• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Just det, Flamman; coolt med konsert med Schaffer!

  • Villemoa

    Härligt Hvidis att allt såg bra ut och vad roligt med en liten kille, grattis!

    Många kramar till Bruttan!

    lanovia: stackars lilla E! Jag tycker tvärtom att det tar tid för småbarn att bli friska, en förkylning kan ju hålla i sig i evigheter! Hoppas hon kryar på sig snart!

  • Villemoa

    lanovia: Moa har varit febersjuk förut flera dagar också. Nu har hon varit snorig i typ 10 dagar, så hon har sår i näsan stackaren.
    Bra ändå att bvc tycker att ni ska till barnläkarmottagningen och kolla upp det ordentligt. Det är ju många sjukdomar som cirkulerar just nu.

  • Villemoa

    Heloise: så KLART de ska jävlas och säga att det inte är deras fel *muttrar haranger på jugge* finns det inget slut på allt elände ni har fått stå ut/står ut med!!
    Tycker också du är en högst normal mamma vad gäller Elise. Hon har fått stå ut med, mer än sin beskärda del, av undersökningar och dylikt! Må det SNART ta slut!

    Daa: javisst är det irriterande när folk inte har vett i trafiken och speciellt vid sånt här väder!

    Vi har så sjuuuuukt mycket snö här! Idag har det snöat säkert en 2 decimeter. Det var jättekul att dra barnvagnen i snön på oplogade vägar. De har fortfarande inte varit här och plogat, vi är liksom en bortprioriterad del av kommunen.

  • Villemoa

    Fru Sy: vad läskigt med tidiga sammandragningar! Hoppas också att tabletterna gör sitt. Förstår att du är lite orolig även om läkaren sa att det inte var någon fara. Och du, det finns inget som heter "dållig på att vara gravid". Man kan ju inte själv bestämma hur man ska må fysiskt under graviditeten. Kram på dig!

    lanovia: tycker inte alls ni är larviga som tänker som ni gör kring det här att lämna bort E. Ni ska göra det som känns rätt för er!
    Första gången  Moa somnade utan att någon av oss var med var förra året i november när vi skulle på fest och då var hon 1 år och 8 månader! Då kom mina föräldrar och syrra hit och var barnvakt. Andra gången hon sovit utan oss var när vi åkte till bb för att få Ellie. Sen har hon haft barnvakt över dagen några gånger. Så vi har heller inte lämnat bort henne så många gånger. Personligen föredrar jag att barnvakterna kommer hem till oss så Moa får vara i sin hemmiljö. Det enda andra stället som känns bra att lämna henne på är hemma hos mina föräldrar för där har hon varit många gånger och känner igen sig väl.
    Angående om ni är gravida eller inte, försök att inte lyssna till vad andra tycker om huruvida det är för tidigt eller inte. Ni har väl pratat om att det skulle vara okej med tätt emellan? Att folk ska ha en massa åsikter jämt alltså....förresten, hur är det med lilla E, är febern borta?

    Blommis: Blompojken har världens bästa mamma och när han blir vuxen kommer han ha många fina minnen att ta med sig i livet! Kram på dig!

    Heloise: heja Elise att visa sitt missnöje! Och du, Elise kan inte ha bättre mamma än dig!

    Daa: förstår att det är överväldigande att bli mamma och ta hand om två små knyten, du kommer göra det med bravur! Tänk att det bara är några veckor kvar, det är inte klokt!

    Ninnis: vilken jävla morgon! Hoppas resten av dagen blir bättre!

    Flamman: säger som de andra; önskar jag kunde svischa iväg dig till nåt varmt ställe och skämma bort dig för det är du värd! Eftersom det nu inte går så skämmer jag bort dig med en massa kramar, KRAAAAAAAAAM!! Och HURRA för att surkärringen får gå!!

    Bruttan: tänker på dig och skickar massor med kramar!!

    Ni andra som jag inte kommenterat; jag tänker på er!

  • Villemoa

    Ansluter mig till skaran; skulle också bli vansinnig Blommis!! Av den anledningen så har vi ringt in Rut, hon kommer numer en gång i veckan så nu slipper vi det eviga tjatet om städningen.

  • Villemoa

    Ninnis: först en kram! Och pyret i din mage är det finaste pyret ever! De andra har sagt det så bra så jag har inte mycket mer att tillägga. Jag tror också på din magkänsla. Brukar alltid lyssna på min egna när det är nåt och hittills har det stämt. Kram igen!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård