• kapellösa

    4e juni 2011

    Hej på er!

    Då den gamla tråden varit stängd sedan länge tänkte jag att det var dags att starta en ny.
    Hur går det för er i planeringen? Allt klart? Precis kommit igång? Ångest över fägteman? Funderingar på huruvida din ingifta låssaskusins nya flickväns hamsteruppfödare har en given plats vid honörsbordet? Och när är egentligen den optimala tidpunkten att skicka iväg inbjudningskorten?

    Eller kanske något helt annat du vill diskutera, tipsa eller fråga om?
    Välkommen hit!

  • Svar på tråden 4e juni 2011
  • Sofia786
    impegno di nozze skrev 2011-06-07 21:41:09 följande:
    Jag har lagt in några olika typer av bilder i mitt galleri om någon är intresserad. Någon fler som har gjort detsamma?
    Jag var inne och tittade i ditt galleri, och jag alskar dina orhangen! Jag gifter mig om 2.5 vecka, var kommer de ifran? Ser lite vintage ut som skulle passa da min klanning ar fran 1930talet...
  • impegno di nozze
    Sofia786 skrev 2011-06-08 00:01:58 följande:
    Jag var inne och tittade i ditt galleri, och jag alskar dina orhangen! Jag gifter mig om 2.5 vecka, var kommer de ifran? Ser lite vintage ut som skulle passa da min klanning ar fran 1930talet...
    Tack! Jag har köpt dem från etsy.com, det finns halsband och armband som matchar också!
    http://www.etsy.com/listing/65934743/roselani-white-swarovski-pearls-with 
  • Sebastiána

    Nu är vi hemma igen efter bröllopet. Vi tog ju en biltur genom Sverige. Det blev lite stressigt på söndagen efter städning av lokalen och packning innan vi kom iväg men sedan var det bara härligt. Skönt att kunna vara bara med varandra några dagar. Nästa år kommer den "riktiga" bröllopsdagen.

    Allt flöt på perfekt på bröllopsdagen. Det var verkligen den bästa dagen i mitt liv hittills! Jag har läst så mycket här på BT, och hört av bekanta och kollegor, om bröllop där massor av saker gått snett, men det enda som inte gick som planerat var att spettekakan sjönk ihop och blev seg i värmen. Jag får väl importera en spettekaka upp till Norrland vid ett annat tillfälle så att de får smaka en.

    Det tar nog lite tid att vänja sig vid att vara fru, men det känns härligt!

  • Ronja8

    Herregud nu är vi gifta, vet inte riktigt hur det gick till. Drömmer Det var jättefint väder, strålande sol. Mannen var så stilig i sin smoking och min klänning var jättevacker. Var så vackert i kyrkan när bästa kompis sjöng solo, kärleken förde oss samman. Blev lite problem när ringen skulle på, var varm om handen så det blev lite trångt. Men efter lite "våld" gick den på. Prästen var underbar, helhärlig personlighet.
    Maten var hur god som helt och tårtan var försvinnande god. Festen blev sådär bra som vi hade hoppats om inte bättre, härligt familjär. Min pappa, bror och syster höll så fina tal att det var svårt att hålla tårarna tillbaka.
    Sen drog partyt igång med massor av dans och glada skratt.
    Vi känner att vi fick en underbar dag, nu ska vi bara fortsätta njuta av framtiden tillsammans som herr och fru Skrattande

  • Ylviz
    Grattis allihopa! Verkade som alla hade en superbra dag Vår kunde inte bli bättre!
    Vad fina ni var!!
    Här kommer bild på mig och min nyblivna man:
Svar på tråden 4e juni 2011