Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    Blommis, ja Oh My GOD! Vilken dag! Känner att svetten bryter ut i min panna! Starkt mArcherat för att få ihopa det! ASG! Kan verkligen höra o se President Ruben förföra sina nya ladies! Vilket kuttrasju! Spännande med ruvning. Men är det inte lite sent på säsongen?

  • ingenjörsbruden

    Flamman, vardagsjuridik är tyvärr inte min gebit. Hemska drömmar! Att ditt ex är ett global-pucko.....Det har vi fastställt..... men trodde ändå att han hade någon gnutta intelligens......var f-n jag nu fick det ifrån......korkat av mig........men ärligt talat..... Trodde han själv att du skulle betala o organisera semester i hans land för hans skull? Han är så dum så klockorna stannar!

  • ingenjörsbruden

    Här är det full tupp som alltid! Barnen fyller snart 1 resp 4 år o det är dags för kalas nästa lördag. Jaha....återigen.... Får skriva mer om en stund hoppas jag..... För nu SKA jag skriva! "Går muttrandes o byter bajsblöja o paddan kidnappas av 4 åringen"

  • ingenjörsbruden

    På måndag börjar jag jobba 100%....... En epok med bebis, amning, magknip, mammafikor avslutas. Det har varit härligt o roligt, men helt klart rätt jobbigt mellan varven. Lite ledsamt att det tar slut samtidigt sm jag är så redo för att jobba. Barnen fyller år snart, nästa lördag är det dags för kalas, första barnkalaset för Busan. Lite senare på em så kommer släkten. Allt på en dag.....lär nog vara trötta på lördagskvällen!

    Har gjort chokladbollar till kalaset, Busan var så klArt med. Testade ett nytt recept med lite vispgrädde i o attans så smaskiga de blev! Klart farliga! För att inte dra någon i fördärvet så lägger jag INTE upp länken till det receptet.

  • ingenjörsbruden

    Inser att dAgens kanelbullebak blir svår utan jäst.....morrar....nåja. Kan man göra kladdkakan idag o frysa in? Någon som provat? Här har det aldrig blivit kladdkaka över att frysa....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård