• lilja

    Öviksbrudar 2012

    Millan1984 skrev 2012-01-02 12:43:55 följande:

    Hipo1: Kul att få göra lite fynd Jag hinner inte fylla år innan bröllopet (17 dagar ifrån) men tror jag ska önska mig något i förväg, så man kan utnyttja det inför bröllopet (fixa naglarna eller så).


    Jo nu en fråga till er alla. Hur gör man i kyrkan, ska man själv fixa blommorna vid altaret, och är dte ett måste att ge prästen/kyrkan och kantorn något bidrag?? hur gäller det där??


    Tror inte jag kommer bry mig om att fixa blommor till kyrkan, då det ska finnas vid altaret Jag känner att jag inte vill lägga pengar på ngt arrangemang som kostar massor med pengar och som kanske ingen lägger märke till. Hade man vart i en liten kyrka hade det kanske känts viktigare, då det synts mer. Vi kommer ju vara i Själevad, och den kyrkan är ju fin i sig själv.

    Inte tror jag man måste ge prästen eller kantorn något om det är deras ordinare arbetsdag. Kan inte tänka mig det, de får ju lön ändå. Är det så att man tar en präst eller kantor från någon annan kyrka än den man är i vill de säkert ha en slant, men då säger de säkert till om det själv.
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Har gjort en mapp idag som jag fyllt m bilder som ska bli förslag till fotografen. Det är så lätt man ser en bild som man tänker att så här ska vi fota oss, men sen har man glömt det. Så nu blir det enkelt att bara spara om man ramlar över en bild man tycker om.

    Har även fått 99% klart med en gammal klasskamrat som är kock som ska hjälpa oss med maten. Superskönt!


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Hipo1 skrev 2012-01-04 18:49:28 följande:
    Lilja: Vilken bra idé! VAd ska ni ha för fotograf?
    Vi ska ha en gammal barndomskompis t min blivande.
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Beställde på inbjudningskorten igår, så jag har väl de på ett par veckor. Tänker skicka ut i mitten på mars.
    Har skrivit en lista på vad som ska köpas och försöker börja beta av.
    I lördags var det 6 månader kvar...


    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Min storasyster ska göra vår tårta och cupcakes till gästerna. :))
    Ett tips är Viktoriabageriet där ni kan komma undan väldigt billigt, + att de gör jättefina och goda tårtor!


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-01-30 19:51:38 följande:
    Vad blir det för smak??
    Har inte provbakat än, men funderar på en chokladbotten (typ kladdkaka), fylld med vanlijcreme m. vitchoklad och  färska hallon.
    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-01-31 22:34:24 följande:

    åååh det lät gott


     


     


    Jag tror det blir bra!
    Hur går det själv med tårtletandet?
    Har ni hittat ngn rolig caketopper? Har letat runt men inte fastnat för ngn. Såg nån som tagit ett smurfpar, var faktiskt lite roligt...
    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-02-01 21:00:01 följande:
    Jag tänkte åka hem till helgen och försöka träffa hon som ska hjälpa oss, ska diskutera med henne om både mat och tårta då. Caketopper ja...nått vi funderat på och vi känner att ví inte vill lägga nån förmögenhet på nått som bara används en gång. Jag har sett bilder på tårtor som haft en blomma på toppen, och funderar på något sådant...
    Ja de är ganska dyra och ligger inte på mina topp10-prio. Får kanske be min syster hitta på ngt, hon är duktig på det.
    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    lovemealways skrev 2012-02-06 18:05:53 följande:
    Så...ett minor set back har jag försökt hantera ett tag nu...kokar fortfarande av ilska bara jag tänker på det...ok...vi har länge pratat med restaurangen på vecke gc ang restaurang. Vi bokade i oktober och började prata menyer. I november blev det svårt att få tag på kvinnan som hade stället. Efter ett rykte från några bekanta fick vi höra att avtalet mellan kvinnan och vecke var uppsagt så vi frågade då kvinnan. Hon svarade att ja, det omförhandlas varje år, men att det inte skulle vara några problem. Så, vi skickade ut våra inbjudningar. I slutet av januari var det typ omöjligt att ffå kontakt med henne, å då var det ytterligare en bekant som har lite kontakter inom klubben som tyckte vi skulle kolla läget med styrelsen. Det visade sig att kvinnan inte fått det nya avtalet med vecke UTAN ATT SÄGA TILL OSS!!! Så vansinnigt dåligt!!!!!!!! styrelsens ordförande som vi fått kontakt med tyckte ocksåa tt det var konstigt och då hade de inte klart med några nya som skulle ta över restaurangen. de bad oss återkomma v6 då allt förhoppningsvis var klart.....Så, imorrn får vi veta 1. om de har några nya klara som ska ta över restaurangen 2. om inte, får vi catera dit ändå? Inte riktigt problem man vill ha med mindre än 4 månader kvar....
    I bästa fall löser sig allt med att de hittat nya till restaurangen och att de accepterar att fixa festen. I värsta fall får vi inte ens vara där, varvsberget (som är ett annat alternativ) är bokat och vi måste börja från noll.....
    Gud vad tråkigt och stressande! Hoppas allt löser sig till det bästa.
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Ska sätta mig här ikväll och skriva adresserna till alla inbjudningar. Fick ett tips av en arbetskamrat att man skulle skriva dubbletter av kuverten för då hade man klart till tack-korten. För när det var dax att skicka dem var hon inte så sugen på att leta upp och skriva alla adresserna igen.

    Ang. ring så är jag lite inne på att köpa en lös diamant från 77diamonds.se. Är det någon av er som har erfarenhet av dem? Eller någon annan sida?
    Köpa diamanter från England är ju betydligt billigare än här hemma i Sverige.

    Tänkte beställa på kostym till sonen oxå, men eftersom han har skjutit iväg i längd så tror jag att jag måste vänta ett tag så man inte syr upp en och så kan han inte ha den till sommaren.


    * 21 juli 2012 *
Svar på tråden Öviksbrudar 2012