Inlägg från: Evelinas |Visa alla inlägg
  • Evelinas

    Vinterbrudar - 2012

    spira-kortdesign.se ska de va!!
  • Evelinas

    Mina kompisar överaskade mig med möhippa idag!! O jag fick världens bästa present! Gravidfotografering!!!! Ska få 10 bilder av dom, är hur glad som helst! Sen blev de lite utklädnad, tipsrunda som möhippor "ska" innehålla. Men eftersom jag har så ont i ryggen fick dom tyvärr ställa in lite påhitt, men dom har redan börjat planera en "straffmöhippa" sen, haha! Massa god mat, spanskt julbordstapas, mums!!

  • Evelinas

    Jag drömde mardrömmar om min bukett inatt, haha!! Den var skitful och inte alls som jag ville ha den, fy sjutton, nu börjar man bli lite pirrig!

  • Evelinas

    Skönt o höra att det inte bara är jag som drömmer mardrömmar Flört

  • Evelinas
    misscharlotte skrev 2011-12-11 18:39:39 följande:
    Idag har vi hämtat Johans kostym och jag har provat klänningen för sista gången innan den sys upp. Vi ska hämta den på lördag Kände mig lite småfet men när man är gravid är det ju liksom oundvikligt att magen växer så det är bara att gilla läget Som tur är har jag en klänning som har snörning i ryggen så det går att justera. Nu är det ju knappt tre veckor kvar och jag tycker inte att jag borde gå upp så mkt i vikt på den tiden. jag får hålla igen på julgodiset helt enkelt

    Nu har vi bestämt vilka låtar Sandra ska sjunga, det blir:

    Kent - Utan dina andetag (Lisa Nilsson gör en jättefin version av den):

    " target="_blank">



    Sarah Dawn Finer - Kärleksvisan

    " target="_blank">

    Ni gifter er på nyår va?
    Snörning e toppen när man e gravid. Jag får ju min klänning uppsydd så den ska sitta perfekt, kommer vara i v. 30 när vi gifter oss, sömerskan syr det sista på klänningen samma vecka vi gifter oss. Vilken v. kommer du va i, 25 om jag minns rätt?? Jag ska också ha snörning i ryggen, tycker det är superfint så det hade jag haft även om jag inte var gravid.
    Vi ska också ha Utan dina andetag. Kent e en av Mickes favoritartister, jag är inte särskilt förtjust i Kent, men just den låten gillar jag skarp så den känns given. Tror det får räcka med en låt faktiskt. Ev en låt av Björn Afzelius också,men vi har inte riktigt bestämt oss.
  • Evelinas

    Nu har vi fått vår alkoholleverans!! Min mormor och hennes man har vart med husbilen i europa ett par månader och tog vågen förbi puttgarden på  hemvägen och handlade alkohol till bröllopet. Vi har sparat såååå mycket pengar på det, känns skönt!

  • Evelinas

    Har fått hem vinetiketterna och tändsticksaskarna nu! Är såååå nöjd!!!!!!!!


  • Evelinas
    Januaribrud skrev 2011-12-14 17:18:14 följande:

    Självklart måste de få betalt för det arbete de lägger ner. Trodde bara att en enkelt bunden bukett med relativt billiga blommor skulle ligga under tusenlappen. Såg en rätt maffig bukett i deras fönster med flera sorter i som kostade 250 kr. De måste ju ha lagt lika lång tid på den buketten.


     


    Jag antar att det är att de måste specialbeställa blommorna som påverkar priset. Jag vill inte tro att de lägger på pengar för att man säger att det är en brudbukett även om man undrar ibland? Det var en bra prisuppgift du hade fått när de säger vad arbetet och blommorna kostar var för sig. Det ska jag be om nästa gång. Skall höra mig för på fler ställen. Än har jag inte gett upp


    Min brudbukett kostar 600:- och jag har vita rosor, kryss, nejlikor och nån mer blomma som jag inte kommer iåg vad den hette. Rund, enkel, lite mindre bukett med vita band att hålla i. Så det måste inte bli så dyrt. Jag sa helt enkelt runt 500:- och så visade jag en bild på hur jag ville att den skulle se ut, inga problem alls. Hon sa bara att det inte kan bli dom största finaste rosorna och det förstår jag. Hade kunnat få den för 500:- också men tänkte att jag kan väl lägga 600:- för att få den lite finare.
  • Evelinas

    Så här ser vår vigselakt ut:


    Inledningsmusik (organisten får välja nåt som passar kyrkan) 


    Psalm 411 "Gud har omsorg om vårt släkte"

    Inledningsord

    Bibelläsning


    Vigselakt


    Solosång Utan dina andetag

    Förbön


    Herrens bön


    Brudvälsignelsen


    Psalm 134 ”Gläns över sjö och strand”


    Avslutningsmusik (organisten väljer här också)


    Sen ska tärnan läsa en dikt också men vi vet inte riktigt var vi ska placera den i programmet, ska fråga prästen.

    Det är i alla fall denna
    av Moniqa Klintestrand Öberg


    En gyllene ring betyder ingenting
    om inte glädjen bor i era hjärtan
    Glädjen i att se varandra växa
    att dela stort och smått
    att känna samhörighet


    En gyllene ring betyder ingenting
    om inte kärleken bor i era hjärtan
    Kärleken som ger varandra frihet att vara den man är
    som unnar varandra allt det goda
    som ser varandras storhet


    Så låt glädjen och kärleken gå hand i hand
    och visa er vägen på er vandring som äkta par

  • Evelinas

    Vi tänkte inte ha några favors, men det blir tändsticksaskar med eget tryck på, lite roligt tycker jag!



     

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012