Inlägg från: MrsT2011 |Visa alla inlägg
  • MrsT2011

    4e juni 2011

    Semlorna skrev 2011-03-29 17:54:30 följande:
    Min vigselring är äntligen hääär efter att ha förminskats! Den är underbar och jag kan inte sluta titta på den.
    Känner samma sak! Glad Innan tänkte jag mest "what's the fuss?" om detta med ringen, men sedan jag fick hem min specialbeställda skönhet har jag börjat längta mer än nånsin till bröllopsdagen! Tänk att detta smycke ska pryda ens finger i resten av livet, underbart! Öppnar asken flera gånger i veckan och kikar, ha ha.
  • MrsT2011

    Två månader kvar tjejer, någon mer än jag som har paniiiiiiik...? Har inte alls kommit lika långt som jag hade tänkt med allting...

  • MrsT2011
    prinsessanogrodan skrev 2011-04-04 19:26:51 följande:
    Andas! Det kommer bli bra, jag lovar Men jag känner igen känslan lite grann..ibland tänker jag att det är lugnt men sen kommer känslan smygande att det är ju inte långt kvar och tänk om vi missat nåt jätteviktigt.... Vad har ni kvar då? Är det stora grejer eller mer detaljer?
    Har medvetet försökt undvika att greja för mycket själva. Festvåningen står för mat & dryck, trubaduren tar med sig all musik etc etc. Men vid vigselsamtalet blev jag stressad över vigseln, finns en massa detaljer där som jag inte tänkt på... Och i stort sett allt pyssel är kvar. Ska sy två tygblommor till klänningen, de blommor som följde med vid köpet var fula och det ser tråkigt ut utan blommor. Sedan är jag van vid att scrappa egna kort och har därför valt att göra egna trycksaker. 40 vigselprogram och 35 festprogram är inte ens påbörjade, endast placeringskorten är klara. Inga dekorationer till dukningen är inhandlade heller.

    Vet inte hur mycket ni andra har kvar, jag kanske borde vara lugn....? För mig känns det skitmycket. Allt ska ju stämmas av med folk också, provuppsättning hos frissan, detaljplanering med fotografen etc etc.
  • MrsT2011
    Miceme skrev 2011-04-05 07:30:10 följande:
    Hur står det i era vigselprogram?? Jag har aldrig varit på ett bröllop så det känns som att jag inte vet någonting!
    Låter som att vi kommit lika långt ungefär, skönt att höra att man inte är ensam...

    Vet inte om det går att länka till ett pdf-dokument men här finns textförslag iaf:

    www.romance.se/images/sweden/subpages/printing_options/printing_info.pdf

    Börja annars på startsidan romance.se och klicka dig fram till "textförslag" längst ner på sidan.

    Vid vigselsamtalet förklarade prästen i vilken ordning man ska ha psalmer, sånger, vigselakt, förbön etc, så när jag är klar med layouten ska jag maila detta till honom så att han får godkänna. Känns väldigt bra, kolla med er präst om h*n eller kantorn kan hjälpa er!
  • MrsT2011
    kandersson174 skrev 2011-04-16 12:22:31 följande:
    Har ni någon koll på hur dags på kvällen det blir mörkt den 4 juni?
    Bra fråga! =) Varför frågar du förresten, ska ni ha fyrverkerier eller liknande? Spontant känns det som att solen försvinner typ kl nio och att det blir mörkt vid halv tio. Och nu pratar jag södra sverige, längre norrut är det säkert ännu senare, med tanke på midnattssolen.

    Om det är fint väder ska vi ta en liten "extra-fotografering" i solnedgången under en av pauserna. Vår festlokal ligger lummigt i en park vid en stor damm så det skulle kunna bli väldigt vackra bilder. Men frågan är ju när det är bäst ljus.
  • MrsT2011
    kandersson174 skrev 2011-04-17 13:41:51 följande:
    Mest intressant att veta, funderar på om man ska ha några marschaller etc överhuvudtaget :) Eller ljus på borden, det kanske inte blir mörkt ute under middagen?!
    Vi struntar i marschallerna, men har blockljus i olika storlekar som dekoration, det brukar bli en stämningshöjare även när det är ljust. Plus att de kommer till nytta när vi serverar kaffe & tårta vid elvatiden.
  • MrsT2011

    Åh vad glad jag är nu, har hittat planeringsglädjen igen nu när det inte är så långt kvar! Glad

    Fästmannen får ringa sin syster och en nära vän och fråga hur det blir, men annars har alla gäster tackat ja och hotellbokningen är också spikad! Vi ska bo på ett supermysigt litet familjehotell i engelsk stil, de har en svit, fem dubbelrum och tre enkelrum. Vi bor i sviten och våra "utomsocknes" nära & kära betalar själva för sitt boende i de övriga rummen. Supernöjda med upplägget, kommer bli så mysigt!

    Träffade sömmerskan i tisdags, allt känns så verkligt nu när klänningen är helt färdig och sitter perfekt! Tre kilo lättare nu, låter inte så mycket men det var stor skillnad i känsla, och hon påpekade även hur mycket lättare det var att stänga blixtlåset...! Flört

    Har även beställt runda askar från panduro som ska bli en kartongtårta, kommer bli ett av de roligaste pysselprojekten!

  • MrsT2011
    Moemoe skrev 2011-04-25 20:35:59 följande:
    40 dagar kvar! Wohoo! Drömmer
    OH MY GOD!!! Ha ha ha, det är helt galet!!

    Nu ikväll när jag kollade på TV4-programmet "Fyra bröllop" blev jag alldeles till mig i trasorna. Tänk att det snart är vi som ska stå där i kyrkans vapenhus, vi som ska säga ja till varann och vi som ska ordna tidernas fest! Skrattande
  • MrsT2011
    Semlorna skrev 2011-04-26 06:28:32 följande:
    BomBom Jag hade nog satsat på lite mer olika höjder på ljusen eller några blommor som är i höga, smala vaser tex istället för servetterna. Det kommer bli rätt platt sen när folk häller upp dricka i glasen. Jag har också limegrönt som tema så kanske är jag färgad av hur jag vill ha det ;)
    Håller med, vik till exempel servetterna som solfjädrar och placera på tallrikarna så tror jag att bordet blir mer levande.
  • MrsT2011
    prinsessanogrodan skrev 2011-05-01 20:17:38 följande:
    För mig är det tvärtom, jag är rastlös
    Vi väntar på att prästen och kantorn ska godkänna ingångslåt och utgångslåt - när de gör det så beställer vi vigselprogram.festprogam och placeringskort.
    M2b fixar sina kläder och skor och tårtan nu i veckan.
    Jag ska till frissan nu i veckan för klippning och slingor och ska sen i slutet av veckan få löshåret gjort och efter det är bara kvar göra provuppsättning en gång och att öva i kyrkan 2 veckor innan bröllopet och så ska jag få naglarna gjorda några dagar innan bröllopet.
    Så nu nojjar jag och tror att vi glömt nåt
    Gud vad jag känner igen mig! Först var jag skitnervös över att inte hinna med allt, sen när jag insåg att allt var lugnt blev jag rastlös och nu börjar jag istället bli nervös över det man kan ha glömt och allt som kan gå snett! Skrattande

    Men mest längtar man ju såklart, det kommer bli alldeles, alldeles UNDERBART!!
Svar på tråden 4e juni 2011