Inlägg från: Evelinas |Visa alla inlägg
  • Evelinas

    Vinterbrudar - 2012

    Sveaalexandra skrev 2011-12-29 02:24:27 följande:
    Hallå, vinterbrudar! Jag har följt denna tråd ett tag men inte skrivit, men nu har jag en fråga som ni kanske kan hjälpa mig lite med eftersom det börjar närma sig för de flesta..

    VILKA psalmer har ni valt till vigseln? Tycker att det är så många att plöja igenom så skulle vara skönt med några tips! Har valt psalm 84 i nuläget iallafall!

    Gifter mig förövrigt 21/1 :)
    Hej och grattis till stundande bröllop!!
    Vi har valt psamlm 411 som är en vigselpsalm, sen har vi valt psalm 134 eftersom vi gifter oss i trettonhelgen + att den är himla fin och alla kan den Solig

    Var och provade klänningen en sista gång igår, den blir så himla fin!! Enkel som jag vill ha den, andra kanske skulle säga tråkig men jag tycker den är perfekt, känns extra kul att jag vet att INGEN annan någonsin kommer ha en exakt likadan! Ska hämta den på tisdag nästa vecka Solig
  • Evelinas

    Misscharlotte: Hoppas eran dag var underbar igår!! Väntar med spänning på uppdatering från dig!

    Januaribrud: Tycker du ska be henne ha den andra klänningen istället, det hade jag gjort.

    GOTT NYTT ÅR!!!

  • Evelinas

    Hoppas alla hade ett fint nyår!

    Vilka fina bilder misscharlotte!! Grattis till er!!

    Selma gifte sig väl igår? Väntar även där på spännande uppdatering!

  • Evelinas

    Hämtade min brudklänning igår, den är sååå fin!! Lite tight rint bröst/rygg, men det är ALLT på mig, de får gå! Satt pch vek servetter ett par timmar, ajaj, min rygg!!
    Kvar att göra är:
    Övning i kyrkan samt slänga ett till öga på lokalen.
    Skriva ut vigselprogram och festäften.
    Baka bröd.
    Putsa skorna.
    Hämta frockcoaten.
    Hämta tårtställningen och lämna den till tjejen som gör våra tårtor.
    Fixa festlokalen och testa ljudanläggningen.

    Hoppas vi inte glömt något. Vi ska hämta blommorna på vägen ut till fotograferingen på lördag och maten hämtas av svärmor.

  • Evelinas

    Det var en helt underbar och perfekt dag igår!! Uppdaterar lite bättre sen. Nu ska herr och fru Pihl åka till Yasuragi spa på Hasseludden!! Kram på er alla fina!

  • Evelinas

    Tänkte jag skulle berätta vår fina dag innan jag drar till jobbet Skrattande

    Jag kunde givetvis inte sova på natten, drömde en massa mardrömmar.. Gick upp ivd 7:30 och började locka håret, kl. 10 åt jag frukost med min syster som även var tärna. 10:30 kom min vän som skulle sminka mig och medans hon gjorde det så fixade syrran resten av mitt hår.
    Kl. 12 åkte vi till floristen och hämtade de vackra blommorna, är supernöjd med dem!! Sen åkte vi ut till lokalen där grabbarna grus (bestman och toastmaster) höll på o koppla in högtalarna för fullt och fixa det sista i lokalen. Mamma och syrran hjälpte mig på med klänningen, jag klistrade på lösnaglarna på ca 5 minuter Förvånad hade inte hunnit med det innan, men dom blev jättebra faktiskt!

    13.00 kom fotografen och vi fotade i lokalen, i kyrkan och sen ca 20 minuter utomhus, va ca 10 minus.
    Sen gick vi tillbaka ner till lokalen och vår präst kom och pratade med oss. Vi hade inte träffat den prästen innan, den präst vi skulle haft var nämligen sjuk så det fick bli en annan präst, en gammal tant som verkade aningen senil Tungan ute

    Micke blev nervös och väldigt känslomässig en stund innan vigseln och sa att han behövde lite sprit. Vi har ju hur mycket som helst sa jag så det är väl bara o ta!! Sagt och gjort, enliten virre och ett tugummi efter det, haha!! 14.55 gick vi upp till kyrkan och vaktmästaren, tärna och bestman väntade på oss i vapenrummet. Micke tog några djupa andetag så gick vi in. En helt fantastisk känsla när alla var där, och ALLA hade tårar i ögonen.

