Inlägg från: pärlan01 |Visa alla inlägg
  • pärlan01

    Vinterbrudar - 2012

    Red skrev 2011-10-08 18:59:35 följande:


    så vackert.
  • pärlan01

    när jag har sett andras klänningar vill jag visa den klänningen jag ska ha, bara längtar till den kommer Glad


  • pärlan01

    tack Mahy kände mej som en riktig prinsessa =)  ja måste fråga vad betyder M2B är inte så duktig på alla förkortningar

  • pärlan01
    Red skrev 2011-10-11 13:02:46 följande:
    Lite dålig bild men detta är min jacka.

    027.JPG
    vad mysig den ser ut
  • pärlan01

    Vi kommer ha alkoholfritt på vårat bröllop för det finns några som e lite för glada i alkohol så vi hoppar över det. Vill minnas den största dagen i mitt liv som en bra dag,
    Va på ett bröllop där det slutatde med ambulans =(  
    Så  det blir  kaffe dricka alkoholfri shampange =)

  • pärlan01
    Mahy skrev 2011-10-13 11:32:13 följande:
    Nu verkar det som att det är flera här som har människor som dricker för mycket som ska komma på bröllopet, Hur har hur/ska ni tackla problemet? Ska ni prata med dem? Jag är mest rädd för att hon ska sparka bakut, jag vet hur lättstött hon är angående alkhol...och jag orkar inte med en fight...(konflikträdd) Men samtidigt vet jag att blir hon för full kommer hon ge sig på mig och mamma och vara hemsk helt enkelt. När hon är nykter tycker jag väldigt mycket om henne, och jag har fram tills nu helt enkelt undvikit att träffa en henne full och svara inte när hon ringer på kvällarna...Men nu i och med bröllopet drar det saker till sin spets...suck...Hur skulle ni gjort? Pratat med henne, bett någon annan att prata med henne?
    vi har berättat för dom att bröllopet är alkoholfritt sen är det upp till dom att komma eller inte. vi sa det är våran dag ock det finns folk som kommer många mil sen mycket barn då tycker vi att det inte behövs alkohol. Man kan ha roligt utan med.
    Bara längtar till STORA DAGEN kommer.

    Så försök att prata med henne.
  • pärlan01
    Selma skrev 2011-10-13 14:21:26 följande:

    Eftersom vi ska ha ett litet bröllop så ska vi bjuda på välkomstskål (champagne) och så blir det tre rätters med vin till. Sen tårta med konjak/likör. Sen blir det så att om nån vill ha mer utöver det så får de beställa in mer dricka på egen bekostnad.

    Dendär varma boleron är fin, jag har kollat på den på Lightinthebox. Men märkte som nån av er att den bara fanns i one size och jag är nog för stor för den :( Men idag ska jag och hämta min bolero i stl större från posten, hoppas att den passar.

    Synd att jag inte fick nån respons på klänningen jag satt upp.. inte nån som har en åsikt? :)


    vart har du satt ut din klänning?? jag har ej sett den =(
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012