Inlägg från: pärlan01 |Visa alla inlägg
  • pärlan01

    Vinterbrudar - 2012

    Januaribrud:  önskar er all lycka på eran stora dag i morron {#emotions_dlg.flower}

  • pärlan01

    ja va o hämtade min klänning härom dagen :) 

    bara 1 vecka kvar nu tills den stora dagen åååå vad ja längtar Hjärta

  • pärlan01
    Annixa skrev 2012-01-21 20:44:46 följande:


    Här är slut resultatet på min ring! ja är såååå nöjd! vill bära den nu! Solig
    Vad fint det va passar dina fingrar verkligen :)
  • pärlan01

    nu e det inte många dagar kvar tills man ska stå brud :)) o det känns haha bröllopsnerverna kryper sakta men säkert fram hihi.
    ÅÅÅ vad ja längtar  Hjärta
    Klänningen e hemma o nästan allt e klart .
    hämtning av tårtor på fredag :))

  • pärlan01
    Red skrev 2012-01-23 13:33:20 följande:
    Nej nu har du ju bara några dagar kvar :) Har du något kvar att ordna eller är allt fixat?
    beställning av smörgåstårtorna i morron.
    lite färgning av håret :)
    annars e det inte så mycket lite plock, handling av lite gott till barnen
    hämtning av nycklar på fredag sen dukningen :))
    sen hämtning av vanliga tårtan ( bröllopstårtan) på fredag.
    sen fredag kväll lite mys med min blivande hihi firar 6 år :)
  • pärlan01
    Red skrev 2012-01-23 13:46:21 följande:
    Här kommer min att göra-lista. Bara en månad kvar nu!
    Beställa linser så de räcker till resan. Möte med fotograf Träna på brudvalsen varje dag. Spika låt! Forsätta att gå in inneskorna. Göra vigselprogram och maila till berörda. Gör färdigt bordsplacering. Märk ut specialmat och maila till restaurangen. Göra en fin ”tavla” i 3D att ha i lokalen så alla ser var de skall sitta. Skriva ut och vika vigselprogram och hitta en fin låda som värdinnan kan ha dem i. Göra festhäften. När beställningen ifrån Calligrafen kommer skall de skrivas ut och monteras. Skriva placeringskorten när de kommer. Lämna in förlovningsringar till gulssmeden snarast. Köpa ett fint paraply till fotograferingen, ifall det regnar eller snöar. Limma vår gamla kamera och se om den går att ta med till Thailand. Köpa ny kamera Göra en lite skylt eller tavla att ställa på presentbordet där det står att de gärna får skriva i gästboken. Ordna CD-skivor att be gästerna skicka bilder med. Gör en tavla/skylt till dem. Provsminkning 1/2. Ansiktsbehanling 10/2. Klipp. färg och provuppsättning 17/2. Naglar 24/2
    så roligt :)) med allt att göra, undra vad man ska pyssla med sen efter allt e över.
    Ja har nog  lite planer sen det blir nog att pussla till min 40 års dag i april
  • pärlan01
    Januaribrud skrev 2012-01-23 16:19:57 följande:

    Hej alla blivande brudar. Nu är jag fru Ekström!


     


    Vår dag blev mer fantastisk än jag någonsin kunde föreställa mig. Ni har verkligen något att se fram emot!


     


    Här kommer en lååång sammanfattning.


     


    Jag började dagen med att hämta min brudbukett, brudnäbbsbuketten och corsage till mannen. De blev jättefina och vintriga, precis som jag ville ha dem. Sedan var vi hemma och packade och förberedde det sista. Min syster kom för att passa vår dotter så att min man(!) kunde göra sig iordning och jag åkte iväg till frisören. Min frisör var helt fantastisk. Hon sminkade mig och gjorde iordning mitt hår och resultatet blev jättebra. Jag kände mig extra fin men utan att känna mig för uppsminkad. Min man kom och hämtade mig och vi åkte direkt till fotografen. Vi hade ordnat så att vi kunde ta bilder inne i det gamla hus där vi skulle äta bröllopsmiddagen. Jag var jättetacksam för det för nu snöade det rejält och var även lite blåsigt och kallt. Fotografen var också vädigt bra. han hade förberett och även tänkt ut vilka ställen som var lämpliga att ta kort på. Vi kände oss väldigt stela till en början men kunde slappna av lite mer efter hand. Vi tog även ett fåtal kort ute, i en park vid vattnet. Det tog max fem minuter men jag höll på att frysa ihjäl så jag är tacksam att vi valde att inte ta fler kort ute.


     


    Efter fotograferingen åkte vi hem till mina föräldrar och mellanlandade och hämtade upp vår dotter. Där lyckades jag att spilla ett helt glas vatten över min klänning! Thaisiden och vatten är ingen bra kombination men som tur är kunde vi blåsa försiktigt med hårtorken och det torkade utan att lämna några spår, puh.


     


    Sedan bar det av till kyrkan. När vi var nästan framme kom vi på att vi hade glömt vår dotters inneskor hemma hos mina föräldrar. Min första tanke var att vända om. Min man fick mig dock på bättre tankar, det var då fem minuter kvar till vigseln. Vi fick välja på ett par klumpiga vinterkängor eller bara strumpbyxor och vi valde det senare.


