Inlägg från: Freakie |Visa alla inlägg
  • Freakie

    Malmö brudar 2011/2012

    ninen: Vad trist att klänningen inte passade! Men en av de andra du köpte blev bra eller?


    Jag insåg också att La Leia är farligt, underkläder är nog det som jag har spenderat mer pengar på än jag trodde att jag skulle göra. 300 har jag till exempel aldig lagt på stay-ups för...


    Theka: Trist med din pappa, men det är  ju toppen att ni är under budget!


    För vår del verkar det som om vi kommer att hamna kring 100 000 för allt utom fickpengar till resan. Det är vad vi har räknat med så det känns helt okej.


    RiNa: Jag kommer inte att gå dit, har redan det mesta bokat och kommer säkert bra att fastna för en massa annat om jag går


    Nu ska jag bege mig till mina föräldrar för att prova hela bröllopsoutfiten. Ska kolla upp om klänningen behöver sys in något.

  • Freakie

    Så nu är tiden för provuppsättning och smink bokad. Och det visade igår att jag inte behöver sy in min klänning något. Den sitter precis som det ska Gött, skönt att slippa betala för det.

  • Freakie
    RiNa skrev 2011-05-08 16:29:53 följande:
    Freakie: Vad skönt att klänningen sitter bra, det är en stor sten som faller från axlarna kan jag tänka. Roligt oxå att hår och smink är bokat, måste kännas skönt. =)

    Vi kommer ha en del långväga gäster. Någon som har bra tips på billigt boende som man kan rekommendera gästerna?
    Ja, det känns riktigt skönt att ha det klart! Gillar att boka av sakerna på att-göra-listan

    När det gäller boende så beror det lite på vart i Malmö ni väljer att hålla till. Det ska tydligen finnas ett vandrarhem mitt i city som är ganska bra: STF Vandrarhem Malmö City om man vill hålla ner priserna. De flesta av våra gäster har ordnat med boende själva, så vet inte riktigt vad de har valt.

    Förresten var du på mässan idag? Var det bra?
  • Freakie

    RiNa:
    Kollade lite snabbt in hotel på hotels.com Scandic St Jörgen verkar ha vettiga priser, i alla fall i sommar. Sen finns det även 2 Best Western hotell i stan. Ibis finns ju också, men det brukar inte vara lika trevligt.

    Skönt att ha fotograf klart!

    Jag har bokat in mig på Nyanc, ska ha provuppsättning 7:e juni så vet lite mer om det hel då

  • Freakie

    mikaela86: Skönt att få saker och ting på plats. Och inte heller helt fel med en lite mer delaktig man

    Theka: Gud så söta cake toppers! Önskar att jag var lite mer pysslig ibland...

    Syrinx: Grattis till din examen!

    Nu har jag precis skickat iväg mail och spikat vår meny! Blev lite inspirerad gällande caketoppers nu, får googla runt lite och se om jag kan hitta något kul till oss.

  • Freakie

    Japp, Baltzargatan, butiken kan heta något i stil med Smart buy eller nåt med city...

  • Freakie

    Ibland så verkar vissa idéer vettigare under planeringsfasen...

    Igår skar jag och min brudtärna till tapet i A4 stora bitar, ska ha det som "omslag" till festprogrammen. Oj, sicken tid det tog! Men bra blir det förhoppningsvis när det är klart!

  • Freakie
    Theka skrev 2011-05-13 14:15:12 följande:
    Jag ska sätta mig och göra samma sak snart. Jag funderar på om jag vågar försöka dela hela rullen på hälften först på något vis, alltså medan den är ihoprullad. Sedan har jag en sådan pappersskärarmanick så jag behöver inte sitta med någon sax men den är bara dryga 30 cm bred.
    Vi använde oss också av en skärmaskin. Men eftersom tapeten var bredare än maskinen så klippte vi först till alla bitar med lite extra marginal och skar sedan till alla sidorna så att de blev raka och fina
  • Freakie
    1995 11 17 skrev 2011-05-17 12:41:57 följande:
    RiNa, vad roligt!!

    Kanske är det fler som oxå vill så fort dem ser att frågan kommit upp. Men jag vill absolut inte försöka tvinga någon. Jag har full förståelse för att dem felsta har fullt upp med sitt dagliga liv, jobb, barn och för all del bröllopsplaneringen har en tendens att ta mycket tid mellan varven.

    Och är det inte fler som är intresserade så kan du, (RiNa) och jag ses en dag. Vi kan ju vänta lite med att bestämma något ifall fler vill ansluta sig.
    Jag kan också tänka mig att ses över en fika eller något liknande Men beror självklart på när.
  • Freakie
    1995 11 17 skrev 2011-05-18 20:09:15 följande:
    Alla får klart vara med!!

    Mitt problem är att jag har svårt att ta mig ut till dig men vill du och kan ta dig hit är det ju inga problem.

    Kungsgatan blir säkert jätte bra, som någon föreslog. Och mig stör det inte med små barn med, jag älskar små barn. Jag jobbar bara halvtid så jag har ganska lätt att boka tid och jag har inga små barn att ta hänsyn till eller som jag behöver ha mid mig så jag är väldigt flexibel. Jag jobbar intill Folkets park så jag är uppe i stan var dag.
    Vart som helst i Malmö funkar för min del, så Kungsgatan blir bra! Jag jobbar dock heltid och nästan lite till nu och nästa vecka så att få till något på vardagarna kan nog bli svårt för min del. Men bäst ni en tid och så i värsta fall så får jag hänga på nästa gång istället.
Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012