    Vigseln gick så otroligt fort! Vacker solosång och en vacker dikt lästes. Prästen (som ju va lite senil) kom knappt ihåg va vi hette, blev en lite för lång konstpaus, haha!! Vid ringväxlingen råkade jag sätta på Mickes ring på hans högerhand istället för vänster, han "smugglade" över den på rätt hand när vi vänt oss mot prästen igen Skrattande 

    Vi fick lite besök av Mickes brorsdotter på 1 år och 3 månader framme vid altaret, hon stod och tittade på oss och skrattade under sista psalmen, sen fick hon syn på sin pappa (som va bestman) och gick fram till honom och kollade på krubban som stod där.

    När vi kom ut ur kyrkan blev vi överösta med ris och paljetter! O massor av kramar!! Vi berättade givetvis att jag satt ringen på fel hand, den bjuder jag på! Min fina fina storebror grät massor och han var så fin! Sist vi träffades var ca 2 år sen pch då var vi fruktansvärt osams, men allt sånt var glömt nu.

    Festen var också helt fantastisk och alla verkade ha jätteroligt hela tiden, vår plockhjälp var suveräna och vi fick en massa fantastika tal!! Micke hade ordnat ett jättebra mingelbingo där han skrivit något om varje gäst, även de som tyvärr inte kunde komma, så fick folk prata med varandra för att komma på vem som söktes och ropa BINGO när de fick en rad. ALLA engagerade sig i detta, mycket populärt!!

    Maten och tårtan var super och jag orkade faktiskt dansa (har fruktansvärd foglossning så trodde inte jag skulle orka), vi åkte till hotellet vid 1.30, låg och pratade några timmar och sen orkade vi faktiskt med lite bröllopssex Flört

    Dagen efter åkte vi till yasuragi spa och hade det fantastiskt mysigt och avkopplande.

    Vår dag blev helt perfekt, vi är såååå lyckliga och helt nykära på nytt!!


  • Evelinas

    Malin martin; Kanonsnygg dukning, gillar verkligen tallrikarna!

    Kul att ni gillar min frisyr, har gjort lockarna själv och syrran hjälpte mig i med smyckena Solig

  • Evelinas
    Januaribrud skrev 2012-01-23 16:19:57 följande:
    GRATTIS!!! Låter som ni haft det helt fantastiskt! Du får uppdatera med lite bilder sen!
  • Evelinas

    Åh vilka fina bilder!! Jag läntar tills våra bilder från fotografen kommer, hon var snart klar med dom!

  • Evelinas
    malin martin skrev 2012-02-05 18:11:21 följande:
    Hej alla

    Ni som redan har gift er men även vi som återstår;
    vad hade ni med i era festprogram? Vi har suttit och skrivit på vårat nu ikväll och kommit fram till följande;
    menyn
    ABC ordningsregler
    Lite om oss ... hur vi träffats osv
    % lista av gästerna (roliga påståenden)
    bordsplacering och beskrivning av alla gäster
    Tack till...

    Någon som har något mer roligt att dela med sig? 

    Utöver det du skrivit innehöll vårt även lite roliga saker som barncitat (om giftemål såklart), kvinnan och mannens ordlista, brudparets TV-tablå, en fin dikt, tips på samtalsämnen (lite skämtsamma grejer då såklart).

  • Evelinas

    Nu har vi äntligen fått välja bilder från fotografen. Så har nu börjat kolla på tackkort. Tänkte beställa på optimalprint, fina tackkort till ett rimligt pris. Men vad ska man skriva? Vill få med ganska mycket, frågan är om det blir FÖR mycket text?? Va tycker ni?

    Så här har jag tänkt:

    Tack!!

    Den 7/1 2012 var vår lyckligaste dag
    då firade vi bröllop i goda vänners lag


    Att vi två blev ett
    det har nu ju sett

    Tusen tack för att Ni gjorde vår bröllopsdag
    till ett minne för livet!

    Evelina & Mikael
  • Evelinas
    Red skrev 2012-02-09 20:19:20 följande:
    Det lät jättefint!

    Tänker ni ha dem förtryckta så? Jag tror att det är ganska vanligt att man skriver personliga tackkort där man tackar mottagaren specifikt, tex "tack för bidraget till bröllopsresan" eller  "tack för skålen" Flört Men det är ju lite mer jobb och det gör man ju som man vill!
    Tack! Inte för mycket då?
    Nä, vi kör förtryckta så det står samma på alla.
  • Evelinas

    Hej tjejer!! Har en liten fråga. Har fått bilderna från fotografen nu, dock är en bild fel, suck!! Det var 2 bilder som var i princip likadana bara det att ena bilden hade finare ljus från fönstret. Men fotografen har lagt in den andra på skivan. Har vart lite struligt med fotona av olika anledningar och känner mig lite besvärlig om jag säger nåt, men samtidigt är jag rätt irriterad över att inte få den bild jag egentligen vill ha. Hur hade ni gjort??

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012