Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530
    Mahy skrev 2011-10-08 19:07:21 följande:
    DEn är helt underbar!!!!!!!
    pärlan01 skrev 2011-10-08 19:38:28 följande:
    Red: så vackert det vaGlad .
     Så snälla ni är! På bilderna har jag ingen bh under för det fick liksom inte plats, och tycker jag ser lite platt ut. Funderar på om det är bättre att lägga ut den någon cm och kunna ha bh so jag får lite mer tuttar.. Får se om jag gått ner något kilo till januar och hur det ser ut då..
  • 120530
    tessie01 skrev 2011-10-08 23:06:41 följande:
    Saaaa fin!! Fint med bolero ocksa! Ska du ha nagot kappa/jacka over pa vag till vigseln? Jag klurar pa det sjalv namligen... vore fint med palskappor men jag kanner mig inte sa sugen pa att kopa 3 palsar (till mig och mina 2 bridesmaids).. kanske kan man hyra? Men jag hoppas iaf pa en kall snoig dag med gnistrande solsken! 
    Tack ska du ha! Jag har en långärmad jacka också i fuskpäls. Så den skall jag ha under transporter och om vi skulle ta något foto utomhus!.
    Selma skrev 2011-10-09 10:23:36 följande:
    Red: så vacker klänning! Passar din kropp perfekt! :) 

    Hur har ni tänkt angående fotografier? Vi funderar på att ta bilderna utomhus, hoppas på snö och fint väder.

    Har nån av er som mål att tappa vikt innan bröllopet? Jag är en stl större-brud och skulle gärna gå ner i vikt. Jag har nu i 2,5 månad ätit enligt LCHF, och tappat ca 6-7kg. Men har mycket kvar. .. Vet ju inte hur mycket jag kan tappa innan nyår, men allt är ju hemåt :)  
    Vi planerar för att ta alla fotografier inomhus. Vi gifter oss lite senare, 17.00, och även om vi fotar innan vigseln är risken stor att det är dåligt ljus. Fotografen sa att riktigt bra ljus i februari är det typ bara 11.30-12.30 och det blir för tidigt för oss. MEN, blir det snö och en solig fin dag ska vi ändå ta några bilder utomhus. 

    Jag gick upp något kilo i sommrars och vill gärna gå ner lite. 2-3 kilo skulle räcka. Jag tränar och undviker onyttigmat men "bantar" inte direkt. Får se var det landar!

     
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-10 08:56:44 följande:
    Vad fint det blev! Vilken fin klänning! Dina smycken passade ju jättebra till klänningen. Ska du ha boleron på under vigseln? Tycker inte det ser platt ut över bysten eftersom klänningen är dekorerad där men själv hade jag nog tyckt att det hade varit skönt att ha en BH under en axelbandslös klänning eftersom jag alltid blir så nojig att den ska glida ner
    Tack ska du ha! Smyckena blev jättefina till, jag är bara lite, lite osäker på örhängena. Vet inte om jag vill ha dem eller bara små pärlor, inte hängande alltså. Men jag har redan sådana så jag tänker ta med båda varianterna och så får jag välja när frisyren och sminket är färdigt.

    Det gör mig inte så mycket med bh-n. Jag har små bröst så det gör inte så mycket skillnad och klänningen sitter uppe ändå. Skall försöka gå ner lite i vikt så får den kanske plats!

    Angående boleron vill jag helst inte ha den på under vigseln. Jag tycker klänningen är så fin i ryggen och vill att den skall synas. Men jag är ganska frusen av mig så är det för kallt får den vara på, detsamma gäller middagen.
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-10 09:29:56 följande:
    Köpte ett par stövletter i helgen. Har ett par vita skor som jag ska ha under vigsel och middag så dessa är bara till för när jag åker mellan kyrkan och lokalen o.s.v. Kom dock på att om vädret tillåter skall vi ta kort utomhus och då kommer skorna kanske synas. Funderar på om det stör att de är svarta fast klänning och pälsjacka är vita?


    Fina skor! Tror inte det gör något att de är svarta. Jag tänker också ha svarta skor när i är utomhus. Jag provade ju min klänning i helgen med mina vita bruskor. De syns inte alls Glad
  • 120530

    Planeringsuppdatering Glad

    - Inbjudningskorten har kommit och var jättefina. 
    - Klänningen är provad med alla accessoarer.
    - Mb2 hittade kläder i helgen så nu är han färdig Glad
    - Vår vän har fått tillstånd att viga oss!!
    - Min mamma har också hittat klänning i samma butik som jag.
    - Sminkös är bokad

    Att göra:
    - Kuverten skall addresseras och de skickas i slutet av november.
    - Skall försöka gå ned något kilo.
    - Förbereda vigselakten eftersom vi har borglig vigsel
    - Bestämma musik så att våra musiker kan börja öva
    - Klänningen skall provas igen i januari
    - Ringa min frisör i början av november för att boka provuppsättning

  • 120530
    Mahy skrev 2011-10-10 13:55:06 följande:
    Så skönt att ni har fått så mycket gjort nu!

    Vi har nu finally bokat lokal, och kyrka, Vi ille ju ju ha borgligt men det gick inte i slutändan :( Så nu är kyrkan bokad! Men det är i allafall världens finaste kyrka enligt mig :) (den är rosa) Vi har även bestämt 2 låtar som ska spelas under cermonin, vi har bestämt vilka inbjudningar vi ska ha och ska sätta oss och beställa dem nu i veckan! Vi har även pratat med tjejen som vi ville skulle göra vår tårta, hon gör inte så många per år så det är inte så lätt att få henne! Men vi lyckades! ´Känns som att vi börjar komma någonstans!
    Visst är det kul när det går framåt och man kan bocka av på sin "att göra lista" Glad Varför gick det inte att ha borglig vigsel?
  • 120530
    Mahy skrev 2011-10-10 15:52:13 följande:
    För att lokalen vi hade tänkt ha vår vigsel i, var helt plötsligt upptagen...Och alla andra tillräckligt stora lokaler var jättedyra :( Och stadshuset är bara öppet mån-fre plus att de bara tillåter 10 personer på vigseln...och det känns trist! jag har släkt som flyger in för att komma på bröllopet, känns riktigt riktigt trist att de inte får vara med! Och det för kallt att gifta sig ute i feb...Men men...Det är bara att se det positiva i det! Kyrkan är ju fantastisk vacker! Blir väldigt stämmningfullt och tack vare detta kan alla mina små kusiner och vänner som egentligen bara var inbjudna till bröllopsfesten komma oxå! Men ajg kan inte fatta att det ska vara helt omöjligt att gifta sig borgligt på ett mysigt sätt utan att betala stora summor om man inte vill gifta sig på stadshuset! Tror folk att bara för att man vill gifta sig borgligt vill man ha ett budget bröllop?
    Tråkigt för er! Vi skall gifta oss borgligt och vigseln skall vara på samma ställe som vi har bröllopsfesten på. Det blir i ett eget rum som de ställer iordning och pytar med stolar, blommor och levande ljus. Att vara i rummet ingick i priset för lokalen (5000) men om vi vill att de skulle fixa oxh pynta tar de 2000 kr extra vilket vi tyckte var helt ok.
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-11 08:09:07 följande:

    Igår eftermiddag skickade jag våra inbjudningar! Ska bli så kul att se vad vi får för reaktioner nu på eftermiddagen då våra gäster har hämtat sin post. Vi har hållt bröllopsplanerna hemliga för alla utom våra föräldrar så det är många som kommer bli överraskade


    Spännande!
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-11 08:11:19 följande:
    Red: Får man fråga var du har köpt din bolero? Jag har kommit på att jag nog behöver en bolero och din var fin och döljer inte så mycket av klänningen.
    Jag har beställt den ifrån Lightinabox.com. Jag köpte den och en långärmad för ca 500 kr inkl. frakt och tull, var jättenöjd med båda!
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012