Inlägg från: MrsT2011 |Visa alla inlägg
  • MrsT2011

    4e juni 2011

    prinsessanogrodan skrev 2011-05-27 14:10:15 följande:
    Vi tar bara min vigselring eftersom m2b inte får en ring till utan bara ska ha sin förlovningsring.
    Samma här! Ju färre ringar att fibbla med desto bättre...! Flört
  • MrsT2011

    Jo det finns ju en del att stressa upp sig över! =)

    Är mest av allt orolig för att jag eller kärleken kan bli sjuka, katastrof-situation på bådas arbetsplatser just nu... Jag jobbar mån-ons och han jobbar mån-tors och sen får vi äntligen våra efterlängtade fyra dagar ihop. Semester på riktigt blir det först i augusti då hans mongo-jobb inte kunde fixa nån bättre lösning.

    Men det blir åtminstone en dagsresa till Läckö Slott måndag 6 juni, kommer bli en jättemysig mini-moon! =)

    Denna helgen går i pysslets tecken, efter sex timmars mekande igår kväll är äntligen omslagen till våra festhäften klara. Utöver festhäftena är det lite dekorationer och annat kvar. När denna helgen är slut ska allt pyssel vara klart. Insidan till festhäftena blir spännande, mina gästpresentationer är klara men på mannens sida får vi nog slå våra kloka huvuden ihop imorgon...!

    Måndag: Inhandla det sista, som strumpbyxor och liknande. Syna klänningen en sista gång efter t.ex. pärlor som håller på att lossna. Gå in skorna en extra gång.
    Tisdag: Manikyr. Träning.
    Onsdag: Packa ett survival kit, påminna folk om vad de ska ta med. Dubbelkolla vissa bokningar.
    Torsdag: Städa och tvätta
    Fredag: Åka och handla blommor till bordsdekorationerna. Mannen hämtar sina hyrkläder. Lämna in blommor plus allt till dukningen på restaurangen. Avstämningsmöte med restaurangchefen. Därefter incheckning på hotellet och middag på kvarterskrog med våra långväga gäster.

  • MrsT2011
    Sebastiána skrev 2011-05-29 22:16:11 följande:
    Provade brudklänningen idag. Sitter perfekt
    Grattis! Vad skönt att det löste sig med viktminskningen! =)
  • MrsT2011
    Moemoe skrev 2011-05-30 08:53:03 följande:
    Ojojoj, vad det pirrar nu! Snart är det dags tjejer! Ska ägna den här veckan åt LISTOR, haha.Drömmer Måste skriva upp vad som ska vart, körschema, vad som ska lämnas vid lokalen dagen innan, vad som ska i min väska/tärnans väska/mammas väska. Och så ska jag förbeställa en del taxibilar till oss också, kanske är lite väl planeringsnörd men vågar inte chansa på att det finns ledigt.
    Ooooooh yes, känner igen mig så himla väl! =) Började på en ny lista vid frukosten i morse....! Gaaaaah!!
  • MrsT2011

    Gaaaaaah, jag tror jag går upp i atomer!! Snart får det vara nog på alla checklistor, allt dubbelkollande av bokningar, allt sista-minuten-fix, jag vill gifta mig NUUUUU! Skrattande

    Citerar en gammal favorit, John Paul Young: "Love is in the air, everywhere I look around...!" Hjärta 

    Dagens FB-status: 


    Jodåsåatte, nu kan ni kalla mig "denna där med myror i brallorna"...! =D


    Ska passa på och be om ursäkt för att jag dissade diskussionen om vädret tidigare, nu kollar jag själv svenska, norska och danska vädret minst en gång om dagen och bli bara gladare för varje gång! Solig

  • MrsT2011
    Ylviz skrev 2011-05-31 08:19:46 följande:
    Vill inte gå o jobba! Vill bara bröllopsfixa... Ha en bra dag!
    WORD!! Har aldrig varit mer omotiverad!
  • MrsT2011
    Helcore skrev 2011-05-31 22:00:48 följande:
    Jag måste bara fråga er en sak. Hur lång tid har ni mellan att förrätten serveras tills dess att varmrätten serveras? Vi har sagt 1 1/2 timme, eftersom en massa tal och annat skall  in och tre dagar innan bröllopet är det en MASSA som kommer och har synpunkter på det och tycker det verkar alldeles för länge!!
    Hur många gäster har ni? Vi är bara 33 personer, räknar 1 timme förrätt, 1,5 timme varmrätt och 1 timme efterrätt. Halvtimmes paus mellan varmrätt och efterrätt!

