• Mahy

    Vinterbrudar - 2012

    Red skrev 2011-11-10 15:38:52 följande:

    Åååå vad jag längtar just nu! När vi pratar om brudskålen längtar jag så tills jag står där som gift med champangeglaset i handen, framför familj och vänner, i min fina klänning, håller min stiliga man(!!) i handen och skålar. Längtar!


    Jag känner samma, fast jag pendlar lite mellan total skräck (tycker det är lite otäckt alla ska titta på oss) och total lycka :)

    jag läntar en hel del efter att vakna upp dagen efter och allt är över, vi är man och fru :)
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-10 16:08:59 följande:

    Lite pirrigt kommer det att vara, jag är inte så van att vara i centrum. Samtidigt skall det bli skönt att vara det för en gång skull, att få ta lite plats!


    Jag längtar tills dagen efter också :) Då skall vi vakna på hotellet tillsammans, äta en lång mysig frukost och sedan ha paketöppnarlunch hos mina föräldrar. Därefter bär det av hem för att förbereda sig på att åka till Thailand på måndagen, vilket jag också ser fram emot otroligt mycket :)


    kanske, det är både och det där, å ena sidan roligt att ha den finaste klänningen och allt sådant, men jag får ångest när ajg tänker på att jag och pappa kommer gående in och alla människor vänder sig och stirrar på mig! Tänk om jag rodnar, snubblar, svimmar får panik och springer åt andra hållet!

    Samtidigt som det kommer blir jättekul att alla tittar på oss och vi är det enda som existerar just då..Aja i värsta fall har jag blivit lovad lugnande :) har aldrig tagit det innan men nångång ska vara den första!

    vart ska ni i thailand? Vi ska oxå dit Phuket verkar det som :)
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-10 18:55:27 följande:
    Haha, det går nog bra! Synd att ta lugnande, drick ett glas champange istället bara Flört 

    Vi skall till Nai Yang, det ligger på norra Phuket. Här är vårt hotell www.indigo-pearl.com/. Vi har varit på Phuket en gång förut, då var vi på Kata och hade en helt underbar semester! Vart ska ni? Har ni vait i Thailand förut?
    Haha jo jag hoppas på att kunna dricka champange istället men vi får se hur det blir med det...;)

    Oj det var nice!!! Jag blir lite avis....:) Vi vet inte exakt var vi ska bo...Min far känner tydligen nån som jobbar på nåt företag som minsann kan ge oss ett "unbeliveble" price.....Ända jag vet är att det kommer vara 5 stjärnor och antagligen i Phuket...Så pappa fixar vår resa :) Vi har bett om bidrag till bröllopsresan istället för presenter så han betalar inte :) och vi står för mellanskillanden :)

    jag har aldrig varit i Thailand, jag känner lite för mycket folk som försvann för att ha velat innan. Men nu när sambon och jag vill ta dykarcert är det thailand som är mest prisvärt så bara att åka dit och glömma det gamla :) Min sambo älskar Thailand han var där med sin familj för ett par år sedan men då var de i Krabi :) Så Phuket blir nytt för oss båda :)

    Hur länge ska ni vara där? Åker ni direkt?
  • Mahy
    pärlan01 skrev 2011-11-11 07:45:27 följande:
    I dag ska man prova klänningen så spännande.
    Ja du måste ta bilder!
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-11 07:51:54 följande:
    Vi skall vara där i två veckor. Gifter oss på lördagen och åker på måndagen, så det är nästan direkt :) Skall bli sååå skönt! Ligga på stranden eller vid poolen hela dagarna, läsa böcker, dricka juice och få massage. Åka på utflykter och shoppa, göra sig fin och gå ut och äta varje kväll... Semester :)
    Ahh kan man inte få åka direkt nu!

    Har du några grymma tips att ge mig som aldrig varit där?
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-11 08:51:36 följande:

    Åker ni direkt efter bröllopet ni också?


    Hmm, svårt att ge tips! Att är så fint där :) Något som är enkelt och billigt att göra är ju att åka på dagsutflykter med long-tail båtarna. De tar betalt per båt så det är bättre om man hittar 3-4 andra som vill till samma strand så delar man på kostnaden. Freedom beach var underbart när vi var där, det går bara att ta sig dit via havet och allt som finns där är en restaurang och en underbar strand. När vi var där vi vi (min familj på 6 personer) helt ensamma de första timmarna, det kändes verkligen som paradiset.


    Ja vi hade tänkt det! Känns som att vi kommer behöva det efter den här stress perioden, Min C-uppsats ska vara inlämnad och ha opponering på i januari så (håll tummarna) då kommer jag antagligen vara helt klar med det, Plus att jag är princip klar med projektet så efter de här 3 åren behöver jag verkligen en semester :) Och all planering för bröllopet mitt i det här så vi kände att vi ska nog åka iväg direkt efter för att verkligen få njuta av att vara nygifta och inte bara hoppa in i vardagen!

    Ahh det låter helt underbart, jag älskar när det är tomt haha :) När ajg bodde utomlands hade en strand jag brukade gå till som endast jag gick till och det var helt underbart! Så avslappnade!

    Aja är väl dags att börja skriva igen...(börjar bli lite trött på min soffa)
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-11 09:43:20 följande:
    Jag tror att en semester direkt efteråt gör att man undviker den där tomhetskänslan efter bröllopet. Vi kommer få två hela veckor borta ifrån jobbet, där man kan vila upp sig. Så har man något mer att längta till förutom bröllopsdagen också :)
    Jo men precis! Och ett underbart sätt att börja Äktenskapet med :) Är ju tyvärr inte så ofta man får så mycket kvalitets tid med varandra!
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-11 13:11:09 följande:

    I eftermiddag kommer min snälla mamma hem till mig för att boka en spaweekend :) Vi brukar åka på spa 1-2 gånger per år och tyckte det skulle behövas i januari, när bröllopsplaneringen nog är som hektiskast. Är det någon som varit på Vann i Lysekil och vet om det är bra?


     


    Jag har bokat en ansiktsbehandling i början av december, och tänkte göra en till 1-2 veckor innan bröllopet. Sedan skall jag ta skrubb och maniky/pedikyr när vi är på vann :) Har inte rikigt bestämt hur jag skall göra med naglarna till bröllopet, skall ni göra manikyr samma dag?


    Åh det låter mysigt! Mamma och jag har samma tankar, och jag har aldrig varit på spa innan, men helt ärligt vet jag inte hur jag ska få tid! Känns just nu som jag skulle behöva 3 dagar extra varje vecka för att få det att gå ihop. :)

    Jag tänkte gå och fixa naglarna i december för att se vad jag tycker och sedan gå nån dag innan bröllopet.
    Sedan efter påtryckningar från pappa som anser att jag är för vit måste jag tydligen gå och sola 10 min i veckan från och med december...

    När ska ni göra provuppsättningar??
  • Mahy
    Annixa skrev 2011-11-11 13:14:01 följande:
    Gud så roligt! förstår du känner pirr i magen! Skrattande

    Jag å min älskade var till guldsmeden idag å vi ska göra en egen ring, jag har massa skräp guld här hemma så det blir nog inte så farligt dyrt! Skrattande. Gud jag är så lycklig å glad....vill nu att tiden ska gå lite fortare så vi kommer till februari nångång!
    Åh vad roligt! Har du nå¨n bild på hur du har tänkt dig??

    Haha jag vill att tiden ska gå lite saktare så jag hinner med allt...
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012