• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis: flickorna har ovan skrivit det så bra och jag kan bara säga att jag håller med dem! Skickar dig många, många kramar!

    Ninnis: fy för huvudvärk!! Åk hem och vila så hoppas jag snart att den är borta!

  • Villemoa

    Fru Sy: stanna hemma och skit i jobbet rent ut sagt!! Du mår så mycket sämre på jobbet för där finns inte tid till vila utan det är full rulle hela tiden. Det viktigaste är du och lillkillen! Klart du får gå utanför dörren även om du är sjukskriven!
    Vet precis hur du känner, det är på pricken och tankegången är densamma! När jag var gravid med Moa så var jag ju sjukskriven för foglossning de sista två månaderna och då tänkte jag precis som du. Hade jag jobbat då hade jag nog gått sönder.
    Lyssna på kroppen, den vet bäst i det här läget. Bra att du får träffa läkaren imorgon så du slipper dra ut på plågan!

    Kram på dig!

  • Villemoa

    Blommis: du är inte ett dugg melodramatisk! Det är hur du känner och det är din sorg. När jag läste vad du skrev fick jag ont i hjärtat och jag grät som ett barn när jag läste stycket om att du inte skulle få snusa bebis igen, inte hålla det i fingret och inte få se det tandlösa leendet.
    Livet är så jävla orättvist!

  • Villemoa

     


    lanovia 08 skrev 2010-11-24 10:02:27 följande:
    Vi har bokat in oss på en egypten resa i mars, den blir av så länge jag kan få ledigt från jobbet, vilket jag nog kan. Skall bli så skönt!!!

    Åh vad härligt! Vi ska boka in oss på en Rhodosresa i juni, den har jag sett fram emot länge!

  • Villemoa

    Ninnis: vad spännande med VUL, och läskigt på samma gång! Jag tror heller inte att du behöver vara nervös men jag förstår att du är det!

  • Villemoa

    Heloise: vad härligt att höra att Elise växer och att hon impar på läkarna! Bra att ni får ett eget rum! Tänker jättemycket på er och skickar all styrka jag kan!

  • Villemoa

     


    lanovia 08 skrev 2010-11-24 11:00:58 följande:
    härligt. ja ibland behöver man komma iväg. Vi gör det nu. Skall åka med mina föräldrar och min bror +familj. Vem vet kanske kan man få barnvakt och några timmar i lugn och ro på stranden.  

    Åh, barnvakt med sig på resan vore guld värt! Men det sägs ju att man får en jämnare bränna när man rör på sig

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård