Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Mahy skrev 2011-09-21 10:28:02 följande:
    Hur mycket har ni betalat för era inbjudningar? Vi är lite osäkra på om vi ska min moster göra dem åt oss, (vi betalar allt matrial) eller om vi ska fixa på typ vistaprint, Vill inte att de ska kännas "billiga"
    Jag tror våra kort kostar 20 kr styck inklusive kuvert och sedan kostar trycket 275 kr i engångskostnad. Beroende på hur många gäster man har blir ju trycket en stor del av totalsumman. Jag blev glad när jag insåg att vi bara behövde hälften så många kort som jag räknat med, glömde bort att folk bor ihop Glad
  • 120530
    Mahy skrev 2011-09-21 13:03:30 följande:
    Jag hörde samma sak! Feb är inte alls poppis! Tack och lov :) Vad skönt att ha kyrkan bokad! Jag längtar tills vårt  allt är bokat!  Är den Backen kyrkan i Umeå? jag tycker om Umeå riktigt mycket! Jag var där i somras och hälsade på! Helt underbar stad! Vi hade vädret på vår sida oxå, så det var riktigt härligt! och inte en enda mygga ;)
    Vi kunde också välja och vraka bland våra lokaler! Sedan tycker jag att det är ganska skönt att slippa "tävla" med alla andra bröllop som brukar vara på sommaren.
  • 120530

    Jag har köpt en pälsjacka (fusk) att ha när jag transportera mig ifrån frisör, fotografering mm. Skulle jättegärna vilja ha några fluffiga, vintriga vantar att ha till. Gärna lite längre då jackan har 3/4-ärm och jag inte vill att det skall bli en glipa. Är det någon som sett sådana?

  • 120530
    Mahy skrev 2011-09-21 13:13:54 följande:
    Jag håller med, Jätteskönt! Plus att jag bara vet att skulle jag gifta mig på sommaren kommer det vara året regnigaste eller kallaste dag! Gifter jag mig på vintern så förväntar jag ju mig kyla och rusk :)
    Red skrev 2011-09-21 13:08:48 följande:
    Jag tror våra kort kostar 20 kr styck inklusive kuvert och sedan kostar trycket 275 kr i engångskostnad. Beroende på hur många gäster man har blir ju trycket en stor del av totalsumman. Jag blev glad när jag insåg att vi bara behövde hälften så många kort som jag räknat med, glömde bort att folk bor ihop Glad
    Hmm...nu känner jag mig dum...Först nu när du skrev det gick det upp för mig....

    Var ska ni gifta er?
    Precis så känner jag med vädret! Blir det bitande kyla och snö är det ju en bonus, men blir det regn och rusk har vi det ändå mysigt där inne med tända ljus och brasa Glad Vi planerar dessutom att fotograferas inomhus.

    Vi skall gifta oss i Halmstad, både vigsel och fest blir på Heagård http://www.heagardsskafferi.se/
  • 120530
    RiNa skrev 2011-09-21 13:30:11 följande:
    Vi gifter oss 4/2 i Malmö och har snöflingor, vitt, silver och isblått som tema. Vad ska ni ha för skor ute? Ska nu fotas ute?
    Vi planerar att fotas inne, skulle det vara snö och jättefint väder kommer vi ta några bilder ute. Jag har tänkt köpa ett par "vanliga" vinterskor, antagligen stövletter eller kängor, med samma klackhöjd +1 cm som mina brudskor. Så att klänningen inte blir blöt om det skulle vara snö. Sedan har jag dem hela tiden, under trasporter till frisör mm, tills vigseln.

    Mina brudskor är väldigt nätta och antagligen ganska hala så vill jag inte ha ute.
  • 120530
    Mahy skrev 2011-09-21 14:23:53 följande:
    Ohh vilket underbart ställe! Det är något sådant vi letar efter, synd att vi bor i Linköping :)

    Vi får väl alla tipsa varandra om snygga vinterskor! Jag vill oxå ha stövletter eller kängor, Vita med fluff :)....Drömmer mig bort....
    Ja, det får vi göra, ut och leta alla Glad Fast jag vill ha svarta eller tan-färgade, hoppas att det kommer i butikerna mer och mer nu!
  • 120530

    Dessa skulle jag definitivt kunna tänka mig, snyggt till klänning eller leggins och en stor stickad tröja. Liiite väl dyra för ett pas skor jag inte kan ha på jobbet tyvärr, 1599 :- på brandos.

    Skor - Marc: Elba | Parbild

  • 120530
    Mahy skrev 2011-09-21 15:14:01 följande:
    Gud så snygga...Faan att jag inte kan gå i klack....Men men...
    Klänningen är "såklart" vit (ivory) Glad Det är den på min nick bild.

    Vi är väldigt nöjda men valet av lokal! Det känns som att där kommer bli mysigt i vinter men massor av tända ljus.

    Jag blev riktigt sugen på kängorna! Hittar jag inget billigare alternativ blir det nog dem. Jag vill kunna i vinter också, det är därför jag inte vill ha vita. Så jag kummer "tjuvanvända" dem innan bröllopet Tungan ute
  • 120530
    Mahy skrev 2011-09-21 16:15:16 följande:
    Din klänning är verkligen helt underbar! var köpte du den? Det var så jag såg framför mig min klänning, men sedan när jag provade insåg jag att jag ser väldigt liten ut i den sortens modell :( Men men :)

    Ahh smart! jag har funderat på att göra så oxå, men jag har kommit fram till att jag köper sällan något nytt så på min bröllopsdag ska allt vara nytt och fint :) i allafall i klädesväg :)
    Tack! Jag köpte den på Castelle i Falkenberg där jag bor. Jag köpte den i april, men det var lång leveranstid så den kommer inte förrens oktober.

    Jag är ganska lång och smal, 178 cm och storlek 36, så jag tyckte den blev fin på mig. Kjolen kommer ju liksom upp om man är lång, om du förstår hur jag menar Obestämd
  • 120530
    Mahy skrev 2011-09-21 16:27:53 följande:
    Jo med din kroppsform kommer den se helt fantastisk ut! Är man under 1:60 och st 34-36 så ser man ut som en liten prinsessa som klätt ut sig i mammas kläder...Och jag vill undvika att folk kommenterar hur söt och gullig jag är...Får det i vanliga fall men på min dag vill jag vara vacker :)

    Ska du ha cape, bolero eller vanlig jacka?
    Jag har köpt en jacka som jag skall ha till transporter och de korta stunder vi kanske är ute. Räknar med att det kan vara riktigt kallt som det varit de senaste åren. Sedan har jag köpt en bolero som jag tänkt ha på kvällen om det behövs, jag är ganska frusen av mig och det vore synd att sitta och frysa hela kvällen! 
    meandmylove skrev 2011-09-21 16:48:41 följande:
    det finns väldigt lika skor på dinsko för 399 har jag för mig. mamma köpte dem o jag är såååå avundsjuk...
    Köpte hon dem nu i år? Isf måste jag kolla på lördag när jag skall in till stanGlad
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012