    Jag var på ett bröllop med 100 gäster där jag tappade räkningen efter 20 tal. Middagen varade i nästan sex timmar.
  • MrsT2011
    Helcore skrev 2011-06-01 08:30:32 följande:
    OJ det var länge!! Vi är 80 gäster. Och skall bara ha förrätt varmrätt och tårta. Vi tror inte att gästerna kommer att vara jätte hungriga då vi har en massa goda snittar till bubblet och minglet. Men vi tänker som så att det är ju inga tal under den tiden förrätten serveras och dukas av samt vinet skall serveras och varmrätten så det kanske blir 45 minuter för tal, sång och spex:) Åh vad roligt det skall bli!
    Men jag fattar inte riktigt tyvärr... Om förrätten är kall och inte smälter är det väl alldeles utmärkt att slänga in några tal medan den serveras och dukas av? Det är bara under de minuterna då alla tuggar i sig respektive rätt som man ska låta bli att presentera tal och spex. Framför allt ska man vara noga med att alla får äta sin VARMrätt i lugn och ro så att den inte kallnar.

    Mitt tips är att du ber toastmastern informera de som anmält att de ska tala att de håller sitt tal så kort som möjligt. På så sätt får alla som vill säga något, men middagen behöver inte dra ut på tiden. Med 80 gäster får ni nog räkna med åtminstone 10-15 tal eller spex, oavsett hur vana talare era nära och kära är så brukar nästan alla känna sig sugna på att hylla brudpar.
  • MrsT2011

    Blir galen på insidan till våra festprogram! Jag har hyfsad talang som scrappare så omslagen är jättefina, men shit vad jag är talanglös på microsoft word!! Förvånad

    Oh well, får väl fortsätt pilla och pilla tills det blir rätt!

  • MrsT2011

    För övrigt anser jag att det är rent ljuvligt att inte behöva gå till jobbet igen förrän på onsdag!! Freeeeedom! Weeeeeeding!!

  • MrsT2011

    Här blir det Hagakyrkan i Göteborg kl 15.30! Vågar knappt ta in att det verkligen är PÅ LÖRDAG, då blir man väl helt överväldigad! Men bara detta med att vara ledig känns helt fantastiskt! Sov oväntat bra i natt.

  • MrsT2011
    prinsessanogrodan skrev 2011-06-02 13:11:10 följande:
    Igår dubbelkollade vi bokningar och jag var hos frisören.
    I dag har jag fått fina naglar medan M2b har tvättat och städat
    Priser till tipspromenaden och godis handlade vi i söndags. 
    Nu åker vi till landet och lägger oss i hängmattan
    Imorgon tar vi sovmorgon, packar på eftermiddagen och åker till hotellet och går tidigt i säng
    Åh vad avis jag blev nu, den som ändå hade kunnat delegera tvätt och städ till kärleken! =)

    Han jobbar ett gosigt tiotimmarspass idag, sista arbetsdagen innan tisdag... Så här man själv snällt fixa markservicen! =)
  • MrsT2011
    Moemoe skrev 2011-06-03 08:58:01 följande:
    Imorgon är det dags! Kan ni förstå? Den här tråden startade i november förra året och vad man har längtat! Och nu är det dags! Äntligen! Dagens facebook status: "Ni vet att man brukar säga att man har fjärilar i magen, jag tror snarare jag har flygande urtidsödlor i min!" Solig
    Själv beskriver jag känslan som att fjärilarna i magen dansar polka och square dance just nu! Flört

    Weeeeeeeeeeeeeeh, snart smäller det!! Skrattande Har precis lämnat in allt pyssel till restaurangen, hade ett helsike med att köpa blå hortensior till borden men skrapade ihop några på ICA Maxi till slut, ha ha!
  • MrsT2011

    Ljuvliga, fantastiska bröllopsdag! Kan man vara lyckligare?? Gästerna sa att de aldrig sett ett gladare brudpar! Hjärta

    Ingen som helst känsla av tomhet nu när det är över faktiskt, njöt av varje sekund igår och har haft det gudomligt mysigt idag med room service-frukost, middag på en uteservering och presentöppning i lugn och ro hemma i soffan. Vi är så glada och nöjda så det är inte klokt!! Solig

  • MrsT2011

    Har ni inte fått pappret från SKV ännu?? Jag fick mitt den 16 juni!

  • MrsT2011
    impegno di nozze skrev 2011-06-30 01:37:37 följande:
    Någon fler som skrivit en bröllopsberättelse?

    Jag har börjat men den kommer bli löjligt lång. Redan nu är jag uppe i två A4 och då har vi inte ens gått in i kyrkan ännu. Glad Jag skriver den som en väldigt detaljerad dagboksanteckning eftersom jag vill få med alla min tankar och intryck under dagen. Måste skriva färdigt snart, innan minnet börjar svikta. Man glömmer så otroligt fort och det är så otroligt många detaljer man vill minnas från denna magiska dag.

    Som tur är hade vi vakna gäster som samlade in alla tal och skänkte till oss i skriftlig form. Det finns dessutom mängder med filmat material och foton från dagen.
  • MrsT2011

    Visst var det mysigt att fira ettårig bröllopsdag! Hjärta

    Jag köpte årets första liter med svenska jordgubbar och en jättelåda med glass som överraskning, men mannen övertrumfade mig när han kom hem med en supersmarrig schwarzvaldtårta! Solig

Svar på tråden 4e juni 2011