• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jättefina bilder Ingis!! Busan är sååå söt och ni är en jättefin familj!


    Ninnis: ha det så jättekul i London!


     


    Men vad är det med detta nya BT, kan inte se vem som gjort vilket inlägg. Kan ni?

  • Villemoa

    Sitter på vårdcentralen och väntar på läkaren. Började få ont i halsen igår och imorse när jag vaknade var det som att svälja knivar. Tror maken har smittat mig med sin streptokockinfektion Precis vad jag behöver nu! Moa har Luciafirande på dagis på tisdag, sitt allra första, och missar jag det blir jag en väääldigt ledsen Villemoa!

  • Villemoa

    Blommis: har för mig att Elise var beräknad den 22:a. Många kramar till dig! Har inget vettigt att säga så jag skickar kramar istället för att svamla en massa!

  • Villemoa

    Solde: ja, det hoppas jag också! Det var därför jag åkte hit direkt, för att få antibiotika så det kanske blir lite lindrigare.

  • Villemoa

    Tack för alla krya-på-mig hälsningar! Mycket riktigt var det streptokockinfektion och jag fick Kåvepenin att dricka 3/dag. Nu ligger jag nerbäddad i soffan med 38.9 i temp. Ellie sover som en stock och Moa ser på film. Skulle till frisören imorse och då hade jag igår pumpat ur så maken kunde ge. Det fick han göra när jag kommit hem från vc och hon satte i sig allt och slocknade! Har pumpat för två mål till ikväll. Hoppas jag mår så bra inatt att hon kan amma ändå, annars får jag pumpa mer ikväll eller så blir det ersättning.

  • Villemoa

    Tycker heller inte om den nya sidan! Fattar inte varför allt måste vara lila!? Sen tycker jag också att den är lite rörig.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård