• Mahy

    Vinterbrudar - 2012

    Red skrev 2011-09-22 15:08:27 följande:
    Nu är jag kanske korkad men vad är PM?
    Det är jag som är korkad, och inte tänker på att alla andra inte vet :) (för 1 år sen visste inte jag) Pacemaker :) Och ajg är lite känslig eftersom den inte suttit där så länge, så jag är rädd att det ska se fult ut eller synas för mycket eller att alla ska titta på den :/
  • Mahy

    Hej! Vad långt alla har kommit nu!


    Vi var och kollade på en av våra lokaler i fredags...we are in loooove! Men vi ska kolla på en till för säkerhetskull på måndag! Och jag har beställt klänning!!! Så skönt! fick den för 5600kr! Hade kostat 8600! Tur!


    Tänke fråga er hur ni gör med favors? Ska ni ha det? Och varför har ni det?

  • Mahy
    Red skrev 2011-09-26 07:56:15 följande:
    Vad långt ni kommit! Florist har jag inte funderat på ännu.. Jag skall "bara" ha en enkel brudbukett och inga dekorationer, hur långt innan tror ni att man borde boka det? Vi behöver ingen transport eftersom vi vigs och har festen på samma ställe, transporten till hotellet sedan får bli vanlig taxi Flört Hotell tll bröllopsnatten skall ju också bokas, men det väntar jag nog lite med.
    Jag skulle gå lite innan, så du får reda på vilka blommor som finns i butik i februari! Vi satt igår med M2B mamma och bestämde bukett, Hon är florist så hon visade en massa underbara buketter, Men som sagt  vi kör endast på blommor som finns i butiker då, blir lätt lite dyrt annars! Man kan ju göra en bukett väldigt enkel men fortfarande med lite  liv med enkla hjlpmedel som tex trollhassel. vi ska ha trollhassel i både buketten och dekoration.
  • Mahy
    Red skrev 2011-09-26 09:49:31 följande:
    Ok, bra tips! Trollhassel har jag varit inne på tidigare, och murgröna.

    På vissa sätt är de lite dumt med datum i februari Obestämd Det är en massa saker som jag tycker skulle vara lagom att börja med drygt två månader innan, men då hamnar man i värsta julruschen! Så det blir november eller januari...
    Jo jag håller med, Känns som att man vill ha det mesta fixad innan december så man får njuta av julen! Vi tänker försöka i allafall få allt så gott som klart i november. Hatar att stressa, och jag vill njuta av månaden innan bröllopet och bara gå och längta :)

    Murgröna är ajg inne på oxå, skulle kunna tänka mig det som bordsdekoration, men M2b och hans mor är mer inne på mossa :) Eftersom vi (tydligen) har silver i vårt färgschema så tyckte Svärmor att silvermossa skulle vara vackert :) och jag litar på henne :)

    Btw varför ger man favours?
  • Mahy
    RiNa skrev 2011-09-28 20:33:14 följande:
    Nu är inbjudningarna postade =)
    Vad skönt!!

    ur ser de ut (nyfiken) :) !
  • Mahy

    Btw så här ska min bukett se ut! Trollhassel arabiska nånting, och vita roser (minns inte vad blivande svärmor sa)

    Visst är den underbar! Jag vet att bilden är kass....men men :)


     


  • Mahy
    pärlan01 skrev 2011-09-29 11:38:15 följande:
    vilken vacker bukett :)
    Tack! Jag tror den blir perfekt!

    Nu är det bara boka lokal och precis allting annat kvar :) men klänning och bukett är klara haha
  • Mahy

    Vi har äntligen bestämt vilken lokal vi ska ha!!! Idag kl 9 ska jag ringa och boka!!! Äntligen!! Vi har funderat hela helgen och igår kväll bestämde vi oss, eller vi ahde egentligen bestämt oss redan när vi var där och tittade men vi ville inte ta något förhastad beslut :) Hoppas det är ledigt nu bara det datumet vi helst vill ha! Men vi är okey med tre av helgerna i februari så det är ingen katastrof om det inte blir den 11 :) Men håll tummarna att den är ledig då!

  • Mahy
    malin martin skrev 2011-10-04 21:02:05 följande:


    här kommer en bild på mina "innomhusskor" har tänkt ha ett par vinterskor att byta med.
    Skorna är köpta på bröllopskällan i stockholm sen skickade på färgning för att matcha ditaljerna i min klänning.
    Vilken underbara skor! Så skulle jag vilja ha fast med mycket lägre klack :)
    malin martin skrev 2011-10-04 20:36:27 följande:
    Jättefin bukett ... har själv redan beställt en snarlik med vita rosor, trollhassel och hjärtan på tråd. Som en extra udda del kommer jag även ha tallkottar i buketten =)
    Spännande! Jag funderar att använda tallkottar som bordsplaceringshållare!

    Nu är vår lokal bokad och catering!! Tyvärr var både vigselförättaren och kvinnan som tar hand om vigsellokalen bortresta så jag får vänta till på tors med att boka vigselokal (håll tummarna att det är ledigt)

    Här ska vi gifta oss :)
    http://www.bjarka-saby.se/index.htm
  • Mahy
    Red skrev 2011-10-08 18:59:35 följande:


    DEn är helt underbar!!!!!!!
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012