Inlägg från: pärlan01 |Visa alla inlägg
  • pärlan01

    Vinterbrudar - 2012

    Wintercandles skrev 2011-11-29 22:43:52 följande:
    Några av mina vänner kom & överraskade mig hemma. Fick en fin kort rosa tyllkjol, tiara och ett shotglas runt halsen. De bad mig packa ner lite grejer & raska på lite. Svårt att packa när man är lite surprised, glad och inte har koll på vart man ska. Men det blev bastu, jacuzzi & champagne. Sen åkte vi vidare & jag fick göra en egen silverring med min blivandes namn. Ett så fint minne att bära :) Efter hade vi tjejmiddag hos en vän, de hade gjort en bok till mig med bilder och fina små berättelser om sin relation till mig. När jag trodde att kvällen var slut bar det in mot stan. Hela gänget tryckte in sig ett litet fotobås. Sist blev det bowling & drinkar. Fler av mina vänner dök upp allt eftersom under dagen, blev lika glad för varje nytt ansikte.
    ååå vad roligt :)) vilket minne
  • pärlan01
    Red skrev 2011-11-30 10:37:27 följande:
    Något roligt som hände igår var att mins svärföräldrar berättade att de tänkte sponsar bröllopet med ganska mycket pengar. De har hintat om det innan men inte nämt någon exakt summa, nu sade de att de bestämt sig för 17 000 eftersom det var vad mb2s bror fått. Av mina föräldrar får vi 15 000. 32´är ganska mycket för oss eftersom vi inte räknat med någon sponsring alls! Så det var jätteroligt att höra :)
    Vad roligt för er Glad
  • pärlan01
    Evelinas skrev 2011-11-30 16:04:05 följande:
    Nu har jag beställt brudbukett, corsage och en liten tärnbukett!! Brudbuketten kommer se ut ungefär så här (minus det gröna som är lindat runt buketten):


    Corsagen kommer bstå av vit ros med grönt runt och tärnbukketen kommer vara 2-3 vita rosor med lite grönt plus vita band att hålla i. Hela kalaset gick på 880kr, tycker jag är ett jättebra pris!!
    så fin bukett. Vilket bra pris :)
  • pärlan01
    misscharlotte skrev 2011-12-01 21:13:20 följande:
    ÄNTLIGEN är jag klar med bordsplaceringskorten!!! Har hållit på hela dagen. Såhär blev resultatet:



    vad fina.
  • pärlan01

    ni har inga problem o sätta ut bilder??

    här går det inte :( så tråkigt, har kunnat gjort det förut

  • pärlan01
    Red skrev 2011-12-02 07:27:04 följande:

    Idag skall jag in till stan efter jobbet och få en ansiktsbehandling. Skall äntligen få ögonbrynen noppade och färgade också. Har gjort det själv i flera år men tyckte de började förlora formen. Så nu har jag låtit dem vila i ca 6 månader för att de skall kunna växa ut igen. Jag ha väldigt ljus ögonbryn så det har inte sett så konstigt ut, så har jag bara målat i dem där "de ska va" under tiden. Skall iaf bli skönt att få dem ordetligt tillfixade!


     


    Sedan skall vi hämta våra ringar och, om vi hinner, titta på tårtor/bakelser hos några bagerier.


    Det låter som en härlig avslutning på din dag efter jobbet, kul o hämta ringarna
  • pärlan01
    Red skrev 2011-12-02 11:44:27 följande:

    Jag tycker sådana halsband är jättefina och passar väldigt bra på bröllop. Två av mina fyra halsbandsalternativ är pärlhalsband :)


     


    Det är bara det att jag inte känner mig som en "pärltjej" om du förstår vad jag menar! Om jag i efterhand ser en helkroppsbild på mig i klänningen ser det säkert jättebra ut, men på en bild med bara ansiktet och pärlor skulle det inte kännas som jag..


    Funderar på att ha ett Efva Attlinghalsband som jag fick av mb2 i 25-års present. Å ena sidan är det tråkigt för det använder jag jämt och ständigt men å andra sidan är det ju väldigt mycket jag... Tror ni det hade blivit konstigt på bröllop?



     


     


    Jag tycker det e jätte fint
  • pärlan01
    Januaribrud skrev 2011-12-02 13:03:58 följande:
    Är det bara jag som inte kan se halsbandet som Red har lagt in *gör rent glasögonen en gång till*
    haha vad rolig du är :)) Ja tycker man blir så glad när man går in här.

    Jag kan se hennes halsband
  • pärlan01
    Januaribrud skrev 2011-12-02 10:51:50 följande:


    Jag skall ha ett halsband och armband med "svävande pärlor". Ville ha några smycken som inte tar alltför mycket fokus från klänningen. Jag köpte även ett par "hängande" pärlörhängen men där har jag ändrat mig. Jag kör på vanliga enkla pärlor på stift istället, enkelt och klassiskt


    vad fint halsband :))
  • pärlan01
    Januaribruden skrev 2011-12-03 15:27:14 följande:
    Nu har jag haft min möhippa!!!! Jag har varit lite orolig faktiskt, haha, men det blev en perfekt dag/kväll! Jag har skrivit ett lååångt inlägg i min blogg, om ni är nyfikna.
    ååå vilken galet rolig dag/kväll du fick riktigt roligt men säkert ett minne för livet :)
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012