• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lanovia 08 skrev 2011-04-15 23:05:29 följande:
    Leksi NJUT av tiden tillsammans bara ni två och som jag sagt tidigare ring inte hem för att fråga hur det går. Låt dem höra av sig om det behövs. Annars ringer ni just precis när A kinkar lite också är friden störd.
    Hur mår du annars nu?
    Vi hade det superhärligt i lördags!! Även om upplägget inte blev helt perfekt på spat (vi hade varsin 80 min behandling bokade men fick dem inte parallellt utan efter varandra så det blev ju inte så mycket tid att bubbla och basta tillsammans) så var det ändå underbart skönt att bara få relaxa och komma bort lite. Min behandling var nog den bästa jag någonsin fått, peeling och massage av hela kroppen inkl huvudet. SÅ NICE!! Höll på att somna hela tiden... Och efteråt var vi och åt lyxig lunch på en uteservering eftersom vädret också var på vår sida och det var riktigt varmt för första gången. Solig Kände mig trygg i att A hade det bra hos mina föräldrar och oroade mig bara lite. Skickade två sms men det var allt. Glad Och det hade så klart gått jättebra.

    Hur var möhippan i helgen?
  • Leksi

    Gud så spännande det är Hvidis!! Tänk att du snart har en liten nyfödd i dina armar!

  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-04-19 19:22:46 följande:
    Leksi mysigt med spat och vad bra att ni kunde slappna av. Vad härligt med en lunch tillsammans efteråt. Kändes väl bra att få lite egentid tillsammans.
    Hur mår du nu? Visst var hos läkaren och tog prover? Har det blivit något mer besök efter det?
    Jo det är väl bättre nu tror jag. Proverna visade ingenting så jag är fysiskt frisk. Blev därför remitterad (heter det så?) till en psykolog som jag har träffat två gånger nu. Ska dit imorgon igen. Hon är bra och det har varit skönt att prata med en utomstående. Att bara höra henne säga att jag burit ett tungt lass & nästan utplånat mig själv för att ta hand om bebisen var så väldigt befriande. Att jag har en ackumulerad sömnbrist och att jag måste prioritera mig själv för att kunna vara en bra mamma. Att sovmorgon till 8 en dag i veckan är en droppe i havet. Att jag måste be om hjälp. Men oj vad svårt det är! Psykologen gav mig i läxa förra gången att boka in fasta tider då mormor och farmor passar A. Helst varje lördag tyckte hon så att jag & maken får vila och fixa hemma i lugn och ro (jag känner mig stressad över att vi aldrig hinner barnsäkra ordentligt o.s.v.). Den läxan har jag inte gjort!

    Och sen är det jobbigt att maken och jag känns så långt ifrån varandra. Vi hade ju det mysigt i lördags på ett plan, men jag blir så trött bara att tänka på hur mycket jobb det kommer att krävas att hitta tillbaka till varandra så som det var förut.
  • Leksi
    Norrskensflamman skrev 2011-04-19 21:16:44 följande:
    Ang situationen på mitt jobb så vet ingen nåt. Ingen sitter säkert, alla hänger löst... Jätteoroligt
    Fy Flamman så jobbigt!! Rynkar på näsan När får ni besked? Inte ska ni behöva gå med ovissheten över påsk eller?

    Vilken grej med skotern då! Förvånad Shit pommesfrites! Att de klarade sig! Och vilken tur som du säger att inga barn var med!

    Menar du typ såna här:
  • Leksi

    Hej Fru E, önskar så att allt ska vara bra på VUL:et imorgon men förstår det som att hoppet närmast är teoretiskt? Ingen kul påsk för er i år men hoppas en nubbe eller två och släktbesök skingrar tankarna lite. KRAM!

  • Leksi

    Hej Blommis! Kul att du tittar in! Men blä för magsjuka! Håller tummarna för att du klarar dig och att pojkarna dina blir friska snart så ni kommer iväg på er resa!

    Orvar kom i söndags den 17 april och jag tror vi kom fram till att det var i vecka 40. Apropå det, har du fått komma hem nu Fru Sy? Stor kram till dig och er nyaste familjemedlem! Hoppas ni har det bra & att 3-dagars bluesen inte nockat dig fullständigt. Hur ser han ut den lille och vad ska han heta? *nyfiken i en strut*

  • Leksi

    Tack för snälla ord Bruttan och Flamman. ♥

    Det blev inget läkarbesök idag. A sov så fullständigt skitdåligt inatt att jag inte orkade gå. Han sov 19.30 till 22.30 och var sedan vaken till 2! Kl 6 steg vi upp för dagen. Mmm mysigt värre. Maken gick och la sig på golvet i arbetsrummet och sov! Förvånad (Vi har inget gästrum eller bekväm soffa som går att sova på.)
    Undrar om A är i någon utvecklingsfas eller så eftersom han har så svårt att komma till ro. Eller så är det bara så kul att krypa och ställa sig upp och prata att han vill öva på det på natten också. Eller så är det tänder på gång. Han har inte en enda än så det kanske vore på tiden!

    Nu sitter jag här och vet att jag borde gå och lägga mig, helst för en timme sen, men man vill ju ha några timmar för sig själv också. Satt och moffade i mig makens påskägg från jobbet framför finalen av Sveriges mästerkock och nu ligger det som en härlig klump i magen, not.

  • Leksi
    Ninnnis skrev 2011-04-20 21:32:09 följande:
    Idag har vi hämtat vagnen och köpt spjälsäng och matta till Minis rum

    Nu är jag mätt och belåten efter långpromenad och tacos, så nu ligger vi omlott i soffan alla tre.
    Kul!!
  • Leksi

    Soldemor, jag måste fråga, hur kommer det sig att Solde har två extrahussar?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård