Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    RiNa skrev 2011-10-12 15:24:33 följande:
    Ok, är det denna?
    www.lightinthebox.com/Longsleeves-Faux-Fur-Br...

    Är den fodrad? Verkar den varm? Är armarna så korta som på hemsidan? (svårt att se på din bild)
    Nej , det är denna http://www.lightinthebox.com/Long-Sleeve-Faux-Fur-Bridal-Wedding-Jacket--Wrap-0498-2037-_p165202.html

    Den är inte fodrad men det behövs nog inte heller för den är tokvarm. Håller på att dö när jag skall prova den inomhus Glad Ärmarna är så korta som på hemsidan, på mig är de ca 3/4 och jag är ganska lång.
  • 120530
    RiNa skrev 2011-10-12 15:49:27 följande:
    Verkar inte som att det går att välja storlek, eller är det kanske jag sm inte hittar på sidan? =)
    De fanns bara i en storlek när jag köpte min. Den passar jättebra och jag är storlek 36. Fuknar säkert på en 38:a också om man inte har för mycket under.
  • 120530
    tessie01 skrev 2011-10-12 23:05:12 följande:
    Vi har ocksa planerat 2 ratters och sedan brollopstarta. Vi har manga gaster som reser fran utlandet sa vi har en "svensk meny" men toast skagen och sedan algfile med hasselbackspotatis.

    Vi tankte bjuda pa champagne vid ankomsten och sedan vin/ol till maten. Sedan far alla kopa egna drinkar i baren. Hur gor ni med alkohol - har ni oppen bar hela kvallen?  
    Vi bjuder på champange till fördrink, vin till maten och avec till kaffet. Sedan har vi tänkt ha öppen bar men funderar på att begränsa utbudet. Typ att man får välja på husets vita, husets röda, fatöl, en sorts avec och 2-3 förutbestämda drinkar. Så att inte folk beställer in 21-årig wisky eller amaronevin kl. 01 Glad
  • 120530

    Jag är lite fundersam för vad barnotan kommer gå på!

    Det är det enda vi inte har fast pris på, det beror ju såklart på vad/hur mycket folk kommer dricka.  Det räknar med 2 glas champange, 5 glas vin och 1 avec per person i vårt kuvertpris. Vi räknar med att de flesta kommer vara ganska nöjda efter det! Några kör, någon är gravid och någon dricker inte, så vi hoppas lite att det det vi "tjänar" på att de inte dricker räcker till den öppna baren efteråt. Några tusen extra gör inte så mycket men jag hoppas verkligen att det inte blir mer än 3-4000!

  • 120530
    Selma skrev 2011-10-13 14:21:26 följande:

    Eftersom vi ska ha ett litet bröllop så ska vi bjuda på välkomstskål (champagne) och så blir det tre rätters med vin till. Sen tårta med konjak/likör. Sen blir det så att om nån vill ha mer utöver det så får de beställa in mer dricka på egen bekostnad.

    Dendär varma boleron är fin, jag har kollat på den på Lightinthebox. Men märkte som nån av er att den bara fanns i one size och jag är nog för stor för den :( Men idag ska jag och hämta min bolero i stl större från posten, hoppas att den passar.

    Synd att jag inte fick nån respons på klänningen jag satt upp.. inte nån som har en åsikt? :)


    Hur många gäster är ni? Vi har också ett litet bröllop Glad Vi har bjudit 38 st men tror och hoppas att vi blir ca 30 st.

    Klänningen var jättefin! Enkel och stilren, jag gilar bar rygg också. Hade du lagt undan den i butiken?
  • 120530
    Selma skrev 2011-10-13 15:09:13 följande:
    Pärlan: den finns några sidor längre bak :)

    Red: tack för din respons :) Den är undansatt och troligtvis blir det den. Men det ska komma fler brudklänningar till butiken i november och jag är lovad att prova fler och byta om jag vill. I min profil har jag satt några bilder på smycken och skor oxå :)
    Det jag är osäker på ang klänningen är om den helt enkelt är för tråkig...

    Vi blir ungefär 20 personer på bröllopet :)
    Jag tycker absolut inte att den är tråkig! Men det är svårt att föreställa sig hur någon annan ser ut och är, och vad man tänkt sig för stil på bröllopet och vilka accessoarer man skall ha mm.
  • 120530
    Selma skrev 2011-10-13 20:08:50 följande:
    Här är en del av mina accessoarer och inspiration till buketten och håret. Jag eftersträvar nåt traditionellt och romantiskt. Färgerna på dukningen kommer att gå i vitt, gammelrosa och silver.


     


    Den bilden på Jessica Alba måste vara den mest kopierade på BT haha!Den är jättefin, är inne på något liknande själv.
  • 120530
    pärlan01 skrev 2011-10-14 08:06:11 följande:
    hur har ni gjort, har ni låtit era blivande sett era klänningar?? Min har varit med till affären o sett klänningarna sen när ja skulle pröva så va han inte med.
    När den snart ska komma då vet ja inte om han ska få va med o titta eller om han ska få va nyfiken till bröllopsdagen =)) Hjärta
    Har har sett den på bild men inte på mig. Sedan tror jag knappt han minns vilken det var, jag har visat så många klänningar!
  • 120530

    Fasen också! Bestämde mig äntligen för att beställa kängorna på brandos och skulle göra det igår. Hade loggat in och lagt dem i kundkorgen men hann inte slutföra köpet eftersom jag hade en tid att passa och blev sen. Loggade in idag och genomförde köpet, fick då upp en ruta med att det av okänd anledning inte gick igenom. Försökte göra om det men då var min storlek slut! Antagligen därför det inte gick.. 

    Hade sedan fått ett mail där det stått att köpet inte gick igenom men att de kunde göra om det till postförskott utan avgift om jag ville. Svarade på det att det ville jag gärna, men är de slut finns det ju inget de kan göra Gråter Hoppas, hoppas de har ett par kvar någonstans eller att de får in dem igen.  

  • 120530

    Idag har vi fikat med vår vän och vigselförrättare. Han har börjat få lite eld i rumpan nu och börjat planera vilket känns bra Flört

    Vi har också nääästan bestämt oss för ingångs/utgångsmucik och sololåtar under vigsel. 

    Har kommit in i en period där jag längtar otroligt mycket efter bröllopet! Vill att det skall vara nuuuu Hjärta 

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012