mellannamn, då mitt efternamn är lite mer ovanligare än As efternamn...


    Härligt att beta av några fler saker på listan!
    Vem ska göra din manikyr? Gör du naglar också?
    Vart tar du blommorna ifrån?

    Jag har ett annorlunda efternamn och mannen ett mera vanligt. Nu heter barnen som mannen och det skulle kännas lite konstigt om jag fortsatte heta mitt och de ett annat, likaväl som jag inte vill göra mig av med mitt.
    Så jag tror jag tar mitt som mellannamn och mannens som efternamn.

    Grattis till ringen, jättefin! :)
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Var och checkade lokalen idag, var dessvärre mindre än vad jag mindes men det blir nog bra ändå. Hade med mig syrran som har koll på läget. Kändes tryggt!
    Ringen hade kommit så jag var och kollade på den med och jag blev K.Ä.R!
    Det blev bling-ringen! Wihoo... :))
    Tråkigare var att jag träffade killen som skulle göra maten och han har fått nytt jobb, så vi står utan någon som kockar. PANIK!!
    Det ordnar sig säkert i slutändan, men det är jättestressande. :(


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-04-20 09:40:39 följande:

    Hur många gäster har ni bjudit?? Bjuder ni barn?? För oss är det inga problem men vi vill ju gärna att föräldrarna kan stanna länge också...Vad kul, du får visa en bild framöver när du har ringen på fingret Ja, bakslag är sjukt jobbigt. Man går ju redan med en massa i huvudet och vill ju gärna kunna släppa allt eftersom.


    Har ju frågat förut, men var ska ni köpa papprena till festhäfte/vigselhäfte?? Jag går fortfarande och funderar på tjockleken på pappret och vet inte vilka man ska välja...


    Vi har bjudit 70 pers. och har vid det här laget två avhopp. Har sista osa. 24 maj, så det är ju en månad kvar. Ska ta tag med matbestyret på måndag, så jag kan sova lugnt :S
    Tror vi skriver ut festhäftet på vanligt papper, får se om man tar något kraftigare papper till kyrkan.
    Bild kommer så fort jag fått ringen, skulle ta en åtta veckor innan den kommer. Tror de gör på beställning, men det känns sjukt bra!! :))

    Försöker gå in skorna, men de klämmer nå j-t när man haft dem på en stund. Hoppas de ger med sig annars måste jag byta, och dey vill jag inte!
    Hur går det för er andra?
    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    LillaC skrev 2012-04-23 12:09:37 följande:

    Hej!

    Vad ska ni ha för tårta och var köper ni den? De jag har pratat med har föreslagit prinsesstårta men lite snyggare dekorerat. Känns lite trist tycker vi och då känns det som att vi lika gärna kan skippa det. Någon som har ngt tips?


    Vi ska ha cupcakes och min syster kommer göra dem.
    Tror det blir någon sorts vanilj/vitchokladfyllning m. hallon.
    * 21 juli 2012 *
Svar på tråden Öviksbrudar 2012