     


    Vår präst tog em ot oss och vi fick vänta i vapenhuset medan han gick in och pratade med gästerna. Klockorna ringde in och musiken började spela och sedan gick vi in. Underbar känsla att gå in och se alla nära och kära. Vår dotter var jätteduktig och gick in tillsammans med oss för att sedan sätta sig i min systers knä. Vigseln gick jättefort fastän vi var där i 45 min. Tjejen jag hade bokat som överraskning till min man sjöng två vackra låtar och min man blev märkbart rörd. Prästen var helt otrolig. Han höll ett jättefint personligt vigseltal med både humor och kloka ord. Han hade även gått runt och småpratat lite med gästerna innan vi kom så stämningen under hela vigseln var jättebra. Efter vigseln gick vi ut på trappan och gästerna kastade ris på oss och det var ett väldigt kramkalas.


     


    Vi åkte till lokalen och nu hade all nervositet släppt och kvar fanns bara glädje och förväntan över den kommande festen. Den blev över förväntan. Vi var bara 25 personer och det var perfekt. Inget var stelt och alla var glada och pratade med alla. Maten var supergod och personalen var superproffsig. De fanns där och skötte allt utan att vara i vägen. Vi hade kanske räknat med två tal under maten men där blev vi överraskade. Det blev tal från min pappa, från svärfar, från min mans morfar, från flera av våra vänner. Mina syskon sjöng och spelade en otroligt vacker låt för oss och även min mans syster sjöng en jättefin sång. Jag som varit så samlad under hela vigseln släppte nu alla spärrar. Jag storgrät under alla tal och framträdanden. Till slut räckte det med plinget i glaset för att jag skulle börja... Lager efter lager med foundation torkades bort J


     


    Efter maten var det lite mingel och vi fick även leka en enkel lek. Sedan var det tårta. Den var jättefin och god men nu var man mätt! När de sista tog tårta hoppade plötsligt brudparet på toppen av tårtan...hmmm...undrar hur jag skall tolka detta...


     


    Efter tårtan var det presentöppning och jag höll ett spontant tacktal. Vi fick så otroligt fina presenter och jag tyckte det var jättejobbigt att de hade lagt ut så mycket pengar på oss! Vi och de flesta av våra gäster lämnade festen vid ett-tiden och då tog vi en taxi till vårt hotell. Jättemysigt med lite egentid och skönt att smälta alla intryck en stund.


     


    Idag när jag kom till jobbet var hela mitt rum pyntat med ballonger och serpentiner och på namnskylten vid min dörr står det idag nygift J De hade även samlat till en jättefin present.


     


    Är det något jag aldrig kommer glömma från min bröllopsdag så är det hur fantastiska våra familjer, vänner och arbetskamrater är och att vi är lyckligt lottade som har dem i vårt liv J Dagen då min dotter föddes var den bästa dagen i mitt liv men jag kan lungt säga att min bröllopsdag kommer på plats nummer två.


     


    Ett stort grattis till er dag. vilken fin dag ni verkade ha :)
  • pärlan01

    Hej. Nu ska ja lämna några rader från mitt bröllop, har nog inte riktigt landat än. :))

    Började med en mysig frukost men min familj, sen va det o börja göra sej iordning,
     
    håret skulle göras iordning, o klockan den bara sprang iväg  kl 11  vart det tidig lätt lunch

    sen åkte vi bort till lokalen där träffade vi våran präst o vi gick igenom dagen lite mer,

    sen va det dags att göra sminket o o börja med kläderna nu började nerverna komma ordentligt  hihi

    13.55 va vi i kyrkan sen 14.00 började klockorna o ringa sen började våran ingånslåt o det visade sej att hon hade fel låt haha men det va inte många som märkte, rätt låt nu sen va vi i kyrkan ungefär en timme, hade en lite överaskning till min man Skrattande  en tjej som sjung  " Du är allt "  helt underbart.
    Man e nog i en bubbla av glädje o massa kärlek just nu :)) 

    Det va bland den bästa dagen i mitt liv så härligt.

  • pärlan01
    vinterbrud2012 skrev 2012-02-28 19:32:30 följande:




    Hej alla blivande brudar! Nu är jag gift (11:e februari) och vi hade ett absolut så underbart vinterbröllop som vi bara kunde drömma om! Är nästan lite avis på er som har ert kvar framför er... det var så kul!!!! tänkte lägga ut några bilder som min bror tagit under vå dag.
    Grattis vad vackra ni va
  • pärlan01
    malin martin skrev 2012-02-28 22:48:28 följande:
    Hej alla

    Kan nu lyckligt kalla mig fru Dahlkvist... dagen flöt på med ett och annat mindre problem som gick att lösa på vägen. Skriver mer sen nu befiner vi oss i Trysil på hotell 2 nätter med 2 dagar skidåkning. Till er alla som har eran dag kvar ... ta vara på den för allt går sååå fort. Våran dag blev väldigt känslosam ... grät mer eller mindre från inmach till vals =)

    Här kommer en förhandsbild som min bonussyster tagit, inte fått fotona från fotografen ännu men fått se en förhandsvisning =)


    grattis till er vad fina ni va
  • pärlan01
    Annixa skrev 2012-02-28 21:29:26 följande:
    Hej alla fina!

    wiii nu är jag fru Sandgren å är så lycklig! Solig. Vi hade en helt underbar dag/kväll! Allt gick som planerat. Började små skratta gjorde vi när vi skulle säga ja till varandra. Barnen skötte sig utmärkt, började plocka lite blommor  från min brud bukett men det gjorde inget, bättre det än gråt Skrattande. Väntar på bilder från fotografen, ska bli så kul att få se dom. Då ska jag lägga upp bilder här!
    grattis till er o lycka till :)
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012