Inlägg från: pärlan01 |Visa alla inlägg
  • pärlan01

    Vinterbrudar - 2012

    oj oj vad tiden går nu är det bara 4 veckor kvar :)) Hjärta

  • pärlan01
    misscharlotte skrev 2011-12-31 18:11:40 följande:


    Vilka vackra bilder fina ni är. Får önska er ett gott nytt år
  • pärlan01
    Evelinas skrev 2012-01-06 22:53:19 följande:
    Går och lägger mig för sista natten som ogift Solig
    Ha en riktigt bra dag/kväll o all lycka till er {#emotions_dlg.flower}
  • pärlan01

    hej alla vinterbrudar

    oj vad tiden går måste bara skriva av mej lite :) i dag tisdag ska vi träffa prästen för genomgång
    på lördag ska ja pröva klänningen o hämta hem den så himla roligt.
    tiden bara springer i väg snart bara 14 dagar kvar Hjärta 

  • pärlan01
    Evelinas skrev 2012-01-10 12:49:30 följande:
    Tänkte jag skulle berätta vår fina dag innan jag drar till jobbet Skrattande

    Jag kunde givetvis inte sova på natten, drömde en massa mardrömmar.. Gick upp ivd 7:30 och började locka håret, kl. 10 åt jag frukost med min syster som även var tärna. 10:30 kom min vän som skulle sminka mig och medans hon gjorde det så fixade syrran resten av mitt hår.
    Kl. 12 åkte vi till floristen och hämtade de vackra blommorna, är supernöjd med dem!! Sen åkte vi ut till lokalen där grabbarna grus (bestman och toastmaster) höll på o koppla in högtalarna för fullt och fixa det sista i lokalen. Mamma och syrran hjälpte mig på med klänningen, jag klistrade på lösnaglarna på ca 5 minuter Förvånad hade inte hunnit med det innan, men dom blev jättebra faktiskt!

    13.00 kom fotografen och vi fotade i lokalen, i kyrkan och sen ca 20 minuter utomhus, va ca 10 minus.
    Sen gick vi tillbaka ner till lokalen och vår präst kom och pratade med oss. Vi hade inte träffat den prästen innan, den präst vi skulle haft var nämligen sjuk så det fick bli en annan präst, en gammal tant som verkade aningen senil Tungan ute

    Micke blev nervös och väldigt känslomässig en stund innan vigseln och sa att han behövde lite sprit. Vi har ju hur mycket som helst sa jag så det är väl bara o ta!! Sagt och gjort, enliten virre och ett tugummi efter det, haha!! 14.55 gick vi upp till kyrkan och vaktmästaren, tärna och bestman väntade på oss i vapenrummet. Micke tog några djupa andetag så gick vi in. En helt fantastisk känsla när alla var där, och ALLA hade tårar i ögonen.

    Vigseln gick så otroligt fort! Vacker solosång och en vacker dikt lästes. Prästen (som ju va lite senil) kom knappt ihåg va vi hette, blev en lite för lång konstpaus, haha!! Vid ringväxlingen råkade jag sätta på Mickes ring på hans högerhand istället för vänster, han "smugglade" över den på rätt hand när vi vänt oss mot prästen igen Skrattande 

    Vi fick lite besök av Mickes brorsdotter på 1 år och 3 månader framme vid altaret, hon stod och tittade på oss och skrattade under sista psalmen, sen fick hon syn på sin pappa (som va bestman) och gick fram till honom och kollade på krubban som stod där.

    När vi kom ut ur kyrkan blev vi överösta med ris och paljetter! O massor av kramar!! Vi berättade givetvis att jag satt ringen på fel hand, den bjuder jag på! Min fina fina storebror grät massor och han var så fin! Sist vi träffades var ca 2 år sen pch då var vi fruktansvärt osams, men allt sånt var glömt nu.

    Festen var också helt fantastisk och alla verkade ha jätteroligt hela tiden, vår plockhjälp var suveräna och vi fick en massa fantastika tal!! Micke hade ordnat ett jättebra mingelbingo där han skrivit något om varje gäst, även de som tyvärr inte kunde komma, så fick folk prata med varandra för att komma på vem som söktes och ropa BINGO när de fick en rad. ALLA engagerade sig i detta, mycket populärt!!

    Maten och tårtan var super och jag orkade faktiskt dansa (har fruktansvärd foglossning så trodde inte jag skulle orka), vi åkte till hotellet vid 1.30, låg och pratade några timmar och sen orkade vi faktiskt med lite bröllopssex Flört

    Dagen efter åkte vi till yasuragi spa och hade det fantastiskt mysigt och avkopplande.

    Vår dag blev helt perfekt, vi är såååå lyckliga och helt nykära på nytt!!


    vad fina ni va. Vilka fina o roliga minnen ni får av eran dag. Grattis till er {#emotions_dlg.flower}
  • pärlan01
    Januaribruden skrev 2012-01-13 08:48:07 följande:
    HJälp, fredagen den 13e och dagen innan vår bröllopsdag. Blivande har vaknat med ont i halsen Vi ska fixa allt i lokalen i dag och förbereda maten där. Jag hoppas att dagen blir som planerat och att vi inte kommer hem allt för sent! Imorgon ska vi upp vid 8 för att åka mot frisören kl 11. Vigseln är i stadshuset 16.20 och festen i sollentuna 17.30. Tror jag kommer kunna slappna av först när vigseln är över. Nu är jag jättenervös!
    ha en riktig bra dag o all lycka till er {#emotions_dlg.flower}
  • pärlan01
    Evelinas skrev 2012-01-18 20:40:15 följande:

    Bildattackerar med lite nya bilder Solig






    vilka fina bilder,
    Riktigt fin frisyr
  • pärlan01

    Idag ska ja prova min klänning :)
    nu e det inte många dagar kvar, vad tiden går fort Hjärta

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012