• MiaAnd

    Billiga bröllop- idéer!

    Vickan1976: Gud va fin servetten var! Har du någon beskrivning på hur du viker den?

    Var köper ni organzaband och vad kostar det? Skulle vilja ha till festhäftena bl a.

    Jättebra tråd!

  • MiaAnd

    Nu har jag också provdukat lite här hemma, med hjälp av naturens resurser. :) Skulle dock vilja ha in lite mer färg på nåt sätt. Förslag?



    Som ni ser har jag gjort två varianter på "festhäftena" (tog det jag hade hemma). Silverband skulle matcha inbjudningarna, men jag tänker att det kanske skulle lätta upp att ha nån färg på bandet istället. Förslagsvis samma som blommorna i vaserna. Bladen i mitten av bordet kommer troligen att bli murgröna sen. Ska även tillägga att vi gifter oss i en ruin, därför tänkte vi att det kunde va kul att "ta med" stenarna in på festen. :)
     
  • MiaAnd

    Skulle nog va jättefint, gillar blockljus jättemycket, men tycker de är så dyra. Tips på var man hittar billiga blockljus? Det går ju åt några stycken..

  • MiaAnd
    Kattpoet skrev 2011-04-16 20:03:57 följande:
    En vän ska ha knytkalas och OM vi har råd att åka så blir det jag som gör tårtan, maten är presenten till brudparet, folk verkligen gillade iden.  

     
    Kul idé!
  • MiaAnd

    Vi gillar att ha det ganska stilrent, men vore som sagt trevligt med lite färg som livar upp. Kom på här nyss att vi ju måste ha nån slags placeringskort också. Kanske man kan få in lite färg där... 

  • MiaAnd

    Hon sa ja: Kan du inte jättesnälla länka till forumtråden, eller tala om mer specifikt var jag hittar den . Blir så mkt att leta genom annars... :) Tack för alla bra tips!

Svar på tråden Billiga bröllop- idéer!