Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    Jag är ledbruten.....totalt överkörd! Blåsor tom UNDER fötterna! Värk i hela kroppen!
    Shit så stel jag är!

    Men......det kostar att ligga på topp eller hur?! Pwhaaaahahahahaha!
    Nä men på topp är jag inte men festsliten är rätt gött att vara!

    Superkul överraskningsfest! Som tur var för oss småbarnsföräldrar så började den tidigt o därmed så avslutades den ganska tidigt med..... 23 begav vi oss hemåt med buss!

  • ingenjörsbruden
    andbeyond skrev 2013-10-08 11:56:37 följande:
    HEJ! 
    Jag är KASS på att hålla mig aktiv men nu ska jag ta me tusan ta ett nytt försök och inte vara en sån "Bofink" ;)
    Har läst tillbaka några veckor så here it goes:
    Klockarbol: SÅ HIMLA BRA med ekonomin! Det är ju så himla bra gjort! Kan inte vara lätt att liksom komma tillbaka men du klarar det ju galant! Sjukt imponerad! Solig
    Daa: Dina ungar är ju för underbara! Jag älskar också klädmärket ;) Tungt med höstblåsor och svinkoppor, M hade också något liknande förra året - vi blev aldrig på det klara om det var höstblådor, svinkoppor eller kanske t.o.m. extremt lindriga vattkoppor. Jag är ganska säker på att det bara var några virusprickar egentligen men det är inte lätt det där "prick-universumet". Flört
    Flamman: GRATTIS i efterskott! {#emotions_dlg.flower}
    Ingis: STOR KRAM, jag vet precis hur det känns att jogga och känna sig som en elefant. Särskilt när man möter alla dess människor som joggar lite sådär som att det inte skulle vara några problem alls när jag själv ser ut som en tomat i ansiktet och flåsar som en galen ko. Jag har också försökt få pepp av min så snälla make men han har ett annat sätt att kommunicera. Men nu har jag börjat se det som att ibland räcker det faktiskt inte att vara snäll (för jag har liksom inte velat vara på honom för han är ju så utbota SNÄLL jämt) och att jag vill att han ska träna på att kunna uttrycka sig och förstå mig. Blivit lite bättre. Hur som - heja dig! Skulle kunna skriva en massa (sanna) klyschor som "den bästa träningen är den som blir av" osv. men vet inte om det hjälper just nu? Tungan ute
    Blommis: Ska hålla tummarna för din kyckling, tråkigt med den andra Rynkar på näsanOch KRYA till blompojken, så tråkigt för honom att det blev sådär, hoppas tiden flyger och han snart är tillbaka på banan.Nalle Det blev visst inget besök i sommar, blev lättare att vara hemma än jag trodde - kanske mycket tack vare vädret. Dottra är en riktigt badgalning så hon var glad så länge vi badade/hon badade några timmar om dagen så då var det plötsligt semester för maken också och då fick jag sällskap och hade en fantastisk avslutning på sommaren. Men jag kanske kan få komma och hälsa på i höst/vinter? Bara för att umgås liksom? Kanske utan dottern till och med FlörtSkrattande
    Maken har just varit på arbete utomlands i en vecka och bott på lyxhotell så då kan väl jag få lite ledigt för blommismys kan en tycka! Glad 

    Här hos mig är det nya tider. Sist jag skrev här var jag lite fundersam över hur ni andra lyckades med att ta beslutet om fler barn. För mig behövdes det "bara" bättre sömn med dottern och bättre relation till maken så blev vi lite sugna igen... Så pooff är jag nu i chock över ett Plus  som förhoppningsvis blir Baby i början av juni...
    Är ju tidigt men vem ska man dela sådant här med om inte er?!
    Jag är superlycklig och skiträdd på samma gång över förlossningen (våga chansa på vaginalt  igen eller kejsarsnitt som är minst lika läskigt) och hur det ska gå med två barn när jag ibland helst bara vill gömma mig bakom sängen och inte komma ut när jag "bara" har ett.  

    Åter till studierna. Som är svåra att fokusera på. Drömmer
    Ah men Shit POMMEFRITE! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
    Guuuu va roligt med ett   Plus  !!!! Så ljuvligt med en liten bebis till! Hur långt blir det då mellan barnen?!

    Jag är ibland.....ganska sällan.....men det händer......lite sugen på en bebis till.....men rätt ofta helt tvärsäker på att två räcker länge!

    Än en gång GRATTIS!
  • ingenjörsbruden

    Blommis, ny outfit var du väl värd! Härligt med bra pris på det med! Det där med att hitta kläder som man är riktigt riktigt nöjd med håller jag med dig. Det är inte lätt att hitta rätt. Spec nu när "allt" är modernt. Hårklippning gör även under för själen!

    Hoppas ni får härligt väder på er väldigt väl värda semester.

