• passionsblomman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Det blir väl istappar och skare, snömodd och rimfrost och smällkalla mycket stjärnklara nätter. Och en och annan snöstorm med drivor och flingor stora som lovikavantar.

    Nå i vintermörkret får man tända många ljus.
    I vinterland kan man göra snöänglar och åka pulka. I vintertröjorna ser ingen att man inte gått ner utan upp det senaste året.
    I vinterträdgården äter småfåglarna frön vid fågelbordet och haren gör roliga spår i snön. Mördarsniglarna är puts väck och man måste inte rensa ogräs. Och verkligen inte raka benen.
    I vintertid kan man elda i kakelugnen och fika, titta på filmer och läsa böcker. Och lyssna på musik.

    Men man kan också fortsätta vara här. Bland vänner.
    Här, där vi pratar om barnen vi burit och bär och dem vi längtar att bära. Här, där vi bär det någon inte orkar bära ensam. Och där vi delar allt man någonsin kan komma på att dela. Där skratt, ilska, längtan och gråt blandas i en märklig brygd, jämte hopp, oro, rädsla och humor.
    Så att sorgen blir halv och glädjen dubbel och livet så mycket lättare,  rikare och större. 

    "Håll ljuset högt på färden, det finns bara en som du i världen"/Lundell
        Rimfrost på rutan snölykta

    Gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3807747.html

  • Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård
  • Fjällbruttan
    {#emotions_dlg.flower}SkålHjärta Grattis på födelsedagen önskas den vackraste Blomman!!HjärtaSkål{#emotions_dlg.flower}Hoppas att din helg med familjen blir underbar!!

    HjärtaKram kram kramHjärta
  • Ninnnis

    Finaste Flamman, jag tror abslout inte att kärleken har tagit slut. Jag är övertygad om att det är sjukdomen som talar. Att du inte skulle vara värd att älskas, det vill jag inte ens höra talas om. Struntprat! Så som du kämpar och sliter för familjen. Du är den bästa fru han kan ha och den bästa mamma K och T kan ha.

    Jag tror definitivt att ni kan hitta tillbaks till varandra, men det kräver ju att han kommer hem och tar tag i sin situation.

  • Norrskensflamman

    jaha. Så sitter jag här då med en wii-box och hela fadderullan men spelet Just dance 2, som är det enda spel T vill ha, finns inte att uppbringa i hela Sverige verkar det som .


    Faaaaan!!!


     

  • Fjällbruttan
    Norrskensflamman skrev 2011-01-07 10:36:20 följande:
    Jag har ringt och pratat med läkemedelsenheten på psyk samt skötaren som vi gått på samtal hos. De säger att det knappast är medicinerna. Men att kanske dosen behöver skruvas upp. Skötaren ska prata på måndag med psykiatrikern som vi varit hos och på tisdag har vi tid för samtal, men jag vet ju inte om han dyker upp.

    Kanske jag bara ska inse att han slutat älska mig och fått nog. Kanske har han ändå känt så här länge och jag inte har velat se det och nu står han inte ut längre. Men det är bara 2 år sen vi gifte oss och då var vi så lyckliga. Jag fattar inte hur det kan försvinna så fort. Men det är väl bara att inse att jag inte är värd att älskas. Vi fick drygt tio år tillsammans och två barn. Man kanske inte ska begära mer.
    Men vi har ju haft en så enormt stark kärlek till varann så jag har svårt att tro att vi inte skulle kunna hitta tillbaka. Om vi bara kan låta varann få gå i ett vacuum ett tag och sluta strida.
    Men nu du Flamman, nu tänker jag morra åt DIG!!!

    Du tar tag i saker på ett helt fantastiskt sätt, du kämpar och sliter i motvind och jag beundrar dig för det men HALLÅ!!!!!
    Vad i helskotta var det där för mening??

    "Men det är väl bara att inse att jag inte är värd att älskas"



    SLUTA!!!

    DU ÄR värd att älskas, du har bara för tillfället en karl som inte har vett att fatta detDemon, som inte ser vilken diamant han har hemma! Och det är fullständigt livsfarligt om du definerar dig efter vad han tycker just nu,
    du har ju själv skrivit att han inte går att lita på då han är i ett skov...

    SNÄLLA; ta upp detta med kuratorn och för i bövelen, våga använd medicin själv, du behöver faktiskt lite flythjälp nu så se medicin som puffar så du orkar hålla dig vid vattenytan!

    Du är så enormt klok och fin Flamman, du är värd att älskas, och du är ÄLSKAD!

    Älskad av dina underbara flickor, av dina vänner, av din familj och av oss!
    Låt inte en neda människa ta detta ifrån dig!

    Hjärta Kramar om dig oändligt!Hjärta
  • Fjällbruttan
    Norrskensflamman skrev 2011-01-07 10:50:44 följande:
    Vet någon vart med man kan hitta wii spel förutom på Elgiganten?
    Cdon.com
    De har både konsoller och spel
  • Fjällbruttan
    Fjällbruttan skrev 2011-01-07 10:58:11 följande:
    Cdon.com
    De har både konsoller och spel
    Äsch, såg att Ninnis var snabbare
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård