smak på tårta?
denna djungel med tårta.
vet inte vad vi ska ha för smak på tårtan har inte ens några ideer.
vad ska ni ha för tårta?
tacksam för all hjälp även bilder :D
denna djungel med tårta.
vet inte vad vi ska ha för smak på tårtan har inte ens några ideer.
vad ska ni ha för tårta?
tacksam för all hjälp även bilder :D
Vår bröllopstårta beställs av stället vi ska vara på.
det fanns en tårta med choklad i som jag har sagt att vi vill ha nam nam nam.
men det kommer vi ta på mötet i februari 2012. vi i gifter oss på valborg 2012.
Vi har valt att ha browniebotten, hallonmousse & ricotta/lime mousse. Sen där emellan ska det va mandelmarängbotten. Utanpå ska vi ha vitchoklad :) riktigt gott:))
Nån kanske kan tips på smaker som man kan ha istället för den klassiska prinsesstårtesmaken? Vi ska ha prinsesstårtor, men man kanske kan byta ut ngt? (vi ska ha m. vit marsipan)
vi kommer ha en fyrkantig trevåningstårta i vitt 50% sugarpaste 50% marsipan med grönt och brunt sidenband och med vita kallor på.
smaken blir chokladbottnar med ett lager citronmousse och ett lager choklad/apelsin mousse....ljuvligt god är den!
Vi ska ha två olika tårtor, då sambon har barndomsminnen från Sachertårta. Så, en Sachertårta i botten, sen en tårta med hallonmousse och chokladmousse på sockerkaksbotten. Sen ska den vara överdragen med marsipan färgad med cacao för att gå ihop med sachern. Min bagare avrådde helt från sugarpaste då hennes erf var att folk pillar bort den, då de tycker den är äcklig helt enkelt. För mig är det viktigt att det är gott, inte bara snyggt :)