• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    NEJ!!!!! 
    Helvetes jävla skit Blomman!!

    Åh vad jag känner med dig. Det var ju inte så det skulle bli.

  • Leksi

    Grattis Fru Sy till lyckat ultraljud! Så härligt att allt såg bra ut! Underbart verkligen. på lilla pojken! Nu kan ni börja fundera på namn... Eller har ni det kanske klart redan?

    Sista dagen på jobbet Daa! Förstår att det kändes märkligt att gå hem, inte ofta i livet man är borta så här länge från arbetslivet. Hur länge har du planerat att vara hemma?

    Jag ska börjar jobba 2 dagar per vecka i januari (när A är åtta månader) och det känns helmysko, speciellt som tiden går så himla fort. Snart är vi där! Känner mig stressad över att jag måste få honom att klara sig utan att amma på hela dagen tills dess. Hittills går det sisådär med annan mat. Imorgon ska vi köpa nappflaska och välling, hoppas det blir en hit!

  • Leksi

    Vad fina ni var Villemoa!! Och Ellie... de är ju så ljuvliga när de är så där små och helt nya! ♥ ♥ ♥

  • Leksi

    Grattis Fru E till en effektiv dag och ett alltmer fungerande kök! Måste vara skönt!
    Lycka till på VUL imorgon!

  • Leksi

    Nä men jävla skit Fru E!
    Önskar det fanns något jag kunde skriva eller göra för att trösta. Jag tänker på er och sänder en stor kram.

  • Leksi

     


    Panzerfaust skrev 2010-11-30 22:42:40 följande:
    Har idag fått den fullständiga rapporten från Elises hjärnröntgen samt ultraljud och läkarna kan inte hitta något avvikande med den lilla damens hjärna, en bergskedja mindre på mina axlar. Så ja, läkarna hade fel och jag hade rätt.

    Det är ju verkligen helt underbart!!! GRATTIS!!! ♥♥♥

  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2010-12-16 11:04:14 följande:
    Någon sa på Es första sjuka dag att fördelen med småbarn är att de så snabbt blir friska. ?? Det kanske stämmer i vanliga fall men 4 dar med feber och fortfarande lika tät och igentäppt i huvudet tycker inte jag är snabbt frisk. Imorgon har det gått 5 dar då tyckte BVC vi skulle ringa barnmottagningen.
    Hej Lanovia! Trist med Es förkylning!

    Jag vet hur det är... A är förkyld för fjärde gången på tre månader och han är dålig ungefär två veckor varje gång, så det har inte varit många friska veckor den här hösten. Är så himla less! För när han är förkyld sover han och således också jag skitdåligt och han kan inte leka själv ens en minut på dagen utan vill bara vara nära, nära. Omöjligt att få något gjort.

    Det jag skulle säga var bara att när han var sjuk förra gången var han så dålig så vi åkte till Danderyds barnakut och då sa läkaren att det oftast tar 2-3 gånger så lång tid för ett barn att bli friskt som en vuxen med samma förkylning/influensa! Vet inte om det bara gällde bebisar och om den du pratade med kanske menade större barn? Men E är väl bara runt 10 månader eller så? Och så som det varit för Alfred verkar det stämma att han är sjuk längre än vi.
  • Leksi

    Vad härligt att ni ÄNTLIGEN fått komma hem Heloise!! Skrattande Men surt med fortsatta undersökningar och strul med andningen vid ätandet. Hoppas skiten med kronofogden löser sig - tycker så himla synd om er! Ni har ju ganska fullt upp med allt annat, mycket viktigare, ändå!!

    Grattis till lyckat RUL Hvidis! Och ännu en liten kille till tråden, det behövs ju! Glad Kul med en av varje. Hur går det med Batman? Surar han fortfarande?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård