Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Börmen skrev 2011-07-01 11:01:17 följande:
    Ja, det ska verkligen bli jätteroligt! Men det känns oerhört stressigt just nu. Vi har precis förlovat oss så vi har åtta månader på oss att fixa ALLT. Datum har vi inte riktigt bestämt. Men vi vill ha mitt i smällkalla vintern under stjärnorna, så jag skulle tro att det blir i mitten av februari någon gång. Hittills har vi bara börjat skissa på planen och tagit fram en preliminär gästlista. Familjen verkar dock villiga att hjälpa till så jag hoppas jag ska slippa stressa sönder mig i höst.

    Vad roligt att de passade bra! Jag funderar också på att göra en kinabeställning. Men jag skulle nog vilja ha någon längre vinterkappa i vitt. Måste kika runt lite och se vad som finns. Himmel! Man kan verkligen knarka den här sidan, här finns ju allt!

    Hur börjar det kännas för er andra, som jag antar kommit mycket längre i planeringen?
    Jag tycker det går framåt lite i ryck Skrattande Först var de väldigt mycket när vi åkte runt och tittade på lokler och pratade med resebyråer. Det var nämligen resan som fick bestämma datumet för oss. Sedan kom nästa ryck när jag tittade på klänningar och beställde jackorna. Nu har vi precis bokat fotograf och insett att vi måste prata med lokalen igen för att kunna spika tider lite mer. Save the date korten har presic kommit och skall adresseras innan de skickas ut!

    Sedan kommer jag ägna sommaren åt "småsakerna" som skor, smycken och underkläder. Sedan gör vi ett ryck i höst med meny, inbjudningskort, musik mm. Ååå vad roligt det är att planera bröllop!
  • 120530

    Planeringsuppdatering!

    Nu är save-the-date korten skickade Glad Kändes på något sätt officiellt och stort.
    Min bolero och jacka jag beställde har kommit och var jättefina!
    Vi har bokat fotograf
    Vi har varit och träffat de som driver restaurngen igen. Vi disskuterade schemat lite grovt och kom fram till en tidpunkt för vigseln. 17.00 smäller detHjärta

    Hur går det för er andra? Några framsteg eller har ni tagit sommarsemester?

  • 120530
    Sarah 87 skrev 2011-07-09 14:44:27 följande:
    Var har ni hittat era jackor/bolero? Jag var nämligen i Kina förra veckan o tänkte passa på att hitta nåt då men det var helt omöjligt.

    Hur tänker ni med skor? Kör ni dubbla par?

    Det är så mkt att tänka på med bröllop! Vi skulle boka lokal till festen men då hade just vårat datum av alla redan blivit bokat. Så nu måste vi leta vidare! Men hoppas på att börja planera detaljer för inbjudningskort o gästlista osv ikväll när både jag o min pojkvän är lediga :)
    O jag väntar fortfarande tålmodigt på ett frieri...
    Jag har tänkt ha tre par skor. Ett par med 8cm klack som jag hoppas jag kan ha så länge som möjligt och sedan ett par typ ballerina om jag skulle bli trött i fötterna. Sedan har jag tänkt försöka hitta ett par snörkängor med 8 cm klack att ha när vi skall fotograferas ute och när jag transporteras mellan hotell/frisör/lokal. Inte så roligt att halka omkring i pumps då men samtigt behöver jag ju klacken för att inte släpa klänningen i eventuell snö.

    Pumpsen och framförallt ballerina skall jag leta efter nu i sommar eftersom det inte finns så mycket till vintern. Kängorna får jag ju nog vänta med eftersom de inte finns nu. Är bara så rädd arr jag skall glömma de, får nog börja skriva en lista Glad
  • 120530
    Sarah 87 skrev 2011-08-10 22:41:40 följande:
    Åh jag tycker det är såå svårt me skor! Min fästman (äntligen är vi förlovade :) ) är bara nåra centimeter längre än mig o därför vill jag inte ha några höga klackar. Men jaa kängor har jag ett par som nog skulle funka bara när man ska va ute o springa. Men jag är ingen ballerinatyp så de är svårt att hitta fina platta skor då.

    Återigen, var har folk hittat bolero/jacka? Jag va inne på den där hemsidan men hittade inte fram. Jag förstod inte riktigt tror jag...
    Här hittade jag min molero och jacka:

    http://www.lightinthebox.com/c/wraps_4677
  • 120530
    teddy skrev 2011-09-04 22:04:18 följande:
    hejhej!
    ännu en vinterbrud här! :)
    fast... vi har lite mer tid på oss då vi planerar att gifta oss i december -12! så ett år plus några månaders planering ligger framför mig (oss!). :) 
    men det är kul att få lite ideer av andra och läsa allt va ni planerar!

    såhär som jag ligger i min planering... ganska långt i förväg... va hade ni gjort då? va hade ni planerat/bestämt/bokat ett drygt år innan?!?! 
    Hejsan! Ett år i förväg hade vi tittat på och nästan bokat lokal och bokat bröllopsresan, det var det vi gjorde först :) Sedan började jag titta på klänningar ca 1 år innan.
  • 120530

    Uppdatering på planeringsfronten:
    - Jag har köpt skor :) Skönt att ha det avklarat då jag snart skall på provning av klänningen igen.
    - Jag har köpt halband som jag är nästan säker på att jag skall ha.
    - En kompis har börjat med vår hemsida

    Sedan har jag och min mamma börjat titta på klänningar till henne, det måste också räknas som planering Flört

    Det som skall ordnast härnäst är att boka solist!

  • 120530
    annafeb2012 skrev 2011-09-09 14:20:46 följande:
    Vi ska också gifta oss den 25/2 2012 ! =)
    Vad roligt! Då kan vi följas åt Glad Hur långt har du kommit i den planering? 
    Nu i veckan bokade vi solist också, känns bra att bocka av det. Nu vill jag hemskt gärna bestämma vigselförättare. En kompis till oss har ansökt om att få göra det så nu skall han/vi bara få svar. Håller tummarna Tungan ute 
  • 120530
    Våffelstugan2012 skrev 2011-09-11 12:15:54 följande:
    Vi gifter oss i Lofsdalen (bor i Örebro) den 3 feb. Vi kommer att ha ca 60 gäster. Vi skickade ut inbjudan redan i Mars eftersom det för många innebär att de måste ta semester för att kunna komma dit. En del kommer tors-sönd, men de allra flesta av gästerna kommer att vara där hela veckan som vi. Det innebär att vi kommer att ha kul tillsammans en hel vecka
    Vad kul det låter! Det blir en kombination av semester och bröllop Glad
  • 120530

    Planeringen går framåt! Saker jag gjort/håller på med just nu:


    - Solisten är bokad, tror det blir jättebra!
    - Vår (förhoppningsvis) vigselförrättare skall få besked i dagarna. Hoppas, hoppas han får viga oss!
    - Jag har blivit osäker på mitt halsband så jag har kikat lite på etsy och bett om ett paketpris. Går hon med på det beställer jag i helgen.


    Saker jag skall ta tag i nästa vecka:

    - Fråga vår kompis som gör hemsidan hur det går, och förhopningsvis få en sneek-peek!
    - Börja fila på texten till inbjudningarna, vigselprogramm och festhäfte. Kul Glad

  • 120530
    Evelinas skrev 2011-09-18 11:31:37 följande:
    Hej hej!! Hoppar på tråden. Vi ska gifta oss i januari 2012 bestämde vi i fredags, blir lite stressigt med planeringen, men det SKA gå!!
    Kul med ännu en vinterbrud! Det går säkert bra att planera allt till januari Glad Var beredd på leveranstiden på brudklänningar ofta är 3-4 månader, så om jag var du skulle jag börja prova direkt. Ett tips är att många klänningsbutiker har rea just nu, så har du tur slipper du både leveranstid och fullpris.
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012