Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nä, skolkande menar jag. man skubbade från skolan eller annat måste. På skånska alltså! Nu har jag lagt in fler foton på mina små vildar!

  • ingenjörsbruden

    yeeehaa! Äntligen är villavagnen såld! Va skönt! Är osså väldigt impad av ditt motionerande, Blommis! Kan du så kan jag har jag bestämt mig för! När jag börjar jobba i september ska jag ha kommit in i rutinen med löpning/lunkning 3 ggr i v. Lanovia, grattis till uppdraget! Hoppas pappersexercisen avklaras snabbt! Flamman, va härligt med kondisen o träningspass! Måste erkänna att Ms knä låter som mina, är bra att skylla på ibland!

  • ingenjörsbruden

    Här är det så klart full tupp..... Lilleman har fått en tand o fler är på gång, ålar som tusan p är på G med att krypa. En go o glad liten plutt när han inte går upp halv fem som idag! Gäääääääsp

    Har varit lite off o nere..... Men sedan påsk är allt bättre! Har påbörjat en ny runda med LCHF o mår så himla bra!

    Maken fyller 40 om några v o festförberedelser har påbörjats redan. Fönstren är putsade o trädgårdens vårstädning har påbörjats. Hinner dåligt med allt jag vill känner jag...

    Ska idag iväg på intervju nr 2 för ett spännande jobb. Håll en tumme i em!

    Busan växer så det knakar! Är en go o glad tjej men alldeles för envis för mammans humör! Hon sprang o trillade hemma hos sin farmor o farfar. Slog munnen ppå soffbordet så hon fick kanten på skivan snett över hela munnen. Slog in en tand så det blödde rejält o tanden stod på sniskan. Men men....hon har knappt fått några skrapsår eller annat så här långt i livet o det är ju ärren som ger erfarenheterna som sitter kvar.

    Nu är mormor på ingång!
    Bamsekramar till er alla

  • ingenjörsbruden

    Underbara besked en fredag, Blommis!

    Hade osså en bra fredag! Blev uppringd från stället jag varit på intervju hos, de var intresserade av att anställa mig. Så i fredags åkte jag in o pratade med chefen, hon matchade lönen! Gött! Som jag kämpat för det kan jag säga! O idag så cyklade Busan helt för egen maskin! Första gången!

    Stängt forum har jag inget emot. Skriver för lite för att ha en så tung röst här känner jag. Kram

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård