Inlägg från: Millan1984 |Visa alla inlägg
  • Millan1984

    Öviksbrudar 2012

    Hipo1 skrev 2011-12-01 19:48:13 följande:
    haha ja men det blev visst en jättebild.. Skäms
    vet du om den fortfarande säljs?? skulle du kunna skicka den korrekta länken till mig i sådana fall ??
  • Millan1984

    nä jag såg det är den under en reaflik eller under överdelar??

  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2011-12-02 23:25:11 följande:
    Skriv bara klänning i sökrutan. sen ställer du in filtret på beige så kommer den upp. den är inte på rea, men du kan googla på rabattkod halens så kan du få den billigare :)

    ska genast kika


     


    Hur långt har ni alla kommit nu?? vi står fortfarande still...vet inte riktigt vad vi kan börja göra...mer än att fundera på bukett och frisyr etc. Hur länge innan borde man boka hotell? ska ni sova hemma?? då vi bor på annan ort känns det liksom bäst att bo på hotell istället för att vara hos föräldrarna på bröllopsnatten !!

  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2011-12-05 12:12:42 följande:
    kolla storleksguiden med mått innan du beställer. jag hade tagit iaf en storlek större än vad min tärna har i vanliga fall, men den var som sagt för liten ändå och det skulle den också vara enligt storleksguiden, men jag chansade och trodde det skulle gå.

    Vi står också stilla. Har gjort ett prov på korten vi ska ge våra föräldrar i jul. i övrigt händer inget. jag kollar efter ringe emellanåt för att se om den finns på erbjudande.
    Jaså, det kan vara bra att veta...så drygt att behöva skicka tillbaka något man beställt. För oss är det 8 månader kvar, så man borde ta och kolla på checklistan och se om man är i fas med det som rekomenderas att man gör.
  • Millan1984
    lilja skrev 2011-12-06 21:36:26 följande:
    Står ganska stilla här med. Tänker göra bort jul & nyår, sen får man växla upp igen, för sen går det fort framemot våren. Sitter gansla mycket framför datorn och surfar runt och kollar ringar. Funderar mycket kring det just nu. Ser att det finns många erbjudanden nu vid jul, så det skulle med fördel vara tid att köpa ring nu. Kan som bara inte bestämma mig...
    Hur kommer era vigselringar se ut, och vad har ni för förlovnindsring???
    * 21 juli 2012 *

    min förlovningsring och den ring jag vill ha finns i mitt galleri


     


    Hipo1: Jag hittade den tillslut försökte även kolla efter rabattkoder, men då jag testade stod det att den rabatten var för gammal....

  • Millan1984

    Oj vad dagarna har gått snabbt....har spenderat helgen i Övik. Och jag är så trött att jag nästan bara velat sova, men har hunnit med att träffa kompisar och umgås med familjen.


    Hur firar ni julen i år?? bådas familjer blir splittrade i år pga syskon som inte kan ta sig hem så vi firar med sambons bror med familj. Julklapparna är köpta så det är bara att invänta julafton


    Har även hunnit berätta om bröllopet för lite fler och dom blev hur glada som helst.


    Snart börjar vi ta tag i bröllopet och det känns skönt att få igång karusellen igen.

  • Millan1984

    Gott nytt år till alla er med Det sa jag till sambon igår, att nu är vi på rätt årtal Sambon var tvungen att jobba igår så jag åkte hem till mamma o pappa. Firade med syrran, systerdottern & syrrans kille. Lite tråkigt att inte få fira med A, men vi får lite extra att stoppa i bröllopsbudgeten då

    Hittade ett par skor som jag haft för ett par år sedan som jag tror att jag kommer att ha på dagen D. 8 cm klack, men bred så den är väldigt bekväm att gå i. Skönt att man kanske har den fixad och bestämd.

    Hur går det med ert sparande, eller har ni redan haft en buffert sedan innan?? Vi sparar på som bara den. I jul önskade vi oss mest pengar, som vi fick, så det ska gå till sambons kläder. Har även börjat göra en sida på weddingannouncer, och nu börjar det, precis som lilja skrev, att dra ihop sig för en mer intensiv planeringstid.

  • Millan1984

    Hipo1: Kul att få göra lite fynd Jag hinner inte fylla år innan bröllopet (17 dagar ifrån) men tror jag ska önska mig något i förväg, så man kan utnyttja det inför bröllopet (fixa naglarna eller så).


    Jo nu en fråga till er alla. Hur gör man i kyrkan, ska man själv fixa blommorna vid altaret, och är dte ett måste att ge prästen/kyrkan och kantorn något bidrag?? hur gäller det där??

  • Millan1984
    lilja skrev 2012-01-02 18:09:14 följande:
    Tror inte jag kommer bry mig om att fixa blommor till kyrkan, då det ska finnas vid altaret Jag känner att jag inte vill lägga pengar på ngt arrangemang som kostar massor med pengar och som kanske ingen lägger märke till. Hade man vart i en liten kyrka hade det kanske känts viktigare, då det synts mer. Vi kommer ju vara i Själevad, och den kyrkan är ju fin i sig själv.

    Inte tror jag man måste ge prästen eller kantorn något om det är deras ordinare arbetsdag. Kan inte tänka mig det, de får ju lön ändå. Är det så att man tar en präst eller kantor från någon annan kyrka än den man är i vill de säkert ha en slant, men då säger de säkert till om det själv.
    * 21 juli 2012 *
    Jag läste nämligen på en sida, där det enligt vett och etikett ska man stå för blommorna själv och gärna ge församlingen ett litet bidrag. Inegt jag hört tidigare, men jag får helt enkelt fråga prästen då det närmar sig
  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2012-01-02 19:36:16 följande:
    Jag fyller ju dessutom jämnt så då borde väl alla vilja ge mig mycket presenter hehe Flört Ska nog gå på ditt tips millan och önska pengar då.
    Har inte hört om det du skriver utan är också inne på liljas linje.
    ååh grattis. det gör min sambo med i år. I julklapp fick vi pengar till sambons kostym, så nu ska vi väl försöka ta och leta reda på något passande också
Svar på tråden Öviksbrudar 2012