Inlägg från: Millan1984 |Visa alla inlägg
  • Millan1984

    Öviksbrudar 2012

    Vi ska ha Spotify mestadels av festen (mot slutet), och det har ju skapat lite frågor, så jag chansade och frågade min kusin (som är bjuden på bröllopet) om han visste vilken utrustning etc man behöver. Han erbjöd sig att ta med sig sina grejjor som han använder när han trubadurar, det är vi så oerhört tacksamma över. Frågade vad han ville ha av lånet, och han svarade fri sprit , och det får han ju såklart :p

  • Millan1984
    lilja skrev 2012-04-24 20:41:33 följande:
    Missade din fråga, ja, ringen är från guldfynd!
    Ja man längtar tills det ska glittra fint på fingret.

    Fick klart idag med vilken präst det blir, och vi fick Magnus Aasa!! Precis som vi ville, så det känns superbra. :))
    * 21 juli 2012 *

    Vad kul att ni fick den präst ni ville ha. Undrar när man själv får ett samtal från dem, vill också veta vem vi ska få.


     


    Igår ringde mamma mig. Hon som ska göra vår mat (och som också är bjuden) pratade med en vaktmästare och enligt honom var det datum vi bokat lokalen INTE bokat .


    Jag ringde expeditionen i somaras och bokade, och typ i december ringde jag dit och dubbelkollade bokningen, och JA min bokning fanns där. Så ni kan ju ana min förvåning igår när jag får veta att så inte är fallet trots att dom bekräftat bokningen.


    Ringde dit idag för att höra vad tusan dom hållt på med, men B (som fixar maten) bokade om lokalen så idag fick jag veta att nu är allt i sin ordning.


    Kan ni tänka er vad hemskt om vi inte ens hade fått veta detta


    Tror jag åldrades ett par år under gårdagen.....

  • Millan1984
    hjgs skrev 2012-04-25 21:35:04 följande:

    skönt att det löste sig...


     


    jag ringde idag och frågade på pastors exp och fick veta vilken präst vi får så ring och kolla verkar vara klart


    Ahaa..men då ska vi ta tag i det imorgon
  • Millan1984
    lilja skrev 2012-04-26 20:25:43 följande:
    Inge roligt när det händer något sådant, är tokstressad över maten. Har mailat runt lite men inte fått några svar än. Tur det ordnade sig iaf.

    Har vikt 70 favorsaskar och band för fulla muggar, allt för att förbereda så mycket det går. Börjat med ngr spotifylistor med musik som passar till middagen och under tiden de väntar på oss.
    * 21 juli 2012 *

    Ja, det var himla tur att vi fick reda på det nu men man tycker ändå att det borde ha varit bättre koll, med tanke på att jag faktiskt ringt två gånger.


    Nu har vi ringt och hört angående prästen och vi får den vi vill ha också . Vad ska ni ha i era favouraskar? vi tänker ha organzapåsar med hårda karameller.Hur långt har ni hunnit med musiken? Vi skulle behöva en massa tips på både artister och låtar

  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2012-04-27 22:23:29 följande:

    annli: tack för tips om fotograf :) har kontaktat henne efter att ha läst här. verkar super!


    i övrigt pågår tillverkning av servettringar. letar skor som en tok. skullle vilja ha ett par gröna. helst limegröna. verkar omöjligt att få tag på.


    har varit och kollat på ring igen också.


    ja, just ja. vi var ju och tittade på lokalen också. billstagården. hade ju fått prisuppgift 500kr för fredag-söndag och porslin och glas skulle finnas där. nu var det en ny kontaktperson. hon tyckte inte det var så kul att överta jobbet då han som jag först pratat med hade gett fel uppgifter. det kostar 2000 plus 500 om vi vill använda "finporslinet". snacka om höjning! men får väl vara glad att vi får behålla lokalen iaf för han hade tydligen dubbelbokat också.


     


    Men vad är det med folk??!!! Taskig höjning också. Men huvudsaken är att det är en bra lokal för era behov för oss kommer det kosta 800 kr. Då får vi både matsal och cafeteriadel, med tillhörande hemkunskapskök där vi kommer ha baren(en barlucka mellan hemk och cafeteria)...
  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2012-04-27 22:49:01 följande:
    det blir nog bra. de skulle slipa och lacka om golvet plus måla om väggarna så det blir ju fräscht. men en anledning till att vi bokade där var ju just priset, men men..
    Typiskt. Har ni börjat fundera på smink?? Min syster ska sminka mig och hon har köpt lösögonfransar nu när hon var i Hong Kong, har aldrig använt det förut så det ska bli intressant...
  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2012-04-27 23:11:31 följande:
    tänkte sminka mig själv. ska köpa lite nytt smink bara, nån fin ögonskugga, kanske nåt till läpparna. är ingen läppstiftsmänniska, men kanske nåt glans?
    Jag är heller ingen läppstiftmänniska, gillar mer läppglans, men min syster som jobbar med smink säger att jag _måste_ ha läppstift och så får det bli. Skulle bli ett evigt jobb att behöva bättra på läppglans hela tiden för alla pussar :p
  • Millan1984

    Vi kommer också att få den präst som vi ville ha. Skönt att ha det ur världen


     


     

  • Millan1984
    hjgs skrev 2012-05-01 20:14:47 följande:
    vilken blir er präst?
    Pia Boija, efter en massa rekomendationer angående henne, så var det ett självklart val.
  • Millan1984
    Jeeda7 skrev 2012-05-03 13:36:51 följande:
    Hej alla blivande fruar!
    Kul att läsa om era tips och ideer.
    Jag och min sambo kommer att gifta oss i Själevads kyrka den 25 augusti. Vi förlovade oss för inte allt för länge sedan så vår planering har inte varit i full gång lika länge som era. Vi är dock på god väg. Ibland känner man sig lugn inför allt och sen kommer vissa stunder då man slås över hur mycket som är ogjort...men det är väl en del av det hela gissar jag.
    Hej på dig och grattis så känner jag också...ibland har man stenkoll och vissa dagar känns det övermäktigt...
Svar på tråden Öviksbrudar 2012