    Har tänkt på din fd svägerska o dina egna funderingar. Läste ngt väldigt klokt här om dagen. Få se här om jag kan återge det....
    Kärlek är inte bara en känsla. För känslor förändras genom livet. Man är inte lika nykär hela tiden. Känslor kan svalna.

    Kärlek är inte ett oförutsett mysterium. Det följer fysikens lagar som osså styr universum, på samma sätt finns det lagar för ett förhållande.

    Alltså, kärlek är ett beslut, inte bara en känsla.

    Hemligheter för att lyckas i ett förhållande är inte att hitta rätt partner, det är att lära sig att älska den man har hittat. Att bibehålla kärleken är ingen spontan o passivupplevelse. Det kräver tid, ansträngning och energi.

    Du avgör inte själv vilka människor som kommer in i ditt liv. Däremot är det upp till dig att bestämma vem som får gå, vem som får stanna o VEM som du vägrar släppa taget om!

    Önskar er alla en riktigt härlig helg!
    Kram

  • ingenjörsbruden

    Blommis: Stackars Truls! Vad blir det för golv i badrummet nu då? Blir det schakrutigt?!

    Lanovia: Gran Canaria, jomen så att så.....kolla handbagaget.....kan tänkas attt jag myglar mig med! Låter ljuvligt med lite semester! Spännande med framtidsplaner, utbyggnad o fler kottar! Kloka som vanligt som tar utbyggnaden först!

    Solde: GRATTIS! Va roligt med utbildning! Japp.. nu vänder det!

    Andbeyond: Fy för illamående! Men ja.... det är ju för ngt gott eller hur?! Vänder snart! Hoppas att något tips kan hjälpa.

  • ingenjörsbruden

    Nu har jag kommit igång ordentligt med mitt joggande.
    Orkar nu jogga 5 km med bara 4 minikorta sträckor med pw. blir så när man får kramp för att man drack vatten för tidigt inpå träningen. Känns gött.

    Stora har osså varit på 4 års kontroll, gick kanon förutom med synen, fick komma tillbaka en v senare men hon har lite svårt för att se den nedersta raden (som de ska kunna se). Den blir suddig.
    Fått Remiss till ögonkliniken. Blir väl kallade om ett par månader.

    Lillfisen är ett troll, skriktroll, vråltroll, dregeltroll, bustroll o så klart charmtroll. Fattar redan att slänga huvudet på sned när man ska be snällt om ngt! Hulligan som vill klättra på allt, som tur är har vi en platt-tv så den klättrar han inte på än....iallafall!
    Tänder på gång o så klart har han jätteont. Fått dagisplats på samma fsk som stora, känns kanon.
    Han ääääälskar "I drömmarnas trädgård"! Enda gången som han inte kämpar sig blå för att slippa sitta i stolen.
    Släcka ljuset i alla rum är ju osså kul....men det tycker inte storasyster som tycker att det blir mörkt o läbbigt....

    På jobbet är det bra. Har fått upp tempot nu. Har rätt roligt. Fått ny gruppchef. En kille som jobbat här i 2 år. Blir nog bra. Förutom att jag blir alldeles knäsvag av att vara i närheten av honom.....skitjobbigt!

    Har också lyft diskussionen om en trea där hemma.....vi vet inte riktigt vad vi vill o tycker riktigt..... Men men
    Var sak har sin tid!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2013-11-04 12:01:43 följande:
    Nej, tack och lov blev vattenskadan i det gamla sunkiga badrummet uppe.
    Jag upptäckte den PRECIS när jag kommit hem från sjukhuset och skulle duscha själv första gången sedan op. Då blev det översvämning, så jag fick ligga på alla fyra med mitt värkande ansikte mot golvet och rensa avlopp.
    Jag tyckte det var alldeles tillräckligt motigt just då. Tills jag upptäckte att det rann vatten från taket  i bardummet under...Shit!
    Som tur är, är det bara klassikern att mattan släppt vid golvbrunnen, så det blivit vatten under.
    ingenjörsbruden skrev 2013-11-04 11:45:44 följande:

    Vad blir det för golv i badrummet nu då? Blir det schakrutigt?!


    Nä. Vi valde att köra på en svart/gråmelerad plastmatta. Vi har ju sådan toa med svart sits, så jag tror det blir bra. Tänkte måla om elementet svart också, och köpa svart handukstork.

    Vi har valt det här kaklet på väggarna:
    www.byggvarubutiken.se/category.html/marchmon...
    Den vita varianten, men ni får ju kolla på den där mönstret är blå/grått för att se hur det ser ut. Så här alltså, fast även mönstret, som är i relief, är vitt.
    359002 Vit/Blå blank kakel 25 x 40 cm
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Vattenskador är tradiga!
    Snyggt kakel!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård